Citat:
În prealabil postat de catalin2
Persoana care vorbeste mult si fara rost si nu intelege se numeste altcumva in Ardeal, poate stii si tu.
Ti-am mai spus, iti repet, ca oricum o sa tii un monolog si nu o intelegi ce scriu.
Diferenta intre paine si azima este una singura: painea are drojdie, azima nu. Nu are nicio importanta ca painea mai contine si altceva, important e sa aiba drojdie. Nu numai la greci mai este si altceva pe langa grau si drojdie, la noi este foarte raspandita painea cu cartofi, care tot paine se cheama, pentru ca are drojdie.
Asadar Iisus si ucenicii scrie in Sfanta Scriptura ca au mancat paine cu drojdie. In fiecare pasaj cand e vorba de paine cu drojdie se foloseste artos, cand e vorba de azima se foloseste azumos.
Asa cum ai spus, chiar si catolicii spun ca e paine, dar din nu stiu ce motive folosesc azime.
Pentru ca Sfanta Scriptura nu minte, inseamna logic ca orice spune ca au mancat altceva decat ce scrie acolo, paine, minte.
|
Catalin,
In primul rand tu spui ceea ce crezi TU ca este artos in timp ce eu spun ceea ce mi-au zis grecii ca este Artos.
Si in al doilea rand, cum ramane cu citatele in care Domnul insusi spune ca vrea sa manance Pastile cu ucenicii? De ce nu l-ai citat si pe acela, si sa il explici? Mai ales ca apare in 3 Evanghelii? In postarea mea exista, in ceea ce ai citat tu de la mine nu mai exista. Mai, mai...