Citat:
În prealabil postat de camy_d
Legat de ceea ce a citat konijiro, nu găsesc postul, ca să-l citez și eu. Sunt fel de fel de atei, unii superimorali, alții oameni de treabă, care dacă ar fi crezut în Dumnezeu ar fi fost chiar foarte buni creștini. Nu-i o regulă.
|
Și diavolul pare de treabă și drumului iadului este pavat, întotdeauna, cu bune intenții!
Dar, într-adevăr, ca exemplu: omul pe care l-am respectat cel mai mult dintre profesorii mei a fost ateu. Un om plin de bun simț, modest, care știa să argumenteze ce avea de spus, spre deosebire de cele mai multe obrăznicături atee și prietenii lor, căldiceii.
Să ne ferească Dumnezeu de rătăciri frumos meșteșugite încât să pară o altă cale! NU există decât o singură cale oricât de simpatici și binevoitori ar părea ateii și Calea este Iisus Hristos.
Doamne ajută!
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
|