Citat:
În prealabil postat de Daniel777
Nu m-ai convins....Sa stii ca eu tot de Sfintii Parinti am sa ascult......Si parintele Cleopa se exprima cu ingrijorare despre hirotonirea femeilor in Biserica anglicana....Lasa-ma sa iau drept indrumatori pe batranii mei ,si nu fetiscane ca tine...
|
Parintele Cleopa este canonizat ca sfant? Nu zic sa nu asculti de dansul in invatatura lasata de Hristos pentru ca nu a spus nimic gresit din aceasta. Ceea ce iese insa din Invatatura lui Hristos sunt pareri personale. Iar Hristos nu a invatat niciodata discriminarea femeii, niciodata, dimpotriva, a reabilitat pozitia ei terfelita in noroi. El nu a lasat interdictii pentru femei, niciodata, a zis foarte clar "cere si vei primi". Asa ca nu de fetiscane ti-am zis ca trebuie ascultat ci de Hristos, de ceea ce El a invatat. Crezi ca ma minte cand imi zice "cere si vei primi"? Pana acum s-a tinut de cuvant, si o sa se tina in continuare. Si cat o sa traiesc o sa Il rog sa fie femei preot in bisericile sale in care exista preoti barbati, ca sa nu mai fie denigrata femeia. Pentru ca asta ati facut non-stop pana acum, argumentele voastre nu au facut decat sa o denigreze, ca este asa si pe dincolo, ca si cum Duhul Sfant nu a fost trimis si pentru ea, si ca si cum ar putea face ceva barbatul fara ajutor de la Duhul Sfant...