Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
De care baza scripturistica reala vorbesti?
Te referi la Sfanta Scriptura? Daca te referi la Noul Ierusalim ... nu se lipeste.
|
Păi dacă nu se lipește Adevărul atunci poate ai mai mare tragere de inimă și lipeală la minciunile de prin gLume, ale „băieților deștepți”, ale oamenilor de știință absurzi. Ce să-ți fac eu dacă te simți mai atras de ei? Ce te oblig eu să mă crezi neapărat? Caută de te convinge cum anume stau lucrurile. Pecetluiește-te cu sfânta Cruce și așa pune-te la punct cu ceea ce nu știi ca să știi și să nu te mai poticnești.
Vorbesc pe baza scripturistică dată de sus prin proorocie sfântă de la întemeierea lumii și în viitor, dar firește atât cât mi-a rămas mie în suflet, cât îmi amintesc și reușesc să-mi amintesc corect și cu folos dar fără să inventez... dar vezi, uneori le mai și înfloresc, ori îmi scapă, mă ia valul, apoi mă corectez sper cât mai rapid ca acuma că dacă nu, atunci o să mă corecteze Dumnezeu sau adâncimea gropii în care am să cad din pricina asta. Dar nu mi-am pus în minte ca să păcălesc pe cineva.