Citat:
În prealabil postat de suslik
Omule, si Dumnezeu ce mai face?! Dupa voi, grupul evlavios, omul e la dispozitia cui a instigat la pacat. Adica a demonilor. No, Iuliu, ce ar fi sa te fraiereasca cineva sa furi. Apoii sa zica: "eu? eu nu am nici o vina, Iuliu a pus botul la infractiune, deci, vina mea e zero, a lui e totala".
|
Despre cine era vorba in discutie despre judecata sufletului omului sau despre judecata diavolului?Nu le amesteca.
Citat:
În prealabil postat de suslik
Voua, evlavia furioasa v-a mincat si ultima bucata de logica. Unde sint: Dumnezeu, Preasfinta Nascatoare de Dumnezeu, puterile ceresti (cele loiale Domnului, adica cele doua treimi ramase Sus), in toata ecuatia asta?
|
Ei sunt tot timpul cu noi ,dar daca noi alegem "sa cinam" cu diavolul nimeni nu poate calca voia noastra libera.Dragoste cu forta nu se poate.
Desigur ca toata aceasta logica a vamilor dispare in momentul in care ti-ai spovedit pacatele( spovedanie generala) si
ai distrus toate probele reale ale diavolului impotriva ta si nu va mai avea cu ce sa te agate,deci nu va mai exista practic nici o vama pentru tine.Dar asta e o lupta continua pacatuiesti ,te spovedesti ,iar pacatuiesti iar te spovedesti...