Citat:
În prealabil postat de nutucutu
Ati recunoscut:
Deci, daca nu aveti baze scripturistice pentru modul in care va organizati adunarile ar fi onorabil sa nu-i acuzati pe altii de acelasi lucru.
|
Am recunoscut că "
nu avem nevoie de versete pentru amănuntele organizării serviciilor divine", însă în linii mari serviciile noastre divine copiază modelul primilor creștini: rugăciune, cântare, predică. Ați înțeles?
Citat:
Referitor la lalaiala: acum vreo luna, userul Grasu ne-a facut trimitere la "lalaiala" adventista. O gasim si pe you tube cu virf si indesat. Am fost mirata sa aud un mix etno-manelistic in adunarile adventiste.
|
Nu am cunoștință de "mix etno-manelistic" adventist (noi nu folosim în niciun caz așa ceva în biserici) și nici de exemplificări date de Grasu. Poate vă găsește pentru a 3-a oară mincinoasă...
Citat:
Si in firescul concluziilor pe care le tot trageti, lalaiala advetista e asemenea cintarilor apostolilor, lalaiala ortodoxa/catolica nu are baze scripturistice!
Dupa cum vedeti folositi dubla masura (apropo, nu exista baze scripturistice pentru dubla masura!).
|
Nu e nicio dublă măsură! Noi nu folosim în cadrul serviciilor divine muzică populară, lăutărească, manele, ori alte genuri asemănătoare. Poate ne confundați. Și dacă tot veni vorba: recent, trecând pe lângă o biserică istorică (nu mai spun de care) am auzit răzbătând până afară muzică populară. Deși era duminică, nu cred că era în cadrul liturghiei (era cam pe la ora 8), iar muzica se auzea din biserică, nu din casa parohială. Judecați dvs. ce era....