View Single Post
Vechi 20.01.2011, 19:27:39
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
Nu m-ai convins....Sa stii ca eu tot de Sfintii Parinti am sa ascult......Si parintele Cleopa se exprima cu ingrijorare despre hirotonirea femeilor in Biserica anglicana....Lasa-ma sa iau drept indrumatori pe batranii mei ,si nu fetiscane ca tine...
Parintele Cleopa este canonizat ca sfant? Nu zic sa nu asculti de dansul in invatatura lasata de Hristos pentru ca nu a spus nimic gresit din aceasta. Ceea ce iese insa din Invatatura lui Hristos sunt pareri personale. Iar Hristos nu a invatat niciodata discriminarea femeii, niciodata, dimpotriva, a reabilitat pozitia ei terfelita in noroi. El nu a lasat interdictii pentru femei, niciodata, a zis foarte clar "cere si vei primi". Asa ca nu de fetiscane ti-am zis ca trebuie ascultat ci de Hristos, de ceea ce El a invatat. Crezi ca ma minte cand imi zice "cere si vei primi"? Pana acum s-a tinut de cuvant, si o sa se tina in continuare. Si cat o sa traiesc o sa Il rog sa fie femei preot in bisericile sale in care exista preoti barbati, ca sa nu mai fie denigrata femeia. Pentru ca asta ati facut non-stop pana acum, argumentele voastre nu au facut decat sa o denigreze, ca este asa si pe dincolo, ca si cum Duhul Sfant nu a fost trimis si pentru ea, si ca si cum ar putea face ceva barbatul fara ajutor de la Duhul Sfant...