![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce carti ati citit, in care erau denigrati Sfintii Parinti sau Maica Domnului?
|
|
||||
|
||||
![]()
Domnule vasinec, atunci cand se afirma ca Maica Domnului a avut si alti copii, duce la denigrarea ei. Nu uitati ca atunci cand este vreme rea, nu e bine sa mergi pe munte. Asa se intampla si cu dumnevoastra - incercati sa mergeti prin Ortodoxie, doar pe vreme rea.
Asteptati sa vina vremea buna, cu alte cuvinte - mergeti la un duhovnic, si o sa va bucurati vesnic de minunatiile prezente pe acest munte: ORTODOXIA. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar, ca sa nu deviem de la subiect: cine a spus ca Maica Domnului a mai avut si alti copii, face o greseala. Sfanta Scriptura nu spune asa ceva. Si, cine a spus ca Maica Domnului nu a avut copii, si acesta face o greseala. Nici asta nu ne spune Sfanta Scriptura. Daca Maica Domnului, a mai avut sau nu copii, nu are nici o importanta. Nici Sfanta Scriptura nu ne lamureste, in aceasta privinta. Aceasta femeie Sfanta, ramane oricum mama pruncului Iisus Hristos. Vi se pare ca am denigrat-o pe Maica Domnului, daca nu am spus despre ea ceva ce nici Sfanta Scriptura nu spune? |
|
|||
|
|||
![]()
,,
Daca Maica Domnului, a mai avut sau nu copii, nu are nici o importanta.,, Dar daca cineva ti-ar spune ca mama ta mai are si alti copii necunoscuti de tine, ar avea sau nu importanta pentru tine? [COLOR=Red] 11. Statut-a imparateasa de-a dreapta Ta, imbracata in haina aurita si prea infrumusetata. 12. Asculta fiica si vezi si pleaca urechea ta si uita poporul tau si casa parintelui tau, ... 16. Aduce-se vor Imparatului fecioare in urma ei, prietenele ei se vor aduce tie. [/COLOR] Imparateasa este Maica Domnului iar fecioarele sunt maicutele calugarite care si-au inchinat viata si fecioria Imparatului Hristos, dar voi nu aveti habar de asa ceva. |
|
|||
|
|||
![]()
Am eu o intrebare,ei,daca nu cred in Iisus Hristos,in Inviere etc,in ce cred? Ce dovezi au ei ca exista Dumnezeu? ce evenimente au ei? Mi se pare o absurbitate toate religiile astea protestante.
|
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=black]
Citat:
[COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]Nu toate ereziile protestante au acea[/COLOR][COLOR=black]și poziție despre Înviere și suflet. [/COLOR][COLOR=black]Secta adventista de ziua a saptea (din care fac parte câteva exemplare cum sunt marmat și vasinec) care postează pe forumul acesta crede în înviere, dar că la ei învierea înseamnă recrearea aceluiași om de către Dumnezeu. Pentru ei atunci când moare omul dispare și sufletul său, nu mai există conștient, acesta fiind creat pentru Judecată. După Judecată adventiștii spun că păcătoșii vor fi omorâți a doua oară, iar cei drepți se vor bucura de Împărăția Cerurilor. Iad nu există.[/COLOR] [COLOR=black]În legătură cu IIsus Hristos, ei spun că cred în El, dar mai zic că IIsus a fost mort și cu sufletul după răstignire și astfel s-a odihnit în Ziua de sâmbătă pe care ei o cinstesc ca zi de odihnă, iar apoi a fost înviat de Tatăl.[/COLOR]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dovada este cuvintul revelat al Scripturii si marturisirea credinciosilor. Stiintific nimeni nu poate demonstra ca exista Dumnezeu,iar credinta nu si-ar avea rostul. In rest poti privi in jurul tau ,de unde atita viata ,cine a creat-o? A venit din haos? Absurde sint de fapt prejudecatile ca numai unii sint buni,iar ceilalti in Iad cu ei. Asta denota o destul de slaba cunoastere a puterii harului lui DUmnezeu care se revarsa peste absolut toate creaturile. |
|
|||
|
|||
![]()
O remarca vicleana, nimic altceva, vasinec!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sunt adventist, si pot spune ca adventistii cred in tot ceea ce spune Sfanta Scriptura. Poti vedea, daca doresti punctele de credinta ale adventistilor, in format ppt, aici: http://www.intercer.net/article.php?id=988 |
|
|||
|
|||
![]()
In ce consta viclenia? Am spus vre-un nedevar? Sau am denigrat-o pe Maica Domnului (caci asta era problema)? Eu o respect pe aceasta femeie Sfanta (am mai zis-o si o s-o mai zic). Dar nu pot veni cu inventii legate de viata ei. Este suficient ceea ce ne spune Sfanta Scriptura despre Maica Domnului, ca sa-i purtam respect.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|