Citat:
În prealabil postat de cozia
Ambele cazuri, tata-fiica, si fiu-mama nu pot fi adevarate decat in cazul in care banii dati rudelor de gradul 1 nu pot fi justificati de cel care a initiat circulatia banilor in banca. Dupa ce aduci documentatia care demonstraza ca i-ai castigat prin salarizare sau alte cai legale, BANCAte lasa in pace fara sa platesti nimic. Am trecut si eu prin ceva similar, de acolo stiu.
Ar fi culmea ca un parinte sau un copil sa nu poata face ce vrea cu banii munciti indiferent daca-i 10 lei sau 10 miliarde.
Atunci pentru ce mai traiesti daca rodul muncii tale nu-l poti folosi pentru familia ta?
Pentru cine mai strangi bani, pentru straini, pentru curve si lepre taxatoare?
Ce ne mai ramane in viata asta daca nu poti cheltui pentru propria familie?
|
Nu are treabă cu banca, ci cu ANAF, hingherii fiscali îl pun pe ce cel mai slab financiar să justifice de unde își ia cu bani cash o casă, un teren, peste puterile lui de câștig.
Dacă declară că de la părinți e pasibil să i se tragă impozit 70% din achiziție că nu o poate justifica.
E criză în toată regula dacă nu știu de unde să mai scoată bani ca să-i dea pe războaie pierdute, cheltuieli de pandemie, alegeri anulate de 300 milioane de euro.