Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.05.2010, 15:44:22
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de flying Vezi mesajul
=>ce frumos, avem o MARTURISIRE in direct de la AI2 ->ne spune ca DACA avem o banare motivata pe credinta ->EL , AI2 , e de acord sa fie banat .
=>da iata motivul sa te autoexcluzi din forumul asta ,eu am fost banat pentru ca nu mai puteau sa-mi raspunda logic la intrebari si o dadeau pe injuraturi...

=>a doua MARTURISIRE interesanta a lui AI2 este ca el FACE PARTE DIN ADMINISTRATORII FORUMULUI ATEI.RO caci altfel n-ar avea cum sti cu "siguranta " ca nu s-au intamplat astfel de rautati pe care le stiu doar administratorii. dar chiar si asa a mintit caci eu marurisesc ca am fost banat doar pentru ca eram crestin si devenisem prea "serios" pe un forum pe care la 2 cuvinte intalnesti termeni cu trimitere la organe sexuale ,acte sexuale si astea adresate lui Dumnezeu ! :) moralitatea la ea acasa !

=>asa ca AI2 daca "ai " cuvant ,auto-baneaza-te de pe forum ...fireste ,daca ai...

link la banarea ta te rog. Daca scrie "banat pentru ca e crestin" pe bune ca o sa cer chiar eu sa-mi stearga adminul contul pe acest forum. Dar repet cat pot eu de clar: banarea trebuie sa fie pe motiv de credinta, nu pentru insulte la care stim ca te pricepi sau pentru trolling. Daca ai fost banat pentru ca esti credincios o sa ma tin de cuvant. Dar daca si acolo ai umplut forumul cu mizerii, nu esti persoana potrivita sa-mi tina morala.

pe acel forum au fost banati o groaza de atei care au injurat crestini care inca mai posteaza. Ceea ce nu se intampla aici cu crestini ca tine care jignesc pe toata lumea.

nu sunt administrator pe forumul de atei. Inca o aberatie din partea ta. Eu nu am vazut nicio banare pe motiv religios asa ca am presupus ca n-a fost niciuna.

Faptul ca imi rastalmacesti vorbele se cheama strawman si nu e nimic mai mult decat o eroare de logica.
Vechi 06.05.2010, 17:31:05
Anytza
Guest

Smile

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Toate senzatiile si sentimentele pe care le enumeri, se reduc doar la cateva reactii chimice si descarcari electrice.
serios? cateva? descarcari electrice pai nu mai baga mana in priza!
Vechi 06.05.2010, 17:32:59
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anytza Vezi mesajul
serios? cateva? descarcari electrice pai nu mai baga mana in priza!
Chestiile astea se invata in scoala generala.
Vechi 06.05.2010, 17:38:11
Anytza
Guest

Smile

Citat:
Chestiile astea se invata in scoala generala.
Am facut si eu scoala si nu am invatat dastea. Am vazut documentare, nu-i nimic, stiu la ce te referi, dar m-a bufnit rasul, suna chiar ciudat, descarcari electrice, astea sunt fulgere, nu sentimente.
Vechi 06.05.2010, 19:13:58
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
Toate senzatiile si sentimentele pe care le enumeri, se reduc doar la cateva reactii chimice si descarcari electrice.
atit ai priceput ca este lucrarea Dumnezeiasca sau esti un ucenic al lui pavel corut?care si-a etalat tezaurul mintii sale la otv facindu-si batrinetile de draga cea rusine rizind si copii de sc.generala acum se face religia in scoli pt.cei ce nu stiu.
Vechi 06.05.2010, 19:15:00
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Va recomand sa cititi documentarele: Memoria apei, inger digital 2.
Vechi 06.05.2010, 19:23:44
eodor nastasa's Avatar
eodor nastasa eodor nastasa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.03.2010
Locație: ...
Religia: Ortodox
Implicit

Cum merge de(pa)razitarea ?
Vechi 06.05.2010, 19:28:28
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
"Cel ce vine după mine este mai puternic decât mine; Lui nu sunt vrednic să-I duc încălțămintea; Acesta vă va boteza cu Duh Sfânt și cu foc.
El are lopata în mână și va curăța aria Sa și va aduna grâul în jitniță, iar pleava o va arde cu foc nestins."
noi stim cine este pleava dupa faptele lor sunt prorocii mincinosi care propovaduiesc o alta invatatura decit cea dreptmaritoare.va invit cu deosebit respect sa o faceci intrun cadru mai placut voua in adunarile sectaresti.acest forum tine de invatatura apostolica cu,care sectarismulnu are nici o continuitate istorica.
Vechi 06.05.2010, 19:46:01
gibilan
Guest

Implicit

Citat:
Ai uitat ca aceasta activitate ii este atribuita altcuiva?
Domnul si Mintuitorul nostru IISUS Hristos Slavit sa fie numele sau nea spus:scoateti raul din mijlocul vostru,eu cam asta incerc sa ii fac voia.
Vechi 06.05.2010, 23:54:20
almaris
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
Domnul si Mintuitorul nostru IISUS Hristos Slavit sa fie numele sau nea spus:scoateti raul din mijlocul vostru,eu cam asta incerc sa ii fac voia.
Mai, tu esti periculos rau...Un fanatic religios, asta ne mai trebuia.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni pentru atei. cod_gabriel Generalitati 48 11.08.2014 07:25:49
Despre atei si scopul lor pe acest forum neica_nimeni_altul Teologie si Stiinta 332 05.09.2011 15:04:32
Pentru atei xanixade Teologie si Stiinta 84 06.04.2011 19:24:36
Cuvant pentru atei dobrin7m Generalitati 179 14.03.2011 10:03:30
atei rightful8912 Generalitati 646 05.08.2010 11:15:28