![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
sunt iulia am trei copilasi am nevoie de un carut va rog ajutatima ati face o mare pomana in fata lui dumnezeu va multumesc din inma cu respect mult iuliana
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce fel de carut?
|
|||
|
|||
![]()
as vrrea un carut de copil daca ma puteti ajuta id meu este dumi_emil multumesc din suflet
|
|
||||
|
||||
![]()
Ai 3 gemeni!?
|
|||
|
|||
![]()
nu am gemeni am treicopilasi cel mic are 5 luni si nu am posibilitate sai iau un carut imi este greu vas fi recunoscatoare daca ma puteti ajuta va multumiesc
|
|
|||
|
|||
![]()
Este cineva de pe forum din Tulcea sau din apropiere - Braila, Galati, Constanta -, ca sa-i putem ajuta? Poate se ofera cineva sa adune cativa banuti de la noi pentru un carut.
Doamna, locuiti chiar in orasul Tulcea, sau in judetul Tulcea? Ne puteti da o adresa exacta? Doamne ajuta! Last edited by LapetiteMoc; 03.08.2009 at 13:38:41. |
|
|||
|
|||
![]()
locuim in oras iontro garsoniuera strada am lasat pe mp pentru dumnevoastra va multumim ca doriti sa ne ajutati
|
|
|||
|
|||
![]()
Am citit deja in privat, dar, dupa cum v-am raspuns, e mai bine sa postati aici adresa. Solutia lui "windorin" este intr-adevar cea mai buna. Ati vorbit cu parintele?
|
|
|||
|
|||
![]()
parintele de la mine din comunitatea unde apartin stie situatia si ma indrumat aici sa apelez la oameni sa ma ajute adresa mea este dumitrescu dumitru emil strada alunisului nr 9 scara a apartament 19 orasul tulcea
|
![]() |
Tags |
iuliana |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Va rog sa ma ajutati!:( | nectariepv | Generalitati | 0 | 21.07.2011 12:00:04 |
va rog ajutati-ma | florentina_bl | Intrebari utilizatori | 18 | 14.01.2011 16:39:30 |
Va rog sa ma ajutati. | MIRA85 | Generalitati | 24 | 29.12.2009 14:37:06 |
ajutati | galeryiu | Umanitare | 0 | 25.04.2008 19:39:24 |
Ajutati-ma | ioanhodean | Pocainta | 1 | 30.03.2008 23:25:17 |
|