|  |  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  MANASTIREA HODOS-BODROG 

ESte un  lacas cu  totul si  cu totul  deosebit . Are  o incarcatura  spirituala mare ,fapt  pentru  care vineri de vineri  se  aduna  credinciosi ,de  peste  tot fiindca  vinera  seara  incepind  de la  orele 22 se  oficiaza  Sf,  Maslu dupa  care  ,la orele  24  incep  slujbele  de dezlegare a Sf, Vasile  cel Mare .Este intradevar  un  loc  binecuvintat  de  Maicuta  Domnului fiindca in  15 Augus este  Hramul  Manastiri.De  la  iesirea  din  curtea  Manastiri   si  pina  la  intrarea  in  comuna  Bodrog .pe  o parte  si  pe  alta  a  drumului sunt asezate  14 monumente care  fiecare reprezinta  o  scena din Drumul  Cruci .Pe  15 August se  face  o procesiunne  cu  Icoana  Maici  Domnului si  se  parcurge  Drumul Cruci  cu  oprire la  fiecare monument  ,rostinduse  rugaciunile   adegvate .  Este  foarte  frumos si inaltator . De  fiecare  data  cind  am  mers  ls  manastire  am revenit  acasa mai incarcata  sufleteste   si  spiritual . Cind  aveti  ocazia  sa  va abateti  din  drum  si  sa  faceti  un  scurt  popas  la Manastire  si  nu o sa va para  rau . Dumnezeu sa  va  indrepte  pasii  catre  Manastirea  HODOS  -BODROG  si  nu  numai in  Judetul  Timis  sunt  o sumedenie  de manastiri  catre  au  aceiasi  incarcatura  Spirituala 
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

din mila lui Dumnezeu am ajuns si eu la Bodrog in vara trecuta.am mers cu un grup de pelerini din parohie,dimineata,si ne-am intors dupa masa.a fost o zi minunata,am participat la sfintele slujbe(Sf.Liturghie si Maslu),am facut poze,am cumparat iconite.daca e sa aleg ce mi-a placut cel mai mult,fara doar si poate e Icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului care se pare ca a fost gasita in pamant de catre un taur.e o icoana minunata,Maicuta Domnului te priveste cu atata blandete.chiar daca nu i-am cerut nimic in mod special,am simtit ajutorul ei.
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Acolo am mîncat cele mai bune sarmale de post cu ciuperci! Adevărul e că au o bucătărie excelentă. Da, e frumos pe acolo. Mănăstirea e foarte veche, are acuși 1000 de ani. Merită să stai cîteva zile, au cazare și călugării sînt disponibili pentru dialog. Doar că nimeni nu a știut să-mi explice ce e cu statueta de deasupra boltei prin care se intră în curte... :) 
				__________________ Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

mancarea nu a fost facuta de calugari,ci de una dintre doamnele din grupul de pelerini,insa am auzit si eu ca mancarera calugareasca e f.buna(indiferent daca e de post sau nu). aceasta e Icoana facatoare de minuni:  ...iar acesta e site-ul manastirii:http://www.manastireabodrog.ro/ sunt destule statuete acolo,nu-mi dau seama despre care e vorba(adica nu-mi aduc aminte sa o fi remarcat special pe cea despre care vorbesti). | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 Uite două poze aici, în prima postare: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=6158 
				__________________ Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

...nu-l observasem  :D
		 | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Manastirea Stavnic | iconar bizantin | Intrebari utilizatori | 1 | 30.09.2010 22:47:05 | 
| Manastirea Predeal | Anjelik | Intrebari utilizatori | 1 | 30.09.2010 01:10:13 | 
| Manastirea Robaia | me_simonik17 | Intrebari utilizatori | 0 | 02.08.2010 14:08:06 | 
| Manastirea Caraiman | Daniela87 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 10 | 28.07.2010 14:49:12 | 
| Manastirea Tutana | gabi bebu | Intrebari utilizatori | 2 | 22.07.2010 21:58:51 | 
|  |