View Single Post
Vechi 23.03.2017, 00:37:43
flying's Avatar
flying flying is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: MIGREZ PRIN DIFERITE LOCURI ALE INIMII IN CAUTAREA LUI DUMNEZEU
Religia: Ortodox
Arrow

Citat:
În prealabil postat de suslik Vezi mesajul
Omule, si Dumnezeu ce mai face?! Dupa voi, grupul evlavios, omul e la dispozitia cui a instigat la pacat. Adica a demonilor. No, Iuliu, ce ar fi sa te fraiereasca cineva sa furi. Apoii sa zica: "eu? eu nu am nici o vina, Iuliu a pus botul la infractiune, deci, vina mea e zero, a lui e totala".
Despre cine era vorba in discutie despre judecata sufletului omului sau despre judecata diavolului?Nu le amesteca.

Citat:
În prealabil postat de suslik Vezi mesajul
Voua, evlavia furioasa v-a mincat si ultima bucata de logica. Unde sint: Dumnezeu, Preasfinta Nascatoare de Dumnezeu, puterile ceresti (cele loiale Domnului, adica cele doua treimi ramase Sus), in toata ecuatia asta?
Ei sunt tot timpul cu noi ,dar daca noi alegem "sa cinam" cu diavolul nimeni nu poate calca voia noastra libera.Dragoste cu forta nu se poate.
Desigur ca toata aceasta logica a vamilor dispare in momentul in care ti-ai spovedit pacatele( spovedanie generala) si ai distrus toate probele reale ale diavolului impotriva ta si nu va mai avea cu ce sa te agate,deci nu va mai exista practic nici o vama pentru tine.Dar asta e o lupta continua pacatuiesti ,te spovedesti ,iar pacatuiesti iar te spovedesti...