Mesaje de pe messenger
Nu stiu cata lume de aici foloseste massengerul, dar eu unul il folosesc si mai ales in ultima vreme circula mesaje de genul:
"Nume: dak-l iubesti pe Dumnezeu si nu ati e rusine de toate lucrurile bune pe kre ti le-a facu al dai mai departe in 60 de secunde sa vedem dak cel rau te va opri"
"Nume: servitori, si totusi I se spunea STAPAN. Nu a avut diploma, si totusi I se spunea INVATATOR. Nu a avut medicamente, si totusi I se spunea VINDECATOR. Nu a avut armata, si totusi se temeau de EL,nu a castigat nici un razboi, si totusi a cucerit lumea. Nu a comis nici o crima, si totusi L-au rastignit... A fost inmormantat, si totusi...TRAIESTE si azi!!! Daca ai credinta in EL.. trimite acest mesaj tuturor din lista ta. Daca nu... ignora`l. Daca il ignori, adu`ti aminte ca Isus a spus: “DACA NU MA RECUNOSTI IN FATA OAMENITOR,NICI EU NU VA VOI RECUNOASTE IN FATA TATALUI MEU CARE E IN CER"...deci il dai mai departe"
"Nume: Citeste aceasta rugaciune si sa vezi cum Dumnezeu raspunde: ”Doamne, te iubesc si am nevoie de tine, vino in inima mea si binecuvanteaza-ma pe mine, pe familia mea, casa mea, prietenii mei, in numele Domnului nostru Iisus Hristos. Amin.” Trimite acest mesaj la cel putin 7 oameni. Vei primi un miracol maine . Un copil L-a intrebat pe Iisus ”Cat de mult ma iubesti?”. Iisus i-a raspuns: ”Atat de mult!” si si-a rastignit bratele pe cruce si a murit pentru noi. Daca crezi in Dumnezeu vei trimite acest mesaj tuturor din lista ta!"
Eu consider ca nu trebuie sa faci tam-tam pe messenger pentru a-ti marturisi credinta fata de Dumnezeu, in consecinta nu am tot trimis mesajele... mi se pare si o superstitie faptul ca daca nu trimiti mesajul la toata lista nu crezi in Dumnezeu.
Voi ce parere aveti ?
|