Citat:
Īn prealabil postat de Iubirea
ana, vad ca nu este prima data cand cochetezi cu ratacirile sectantilor...tin minte parerea ta despre botezul pruncilor la ortodocsi comparativ cu al sectantilor la maturitate.
Eu te sfatuiesc sa cauti mai intai sa iti cunosti ortodoxia, sa intelegi tot ce se face aici si de ce se face asa.
ratacirea aceasta cu referire la icoane a aparut din primele secole crestine, motiv pentru care s-a convocat Sinodul 7 Ecumenic care a stabilit exact problema icoanelor.
din felul in care tu scrii, eu sunt sigura ca tu nu stii mai nimic despre istoria crestinismului, cum a parut, cum s-a dezvoltat, ce sunt sinoadele ecumenice...cine au fost Sf. Parinti...etc
Crede-ma ca ai de citit daca vrei sa cunosti si pana nu cunosti incearca sa nu-ti mai dai astfel de pareri daca vrei sa nu faci pacate impotriva propriei tale credinte.....chiar este pacat.
|
pai asa este, nu stiu prea multe despre crestinism , de ce crezi tu ca intreb :ca sa aflu nu sa imi fac pacate.dar poate ma ajuti tu sa invat nu e mai simplu decat sa ma judeci? ia invata-ma ca de criticat stiu si eu si toata lumea, uite iti ofer sansa de a calauzi pe cineva , FA-O