![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce mai urmeaza?
|
|
|||
|
|||
![]()
Trezirea la realitate: instrumentul religios e doar unul din multele care servesc manipularii, robirii psihice, sustinerea la acceptarea situatiei fara lupta: schilodirea psihica.
|
|
|||
|
|||
![]()
Toate acestea si inca multe altele trebuie sa se intample. Sa fim calmi si sa ne pastram credinta si conduita crestina. Doar stim foarte bine mersul timpului.
|
||||
|
||||
![]()
Așa este Adriane , dar dacă nu râmânem uniți , mulți din noi vor rătăci și asta mă doare cel mai mult, precum m-a durut și m-a ingrozit azi, când am trecut prin Parcul I.O.R. (actualmente I. Cuza ) , și am văzut cete intregi de rătăciți ce mergeau la "botez" in lac . Erau cei ce părăsiseră credința Ortodoxă , amăgiți de sectanți. Te rog sâ mă crezi că m-am cutremurat. Picătură peste picătură , multă amărăciune ! ! !
|
|||
|
|||
![]()
cristiboss
Așa este Adriane , dar dacă nu râmânem uniți , mulți din noi vor rătăci și asta mă doare cel mai mult, precum m-a durut și m-a ingrozit azi, când am trecut prin Parcul I.O.R. (actualmente I. Cuza ) , și am văzut cete intregi de rătăciți ce mergeau la "botez" in lac . Erau cei ce părăsiseră credința Ortodoxă , amăgiți de sectanți. Te rog sâ mă crezi că m-am cutremurat. Picătură peste picătură , multă amărăciune ! ! ! adorcrysti Intr-adevar draga Cristi e dureros ce se intampla,singuri ne facem rau.Pas cu pas te confrunti zi de zi cu noi piedici si capcane.Trebuie mare credinta,pentru a nu ne pierde cumpatul si calea.Cu cat ecuatia e mai dificila si cu mai multe necunoscute,cu atat mai mare este bucuria cand afli rezultatul. post usor! |
|
||||
|
||||
![]()
Omul care nu mai traieste in Dumnezeu, nu se opreste din actul de a nu mai crea. Insa, din starea decazuta, el va da nastere la acte care nu mai tamaduiesc, nu mai vindeca.
Pe omul inradacinat in Hristos, nu-l dezradacineaza legiferarea unui pacat, dar il doare cand raul este prezentat ca fiind bine. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Lacul IOR?!!!...eu lac mai mizerabil ca ala nu cred ca am vazut vreodata Pe astia Cristii o sa-i bata de doua ori, avind in vedere cit de imputit este locul "botezului". Nu ai cum sa iesi de acolo fara un streptococ fioros si otite din alea nevindecabile combinate cu conjunctivita |
|
|||
|
|||
![]()
Ma surprinde faptul ca se discuta doar despre incest pe acest topic. Nici un cuvant despre prostitutie. Oare chiar asa ne-am obisnuit cu ea, incat nu ne ai deranjeaza si acceptam neincriminarea ei ca pe ceva normal?!?
Poate cu timpul i se va schimba si numele, iar cel sau cea care practica vor fi numiti "asistent sexual" sau mai stiu eu cu, trecand in randul ocupatiilor firesti si acceptate unanim. Ma intreb cum se trateaza si unde, prostitutia? Tot la psihiatrie?!? |
|
||||
|
||||
![]()
Ai să vezi prin ce se va scrie aici , de cei ce apărără spurcăciunea păcatului in sine, de așa zișii atei , aparători infocați ai libertății "vieții intime".
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Legalizarea prostitutiei | cristiboss56 | Generalitati | 154 | 16.09.2017 16:12:26 |
Ce parere aveti despre legalizarea prostitutiei? | georgel23c | Generalitati | 221 | 02.03.2011 19:16:20 |
Legalizarea prostitutiei | ancaozana | Generalitati | 1 | 26.10.2009 07:51:19 |
IMPOTRIVA LEGALIZARII PROSTITUTIEI DE CATRE BLAGA | Iustin44 | Generalitati | 22 | 20.11.2007 13:49:37 |
Contra prostitutiei | Laurentiu | Generalitati | 1 | 25.10.2006 12:48:23 |
|