Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.10.2008, 16:11:35
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Mie unul, nu-mi foloseste la nimic carti de acest gen. Ce am de descoperit din ele? Cum sunt denigrati sfintii, Maica Domnului...
Ce carti ati citit, in care erau denigrati Sfintii Parinti sau Maica Domnului?
Reply With Quote
Vechi 31.10.2008, 16:50:34
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Domnule vasinec, atunci cand se afirma ca Maica Domnului a avut si alti copii, duce la denigrarea ei. Nu uitati ca atunci cand este vreme rea, nu e bine sa mergi pe munte. Asa se intampla si cu dumnevoastra - incercati sa mergeti prin Ortodoxie, doar pe vreme rea.

Asteptati sa vina vremea buna, cu alte cuvinte - mergeti la un duhovnic, si o sa va bucurati vesnic de minunatiile prezente pe acest munte: ORTODOXIA.
Reply With Quote
Vechi 31.10.2008, 17:18:32
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de costel Vezi mesajul
Domnule vasinec, atunci cand se afirma ca Maica Domnului a avut si alti copii, duce la denigrarea ei. Nu uitati ca atunci cand este vreme rea, nu e bine sa mergi pe munte. Asa se intampla si cu dumnevoastra - incercati sa mergeti prin Ortodoxie, doar pe vreme rea.

Asteptati sa vina vremea buna, cu alte cuvinte - mergeti la un duhovnic, si o sa va bucurati vesnic de minunatiile prezente pe acest munte: ORTODOXIA.
Eu vreau sa ma bucur de minunatiile Cerului.

Dar, ca sa nu deviem de la subiect: cine a spus ca Maica Domnului a mai avut si alti copii, face o greseala. Sfanta Scriptura nu spune asa ceva. Si, cine a spus ca Maica Domnului nu a avut copii, si acesta face o greseala. Nici asta nu ne spune Sfanta Scriptura.

Daca Maica Domnului, a mai avut sau nu copii, nu are nici o importanta. Nici Sfanta Scriptura nu ne lamureste, in aceasta privinta. Aceasta femeie Sfanta, ramane oricum mama pruncului Iisus Hristos.

Vi se pare ca am denigrat-o pe Maica Domnului, daca nu am spus despre ea ceva ce nici Sfanta Scriptura nu spune?
Reply With Quote
Vechi 31.10.2008, 18:47:33
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

,,
Daca Maica Domnului, a mai avut sau nu copii, nu are nici o importanta.,,

Dar daca cineva ti-ar spune ca mama ta mai are si alti copii necunoscuti de tine, ar avea sau nu importanta pentru tine?
[COLOR=Red]
11. Statut-a imparateasa de-a dreapta Ta, imbracata in haina aurita si prea infrumusetata.
12. Asculta fiica si vezi si pleaca urechea ta si uita poporul tau si casa parintelui tau, ...
16. Aduce-se vor Imparatului fecioare in urma ei, prietenele ei se vor aduce tie. [/COLOR]

Imparateasa este Maica Domnului iar fecioarele sunt maicutele calugarite care si-au inchinat viata si fecioria Imparatului Hristos, dar voi nu aveti habar de asa ceva.
Reply With Quote
Vechi 31.10.2008, 19:02:18
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Religia: Ortodox
Implicit

Am eu o intrebare,ei,daca nu cred in Iisus Hristos,in Inviere etc,in ce cred? Ce dovezi au ei ca exista Dumnezeu? ce evenimente au ei? Mi se pare o absurbitate toate religiile astea protestante.
Reply With Quote
Vechi 31.10.2008, 21:56:20
ovidiu-s's Avatar
ovidiu-s ovidiu-s is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Targu Mures
Religia: Ortodox
Implicit

[COLOR=black]
Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9
Am eu o intrebare,ei,daca nu cred in Iisus Hristos,in Inviere etc,in ce cred? Ce dovezi au ei ca exista Dumnezeu? ce evenimente au ei? Mi se pare o absurbitate toate religiile astea protestante.
[/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=black]Nu toate ereziile protestante au acea[/COLOR][COLOR=black]și poziție despre Înviere și suflet. [/COLOR][COLOR=black]Secta adventista de ziua a saptea (din care fac parte câteva exemplare cum sunt marmat și vasinec) care postează pe forumul acesta crede în înviere, dar că la ei învierea înseamnă recrearea aceluiași om de către Dumnezeu. Pentru ei atunci când moare omul dispare și sufletul său, nu mai există conștient, acesta fiind creat pentru Judecată. După Judecată adventiștii spun că păcătoșii vor fi omorâți a doua oară, iar cei drepți se vor bucura de Împărăția Cerurilor. Iad nu există.[/COLOR]
[COLOR=black]În legătură cu IIsus Hristos, ei spun că cred în El, dar mai zic că IIsus a fost mort și cu sufletul după răstignire și astfel s-a odihnit în Ziua de sâmbătă pe care ei o cinstesc ca zi de odihnă, iar apoi a fost înviat de Tatăl.[/COLOR]
Vechi 31.10.2008, 22:28:44
marmat marmat is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
imi pare rau ca nu cunosti nimic despre protestanti.
Dovada este cuvintul revelat al Scripturii si marturisirea credinciosilor.
Stiintific nimeni nu poate demonstra ca exista Dumnezeu,iar credinta nu si-ar avea rostul.
In rest poti privi in jurul tau ,de unde atita viata ,cine a creat-o? A venit din haos?
Absurde sint de fapt prejudecatile ca numai unii sint buni,iar ceilalti in Iad cu ei.
Asta denota o destul de slaba cunoastere a puterii harului lui DUmnezeu care se revarsa peste absolut toate creaturile.
Reply With Quote
Vechi 31.10.2008, 22:53:16
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
cine a spus ca Maica Domnului a mai avut si alti copii, face o greseala. Sfanta Scriptura nu spune asa ceva. Si, cine a spus ca Maica Domnului nu a avut copii, si acesta face o greseala. Nici asta nu ne spune Sfanta Scriptura.
O remarca vicleana, nimic altceva, vasinec!
Reply With Quote
Vechi 01.11.2008, 09:00:46
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Te rog, sa nu crezi toate vorbele rautacioase spuse despre altii. De exemplu, baptistii, penticostalii, adventistii, cred cu putere in Domnul Iisus Hristos, in Inviere, etc.
Eu sunt adventist, si pot spune ca adventistii cred in tot ceea ce spune Sfanta Scriptura. Poti vedea, daca doresti punctele de credinta ale adventistilor, in format ppt, aici:
http://www.intercer.net/article.php?id=988
Reply With Quote
Vechi 01.11.2008, 09:04:56
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
O remarca vicleana, nimic altceva, vasinec!
In ce consta viclenia? Am spus vre-un nedevar? Sau am denigrat-o pe Maica Domnului (caci asta era problema)? Eu o respect pe aceasta femeie Sfanta (am mai zis-o si o s-o mai zic). Dar nu pot veni cu inventii legate de viata ei. Este suficient ceea ce ne spune Sfanta Scriptura despre Maica Domnului, ca sa-i purtam respect.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. Seraphim7 Secte si culte 104 23.10.2022 00:36:38
Profeti adventisti NeInocentiu Secte si culte 592 07.05.2012 09:41:27
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini RafaelMiticaPitulice Despre Sfanta Scriptura 25 02.08.2011 09:01:17
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50