View Single Post
Vechi 27.12.2011, 00:50:14
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Scotland The Brave Vezi mesajul
A avut ghinionul sa urle ,,Libertate".Nu se invatase minte din 89,cand a scapat cu viata.Credea de nebun in ideea asta.Stiu cum a fost atunci Raoul,nu din povestile altora.

Raspunsul tau ,,da,in conditiile actuale si privind intreaga istorie post-decembrista,mai bine sa nu fi iesit in strada!"ma scuteste sa mai adaug ceva.Multumesc pentru amabilitate.
Multumesc si eu. Ma bucur mult ca esti cunoscator al istoriei reale,ceilalti colegi de forum neavand deloc cunostinte despre 13-15 iunie 1990. A fost normal ce au patit tinerii,studentii etc.? Nu mai era vina lu' Ceausescu,era deja mort! Erau primele "roade" ale mult iubitei voastre democratii!

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Te intreb clar si raspicat : daca acum ai 22 de ani , cati ani aveai atunci , si cu ce drept urechezi intruna pe cei de aici . Impertinenta ta nu se opreste aici , si folosesti de mai multe ori cuvantul JIDAN ! Te anunt ca prin atitudinea ta aduci mari prejudicii acestui Site , sau probabil ca aceasta este " misiunea " ta aici !
Si ma rog,profesorii de istorie cu ce drept imi povesteau mie de Grecia antica,daci si romani,despre Mihai Viteazul si Stefan,despre situatia politica de la 1859,despre cele doua razboaie mondiale etc.? Ce,ei au trait atunci? Asta e o scuza de doi bani si un mod de a incerca sa-mi inchideti gura. Am citit si eu,m-am documentat,am avut gura sa intreb atatia oameni si oameni etc. Crezi ca sunt atat de incult si am o capacitate mentala atat de slaba incat sa nu fiu apt de a trage niste concluzii care sunt mai mult decat evidente?? N-aveti voi decat sa va bucurati de milioanele de avorturi!!! Ca vi se pare normal sa fie legalizate,pentru asta nu mai iesiti in strada,nu mai exista "eroi",au disparaut ca prin minune. He he...

Si despre JIDANI am explicat clar pe un alt topic,am pus o poza cu o pagina de carte de-a parintelui Adrian Fageteanu unde explica destul de clar diferenta dintre jidani si evrei! E foarte ok termenul,imi pare rau ca si tu ai cazut prada manipularii occidentale! Deh,democratia mult iubita isi arata roadele..

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Acesta este intr-adevar un aspect valid:cei care s-au nascut dupa revolutie nu au nici cele mai elementare notiuni despre comunism!!Ca sa nu mai spun ca nu au nici vagi idei despre istoria revolutiei din decembrie '89.
Da,sigur. Nici realitatea de acum nu o vad,nu? Sunt chior? Poate,dar in niciun caz orb! Ce mi-a adus bun democratia?? Tu ai fugit repede din tara,de bine ce ti-a fost aici! Ce usor va e sa criticati... Iar daca va numeste cineva lasi si va acuza de lipsa de patriotism sariti imediat in sus. Hai in Romania,lasa tot ce ai acolo si vin-o sa traiesti aici. Sa vad ce mult o sa mai iubesti democratia! In 10 ani daca ai noroc vei putea ajunge sa strangi cu sotul suficienti bani sa va luati o garsoniera la periferia unui oras de provincie

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Este o prostie sa nu numesti revolutie ceea ce s-a intamplat in 1989.[/font]
A fost LOVITURA DE STAT,organizata cu SPRIJIN EXTERN! Fara suparare,si cel mai prost istoric stie asta!

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
Unii oameni au alte convingeri si alte rosturi pe aici si prin lume. Dumnezeu sa ii aiba in paza Lui! Nu suntem noi cei care le vom schimba inima, ei cauta spre alti invatatori. Sa le respectam alegerea, chiar daca pe noi ne mahneste ratacirea lor. Ne bucuram, astfel, cu totii de libertatea oferita de cei din decembrie 89.
Libertate care o sa va iasa pe ochi cand va baga cipuri in cap sau in mana! Mai vorbim noi si atunci...
Si e ciudat ca te doare "ratacirea" mea,in timp ce avorturile le tolerezi. Cum mai,peste 20 de milioane de avorturi,si nu zice nimeni nimic?? Nici mama comunismului nu a distrus mai multe suflete,orice ati spune!!!
Reply With Quote