Subiect: Pact cu diavolul
View Single Post
Vechi 28.08.2011, 10:04:49
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de WhiteChakra Vezi mesajul
Binenteles, nu m-am exprimat cum trebuie. Nu e tocmai o dorinta ci mai degraba o necesitate (de ordin medical dupa cum am mai spus). Sunt sigur ca daca as lua parte la aceasta, viata mea si a celor din jurul meu ar fi mult mai buna DECI, de ce nu se-ntampla ? De ce cand totul pare a fi ok, se produce o intorsatura cu totul imprevizibila care distruge absolut tot. Nu inteleg de ce Dumnezeu ar fi impotriva acestui lucru din moment ce este un lucru bun si inocent, de care am foarte mare nevoie. De ce spun impotriva ? Din cauza intorsaturii care are loc de fiecare data, pur si simplu asta imi da de inteles.
Vad ca sinteti catolic; am sa va sugerez sa faceti o rugaciune care, cu adevarat, face minuni. Eu am facut-o de multe ori pentru cei apropiati mie, pentru lucruri foarte grave (violenta, betie, injuraturi etc), iar efectele se vad foarte repede. Se numeste Novena Indurarii Divine; gasiti in cartile de rugaciuni cum se face aceasta rugaciune, sau pe net. Trebuie sa faceti aceasta rugaciune timp de noua zile; e foarte important sa mergeti la sfinta Liturghie si sa va impartasiti zilnic in aceste noua zile (bineinteles, inainte trebuie sa va spovediti). Nu e greu, mai ales ca spuneti ca aveti biserica catolica in oras. Daca nu veti scapa de boala, Dumnezeu o sa va lumineze si o sa va dea puterea sa acceptati cu supunere incercarile pe care vi le trimite; nu uitati ca El e bun si indurator. Insa dumneavoastra nu Il tradati pe Domnul nostru, numai prin faptul ca va ginditi la acel lucru care a dat titlul topicului ("pact cu diavolul")?
Reply With Quote