![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Raoul, iti inteleg indignarea. Ai toate motivele sa fii revoltat.
Dar.. Aceasta revolta te-ar putea scoate in strada astazi? Mai crezi in libertate? Este posibila? Nu. Nimeni nu mai stie azi ce este libertatea. Dar tinerii care au murit atunci credeau in libertate si ne-au oferit-o prin lectia lor. Intr-un fel ne ofera libertatea de cate ori ne pun in fata ochilor mintii sacrificiul lor. Pe mine m-a indurerat foarte mult tot ce ai scris. Asa ai putea spune si de sfintii inchisorilor ca au fost infranti de sistem si au murit degeaba. Dar ei nu au murit degeaba. Noi traim degeaba pt ca nu intelegem nimic si nici nu ne intereseaza sa aflam ceva ce ne-ar perturba "confortul". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici mie nu mi-e drag s-o fac,insa asta e adevarul! De ce va feriti de el?? Preferati sa-l mai pigmentati putin si gata... viata are culoare,nu? Superb! (vorba lu' Mircea Badea). Citat:
Multumesc. Doamne-ajuta! Last edited by Raoul; 26.12.2011 at 01:09:32. |
|
|||
|
|||
![]()
Raoul,din ce spui tu,era mai bine sa nu fi iesit nimeni in strada in 89,cei care au murit sunt de vina pentru tot ce a urmat,Ceausescu avea chiar credinta,metoda ,,decreteilor"poate era chiar mai buna,regimul comunist de pana in 89 era chiar ,,mai crestin",ateismul nu crestea precum acum,ajutoarele din 89 ,,au adus Sida"iar mortii sunt de vina pentru toate esecurile din viata ta ulterioara.Inclusv pentru Huidu.Peste putina vreme cipurile(4-7 ani in opinia ta) vor completa dezastrul inceput cu conspiratia masono-evreiasca la care au mai participat presedintii USA si tradatorul(de ce tradator?)rus.Corect,asta este perspectiva ta? Am uitat ceva?
Last edited by Scotland The Brave; 26.12.2011 at 02:29:54. |
|
||||
|
||||
![]()
Pai tu esti multumit de ce a urmat? Se vede ca nu ai inteles nimic din ce am scris!
PS tot nu mi-ati raspuns despre 13-15 iunie 1990! Sau habar n-aveti ce-a fost atunci? Ce frumos au fost rasplatiti eroii revolutiei ![]() Si ca sa-ti raspund: da,in conditiile actuale si privind intreaga istorie post-decembrista,mai bine sa nu fi iesit in strada! |
|
|||
|
|||
![]()
Intr-una din zilele mentionate de tine veneam cu un amic din directia Cismigiu.La beraria ,,Gambrinus"am luat-o prin spate si am urcat spre fosta ,,Romarta Copiilor".Sus,unde este acum parcarea din spate de la fantana de la Universitatii,ne-au reperat un grup de ,,oameni de bine".Prietenul meu avea par lung si o chitara,era fan Led Zeppelin.Un om pasnic si tacut de felul lui.Unu dintre baietii aceaia a urlat ,,Uite rokeru bagabont!Intelectualu' ma!".A urma o injuratura cu privire la,,grijania"mamei lui.Unu din spate,beat,urla razand ,,Ia despica-l ma ca pe bostan!".Avea un tarnacop in mana.Noi aveam doua genti pline cu carti si casete de muzica si o chitara.Am fugit in directia TNB si undeva pe unde este benzinaria din spate am intrat intr-o scara.Aproape urland am bautut la o usa si o batrina ne-a primit repede in casa.Alt coleg de-al meu nu a fost asa de norocos,l-au bagat la reanimare,cu o ranga in cap,de nu si-a mai revenit complet niciodata.A avut ghinionul sa urle ,,Libertate".Nu se invatase minte din 89,cand a scapat cu viata.Credea de nebun in ideea asta.Stiu cum a fost atunci Raoul,nu din povestile altora.
Raspunsul tau ,,da,in conditiile actuale si privind intreaga istorie post-decembrista,mai bine sa nu fi iesit in strada!"ma scuteste sa mai adaug ceva.Multumesc pentru amabilitate. Last edited by Scotland The Brave; 26.12.2011 at 03:14:13. |
|
||||
|
||||
![]()
Te intreb clar si raspicat : daca acum ai 22 de ani , cati ani aveai atunci , si cu ce drept urechezi intruna pe cei de aici . Impertinenta ta nu se opreste aici , si folosesti de mai multe ori cuvantul JIDAN ! Te anunt ca prin atitudinea ta aduci mari prejudicii acestui Site , sau probabil ca aceasta este " misiunea " ta aici !
|
||||
|
||||
![]()
Acesta este intr-adevar un aspect valid:cei care s-au nascut dupa revolutie nu au nici cele mai elementare notiuni despre comunism!!Ca sa nu mai spun ca nu au nici vagi idei despre istoria revolutiei din decembrie '89.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In loc sa vada si sa recunoasca propriile greseli interne, noua generatie de nostalgici, neinformati, netraiti, necuviinciosi in suficienta lor mentala, dau vina pe altii. Last edited by ioanna; 26.12.2011 at 09:52:10. |
|
|||
|
|||
![]()
V-as propune, tuturor, sa nu facem tocmai in aceste zile si tocmai pe subiectul martirilor Revolutiei, un prilej de certuri si discordie. Cineva ar vrea asta, mereu, dar haideti sa spunem "pas"!
sa ne intoarcem, fratilor si surorilor, la cele ale forumului nostru crestin-ortodox si sa nu stam la masa galcevii inutile. Unii oameni au alte convingeri si alte rosturi pe aici si prin lume. Dumnezeu sa ii aiba in paza Lui! Nu suntem noi cei care le vom schimba inima, ei cauta spre alti invatatori. Sa le respectam alegerea, chiar daca pe noi ne mahneste ratacirea lor. Ne bucuram, astfel, cu totii de libertatea oferita de cei din decembrie 89. Ma iertati, dar asa cred ca ar fi cuvenit sa procedam. Doamne ajuta! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa ne rugam pentru colega noastra Lilith23 ! | Melissa | Rugaciuni | 74 | 27.06.2011 19:59:40 |
Pentru o innoire a Sfantului Botez in Biserica noastra ortodoxa | kesarion_breb | Biserica Ortodoxa Romana | 0 | 22.07.2010 22:22:06 |
Pentru Vasilica colega și prietena noastră de pe forum | cristiboss56 | Umanitare | 1 | 23.06.2009 12:10:02 |
Semnati pentru libertatea de expresie | alexandra28again | Generalitati | 34 | 27.01.2009 21:43:27 |
|