View Single Post
Vechi 08.01.2014, 23:41:44
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hitchens Vezi mesajul
Eu nu am adus ateismul pe forumul asta si intentia mea nu e sa plec cu crestinismul de aici, de aceea nu accept oameni ca paduretu sa vorbeasca asa cu mine.
Paduretu a fost doar putin ironic, nu cred ca a sarit calul. Sa vezi cum vorbeau chiar unii ortodocsi cu alti ortodocsi, chiar si cu mine. Cred ca nu te astepati ca spunand ceva negativ despre credinta si crestinism pe un forum ortodox sa fii laudat. Si totusi nu ai fost atacat, au fost reactii binevoitoare.
Citat:
În prealabil postat de Hitchens Vezi mesajul
Daca o sa studiati statistici(din surse multiple), o sa vedeti urmatoarele:
- cele mai slab dezvoltate tari sunt si cele mai religioase
- cele mai puternic dezvoltate tari sunt intr-o mare masura ateiste
- cei mai multi oameni de stiinta sunt atei. Ei au facut lumea voastra sa arate asa.
- instrumentul care il folositi in momentul asta a fost creat de un homosexual ateu.
- ateii sunt considerati mai buni decat oamenii religiosi. (a se observa cativa membri ai forumului si atitudinea lor fata de semeni)
- ateistii isi vor schimba viziunile daca dovada apare. Adica daca Iisus sau oricare zeitate va aparea si va dovedi ca este cine este, vom cere iertarea pacatelor si ne vom inchina toti la el.
- ateii nu au nimic de demonstrat. Religia are multe de spus si putine demonstrate.
Vezi, de fapt tu spui lucruri mai negative decat mesajele pe care le-ai primit. Mai ales ca nu sunt nici adevarate, majoritatea din ele.
- cele mai dezvoltate tari nu sunt ateiste. SUA, Germania, Franta, Anglia, etc. sustin ca sunt chiar crestine. Chiar si Japonia nu este o tara atee.
- gresit si cu oamenii de stiinta, mai ales partea a doua. Inainte oamenii de stiinta nu erau atei, acum e adevarat ca exista un procent mai mare. Cei care au pus bazele nu erau deloc atei.
- ateii se considera ei mai buni, nu sunt considerati asa. sa ne amintim doar de comunism si revolutia franceza
- in niciun caz nu isi va schimba un ateu credinta in acest mod. Dovada ca Dumnezeu exista sunt si minunile, e simplu ca cineva sa creada daca vrea. Am fost si eu agnostic.
- ateii tot timpul vor sa demonstreze ca nu exista Dumnezeu si ca sunt mai buni decat credinciosii si mai destepti.
Reply With Quote