![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
link la banarea ta te rog. Daca scrie "banat pentru ca e crestin" pe bune ca o sa cer chiar eu sa-mi stearga adminul contul pe acest forum. Dar repet cat pot eu de clar: banarea trebuie sa fie pe motiv de credinta, nu pentru insulte la care stim ca te pricepi sau pentru trolling. Daca ai fost banat pentru ca esti credincios o sa ma tin de cuvant. Dar daca si acolo ai umplut forumul cu mizerii, nu esti persoana potrivita sa-mi tina morala. pe acel forum au fost banati o groaza de atei care au injurat crestini care inca mai posteaza. Ceea ce nu se intampla aici cu crestini ca tine care jignesc pe toata lumea. nu sunt administrator pe forumul de atei. Inca o aberatie din partea ta. Eu nu am vazut nicio banare pe motiv religios asa ca am presupus ca n-a fost niciuna. Faptul ca imi rastalmacesti vorbele se cheama strawman si nu e nimic mai mult decat o eroare de logica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Chestiile astea se invata in scoala generala.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am facut si eu scoala si nu am invatat dastea. Am vazut documentare, nu-i nimic, stiu la ce te referi, dar m-a bufnit rasul, suna chiar ciudat, descarcari electrice, astea sunt fulgere, nu sentimente.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
atit ai priceput ca este lucrarea Dumnezeiasca sau esti un ucenic al lui pavel corut?care si-a etalat tezaurul mintii sale la otv facindu-si batrinetile de draga cea rusine rizind si copii de sc.generala acum se face religia in scoli pt.cei ce nu stiu.
|
|
||||
|
||||
![]()
Va recomand sa cititi documentarele: Memoria apei, inger digital 2.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cum merge de(pa)razitarea ?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
noi stim cine este pleava dupa faptele lor sunt prorocii mincinosi care propovaduiesc o alta invatatura decit cea dreptmaritoare.va invit cu deosebit respect sa o faceci intrun cadru mai placut voua in adunarile sectaresti.acest forum tine de invatatura apostolica cu,care sectarismulnu are nici o continuitate istorica.
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnul si Mintuitorul nostru IISUS Hristos Slavit sa fie numele sau nea spus:scoateti raul din mijlocul vostru,eu cam asta incerc sa ii fac voia.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai, tu esti periculos rau...Un fanatic religios, asta ne mai trebuia.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Despre atei si scopul lor pe acest forum | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 332 | 05.09.2011 15:04:32 |
Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 19:24:36 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|