Citat:
În prealabil postat de Traditie1
Nu știu dacă infirmitatea lui fizică este o pedeapsă de la Dumnezeu dar figura lui dezgustătoare cred că e un mod prin care El ne vorbește despre nenorocirea ateismului. Fiindcă un om curat sufletește nu ar fi putut ajunge atât de desfigurat, chipul fiind o oglindă a sufletului.
[/IMG]
|
rusine sa iti fie ca vorbesti asa de hawking! ca nu esti de acord cu el e una (desi nu cred ca ai iq-ul lui), dar ca te legi de boala si infirmitatea lui se numeste nesimtire crasa. cine o fi tu ca sa o intrepretezi ca pe o pedeapsa a lui dzeu?
pentru mintea ta ingusta, sa stii ca sufera de o boala neurologica care afecteaza destui oameni. cand a fost diagnosticat, pe vremea cand nu isi terminase doctoratul, i se dadusera vreo 3-4 ani de trait si uite ca au trecut 40 de ani si omul traieste, si are si 3 copii. asta cum o mai interpretezi? oare nu a vrut dzeu ca el sa ramana in viata tocmai ca sa isi duca mai departe cercetarile?
sunt destui oameni "curati sufleteste" care ajung sa fie desfigurati de boli. asta nu inseamna ca trebuie priviti cu dezgust si oroare. sa te vad cum vezi pb daca intr-o buna zi copiii tai ar avea ALS.
oamenii ca el fac lumea sa mearga mai departe.