Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
Sora,......
Acum 2 ani, 2 crestine sirguincioase din urbea mea mi-au propus sa umblu si sa string semnaturi impotriva hotariirii Guvernului de a introduce actele de identitate biometrice . Am refuzat . Eu nu ma mint cu asa zise actiuni care nu au nici o valoare .......
|
Să înțeleg că toată hăituirea sorei este pentru a vă scuza și motiva refuzul la invitația de a participa cu „fraierii” la o acțiune ce necesită un efort fizic și o umilință înaintea oamenilor?
Păi sora a respectat legea strângând semnături pentru un posibil referendum... deci nu a fost deloc naivă căci asta e singura cale populară... sau probabil că dumneavoastră așteptați un politician gen Sima care să-l ucidă pe Zelea, să alunge pe Carol al II-lea împreună cu patrihoții și apoi să-l învinovățească pe Mihai de răul prdus țării lui Mihai, mai târziu, de către cei care l-au chemat în ajutor pe rege ca ultimă șansă căci furerul era de neânvins. Iar după ce regele a hotârt că în loc să fim lași că e mai bine să credem în bine, în Dumnezeu, să întoarcem armele dând 3 zile pentru ca să plece din țară și să întindem o mînă de ajutor americanilor și francejilor și canadienilor și englejilor și altora care mureau în vest cu miile cu un entuziasm bolnăvicios, voi ziceți că el e vinovat de ceea ce a urmat?... ei până atunci nu înaintau ci mureau fără sens, fără rost, căci nemții erau invincibili și fără întoarcerea armelor românilor împotriva hoților din nord ar fi fost lupta în zadar a întregii gLumi.
Oricine poate pricepe acest lucru, sau de ce credeți voi că a venit la rege echipa de negociatori? Furerul chiar cu România ieșită din război nu putea fi biruit căci centrul europei era de neînvins și munții de netrecut, iar Anglia și Londra era bombardată cu rachete... Nu știți ce vorbiți și nu vă dați seama ce rol a jucat tânărul rege Mihai al României... a jucat rolul lui Dumnezeu!.. că doar era primul Său slujitor... în cel de al doilea război, fie că a fost conștient sau nu... că voi mi-e clar cum pricepeți lucrurile, faptele, învoielile, tratatele și zilele eroice... dar după război mulți eroi... eroi de mucava, care se scuză și își găsesc motivări...
Cine se scuză mai rău se acuză... deci mă iartă căci nu de dumneata e vorba...