Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.12.2009, 23:53:53
tina_cirimpei tina_cirimpei is offline
Junior Member

Data înregistrării: 29.10.2009
Implicit cor la biserica

As avea nevoie de un sfat. Am 30 ani si sunt casatorita de aproape noua ani cu sotul meu care face parte dintr-o familie de martori ai lui Iehova (el a fost ortodox dar are influente de la familie ). De cand aveam 15 ani am cantat intr-un cor de biserica pina dupa ce am avut-o pe fetita noastra in Dec 2002. Am renuntat sa mai merg la cor din cauza ca nu prea mai aveam cu cine sa las fetita cind erau repetitiile, si sotul imi zicea ca imi neglijez familia.
De la Sfintele Pasti anul acesta am inceput sa merg din nou si de cele mai multe ori o duc cu mine si pe fetita , careia ii place foarte mult . Sotul imi reproseaza tot timpul ca se simte parasit si ca imi neglijez familia , si de cite ori il chem sa ma insoteasca nu vrea ba chiar se revolta. Ce ar trebui sa fac? O data cand ne-am certat a zis ca renunta sa mai bea bere si la fumat numai ca eu sa nu mai merg la biserica .
Reply With Quote
Vechi 19.12.2009, 01:05:54
florinbrasov0 florinbrasov0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2008
Religia: Ortodox
Implicit Re

Citat:
În prealabil postat de tina_cirimpei Vezi mesajul
As avea nevoie de un sfat. Am 30 ani si sunt casatorita de aproape noua ani cu sotul meu care face parte dintr-o familie de martori ai lui Iehova (el a fost ortodox dar are influente de la familie ). De cand aveam 15 ani am cantat intr-un cor de biserica pina dupa ce am avut-o pe fetita noastra in Dec 2002. Am renuntat sa mai merg la cor din cauza ca nu prea mai aveam cu cine sa las fetita cind erau repetitiile, si sotul imi zicea ca imi neglijez familia.
De la Sfintele Pasti anul acesta am inceput sa merg din nou si de cele mai multe ori o duc cu mine si pe fetita , careia ii place foarte mult . Sotul imi reproseaza tot timpul ca se simte parasit si ca imi neglijez familia , si de cite ori il chem sa ma insoteasca nu vrea ba chiar se revolta. Ce ar trebui sa fac? O data cand ne-am certat a zis ca renunta sa mai bea bere si la fumat numai ca eu sa nu mai merg la biserica .
Mda, am mai auzit eu de promisiuni gen: Dupa ce ne mutam in noul apartament ma las de fumat. Daca vrea sa nu mai fumeze sa citeasca "In sfarsit nefumator" de Allen Carr, sunt si alte metode bineinteles. Gasesti cartea pe www.scribd.com .
Si te pomeni ca o fi biserica de vina ca i se pare ca iti negrijezi familia... Asta este, vrajmasul lucreaza in orice chip sa ne indeparteze de la Dumnezeu, iar de promisiuni conditionate nu are rost sa discutam. Rugaciunea, credinta, nadejdea si dragostea sunt solutiile noastre la probleme...
Dumnezeu sa aiba mila de noi!
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica legionar Biserica Romano-Catolica 133 16.07.2013 11:22:01
biserica catolica versus biserica ortodoxa sovidiu Biserica Romano-Catolica 36 08.06.2013 23:58:51
Biserica Nestoriana sau "Asiriana a Rasaritului": o biserica a martirilor! Theodor_de_Mopsuestia Alte Religii 73 03.04.2012 19:34:08
Biserica Sfantului Mormant - Biserica Invierii GabrielaV Intrebari utilizatori 0 06.04.2010 15:04:27