Ba da, metodele, dar daca nu poti pricepe de ce e important principiul "nevinovat pana la proba contarie", restul dsiscutiilor mai rafinate nu mai au sens.
Cine si-a gasit sa vorbeasca de manipulare.
Tocmai tu care ai turnat pana acum o tona de texte de doi bani, antibiserica, anticlericale, pro-cleptomane, etc.
Eu n-am vazut tot docuemntarul dar am vazut niste interviuri cu niste copii istetzi si simpatici si bine centrati pe ideea de Dumnezeu.
Cu anumite accente specifice neoprotestante greu de digerat de ortodocsi, dar ca principiu n-am vazut nimic nesanatos la ei.
Daca asta estte pentru tine "spalare pe creier.." banuiesc ca altcineva este spalat pe creier.
N-a zis nimeni ca sustii ca biserica e vinovata direct (indirect e alta discutie) ci doar ca sustii, stupid, ca Biserica ar trebui sa faca ceea ce e treaba Statului.
Pactizeaza cum? Ca isi ia o mica parte din ceea ce Statul ii datoreaza sub forma de salarii - ridicol de mici, pentru preoti? Ca ii mai pica niste firmituri pentru renovat/construit o biserica?
Sa fim seriosi.
Ce ar trebu sa faca dupa capu ltau/
Scandal sa creasca salariul minim la 500 euro?
Ai idee asa macar, care e roul Bisericii pe pamant?
Ce salarii a taiat Ciolos mai??

Treaba fiecarui preot ce predica, are dreptul si la opinii personale, daca facea Biserica facea politie sa controleze ce si cum tine predica fiecare preot, tot tu si cei ca tine sarati in sus ca s-a facut SRI in biserica.
Irelevant ce marca de bere iti place, oricum nu stii cum se face berea si in alte chestiuni ai gusturi teribil de proaste.
.