Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.07.2007, 03:53:58
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Asculta-ma, Domnul meu si Ziditorul meu, asculta-ma pe mine, pacatosul si nevrednicul robul Tau, ca de multe ori Ti-am fagaduit sa-mi schimb viata cea rea si nicidecum nu o am schimbat. Gresit-am, Doamne, gresit-am, si cunosc gresalele mele si imi pare rau ca le-am facut, si mi-e rusine sa vin inaintea fetei Tale, de atatea ori calcandu-mi cuvantul si neparasindu-ma de pacate. Si ce voi zice de nerecunostinta mea cea mare, si unde ma voi duce? Atatea strambatati am facut ! Catre Tine vin, Stapanul meu mult-milostiv, si cad cu multa indrazneala la picioarele Tale, de vreme ce vad ca pentru pacatele mele ai primit injositoarea moarte pe cruce si pe pacatosi ii chemi la Tine cu Scripturile Tale si strigi cu gura Ta: " Pe cel ce vine la Mine nu-l voi scoate afara." Drept aceea, Doamne, primeste-ma si pe mine, nevrednicul, si-mi iarta toate pacatele si-mi da harul Tau si binecuvantarea Ta, intru mare si nemasurata milostivirea Ta. Ca eu sunt foarte cait; ca am gresit inaintea Ta si am maniat bunatatea Ta cu cuvantul, cu lucrul, cu gandul, cu voie si fara voie. Drept aceea, de astazi inainte cu adevarat fagaduiesc, cu darul si ajutorul Tau, sa nu ma mai intorc la gresalele mele cele dintai, alegand mai dregaba moartea decat sa calc vreuna din poruncile Tale. Si hotarasc sa Te ascult, si acum si pururea si sa ma inchin numelui Tau celui sfant, dulcele mei Iisus, si sa Te maresc in vecii vecilor. AMIN ! DOAMNE AJUTA-NE ! icamilin
Reply With Quote
Vechi 13.07.2007, 18:05:58
ionita ionita is offline
Member

Data înregistrării: 22.03.2007
Implicit

Doamne ajuta! Foarte frumoasa rugaciunea.si mai ales extrem de folositoare credinciosilor! multumesc pentru ca ai postat-o pr forum..
Doamne ajuta! Maica Domnului sa te fr=ereasca de rele!!
Reply With Quote
Vechi 14.07.2007, 01:16:07
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit

draga Ionita, rugaciunea este intradevar extrem de folositoare tuturor credinciosilor care realizeaza ca in decursul vietii, la fiecare pas, a savarsit vreun pacat, ticalosie....
Imi pare foarte rau de faptul ca in tinerete am facut avort, acum patimesc, fac canon si ma rog sa fiu iertata, dar nu stiu daca voi obtine iertarea.....
Va scriu niste versuri, triste, intitulate " SCIRSOARE CATRE PRUNCUL NENASCUT " :

Din faguri de lumina n-ai gustat,
Imbratisare sau sarut in dar n-ai luat
Si nici cuvant nu ti-a-nflorit pe buze,
Doar strigatul cel mut in fata mortii crude.

Infasurat in giulgiurile tainei
Te-ai dus, fugar, pe valul vesniciei
Purtand in trup taisul neiubirii
Si dorul dupa haina-mpartasirii.

Nimeni nu-ti stie-a chipului icoana,
Nici numele, in ruga sa-ti picure pe rana.
Doar intr-al inimii nemangaiat mormant
Picura mir din crucea iubirii Celui Sfant.

E trist dar adevarat ! DOAMNE AJUTA-NE sa ne caim si prin post si rugaciune, sa ne mantuim ! cu mult drag, icamilin
Reply With Quote
Vechi 14.07.2007, 05:13:22
maria55 maria55 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2006
Implicit

Iisus Hristos ne-a lasat "Tatal nostru " ,
care este completa , e simpla , e sfanta , e mantuitoare !

Duhul rau se departeaza de tine cand spui "Tatal nostru " .

Dar sta in firea omului a se complica , a cauta " ceva mai bun " , a fi original !

maria
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciune pentru elevi si pentru profesori spre_rasarit Sectiune dedicata profesorilor de religie 5 07.07.2012 02:50:19
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. dorinastoica14 Rugaciuni 186 29.09.2010 22:45:09
Recunoasterea sfintenie familiei Sfantului Grigorie Palama pe plan panortodox mihailt Despre Biserica Ortodoxa in general 0 19.12.2009 13:49:12
Rugaciune pentru sot Tia Rugaciuni 0 27.11.2008 12:34:22
Recunoasterea Primatului papal in B. Ortodoxe?! Pravoslavia Despre Biserica Ortodoxa in general 12 07.12.2007 14:23:07