![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca lumea moare de foame intr-o tara eminamente ortodoxa, poate nu e zeul corect cel la care va rugati! Daca Zeus e suparat ca va rugati alcuiva?
|
|
||||
|
||||
![]()
Lumea este intr-o degradare spirituala si morala continua. Este o chestiune de timp pana cand aceasta anormalitate strigatoare la cer va fi declarata normalitate. Este o chestiune de timp pana cand anormalitatea homosexualitatii va deveni in fata legilor omenesti o normalitate. Din pacate nu se intrevede nimic optimist in conceptia morala viitorului.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Da, pai cam aici se opresc ideile politicienilor nostrii, cand e vorba de proiecte pentru iesirea din criza economica. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
in general meseria asta mi se pare cea mai groaznica din lume. dar oricum nu va disparea niciodata, atata timp cat vor fi barbati care vor cauta femei dispuse .... si probabil politicienii astia s-au gandit ca poate mai scot un ban si din meseria asta....ca sunt atatia pesti care fac bani foarte frumosi pe seama femeilor care se prostitueaza si nu intra nici un ban in buzunarul politicienilor... ma scuzati, la stat..... ca o femeie de asta mai de lux am inteles ca poate face peste 500 de euro pe noapte......deci sunt bani multi, murdari, dar multi....si cum politicienii sunt foaaarte invatati si obisnuiti cu astfel de bani.....
ar fi foarteee misto daca s-ar legaliza si banii proveniti de aici ne-ar scoate din criza ......... :)) ...asta de la bordelurile de lux poate, ca astea care sunt pe strada nu isi platesc ele amenzile d-apoi sa plateasca si impozite... :)) suntem de rasul curcilor ... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Mizerie e "meseria" pe care o practica si nu prostitutata in sine care este o femeie care traieste o drama de nedescris.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
prostitutia nu este meserie,banii rezultati sunt murdari iar legalizarea prostitutiei de stat nu face decat sa-i spele
|
||||
|
||||
![]()
Meseria asta e o mizerie, da, dar drama pe care o trăiește nu e și datorită ei?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]()
Multe sunt luate cu "japca" si li se baga meseria asta pe gat. Cele care aleg stilul asta de viata sunt foarte putine. Si daca si-o aleg, o fac pentru ca n-au studii, n-au experienta in nici un domeniu, n-au unde sa se duca si nici ce sa bage in gura (la mancare ma refer). Doar nu crezi ca se duc intentionat sa fie molestate de pesti si de 'jdemii de clienti. Ele nici nu stiu ce le asteapta cand isi aleg calea asta.
"Iată Eu vă trimit pe voi ca pe niște oi în mijlocul lupilor; fiți dar înțelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii." Last edited by Don_Juan; 09.09.2010 at 18:40:39. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti despre legalizarea prostitutiei? | georgel23c | Generalitati | 221 | 02.03.2011 19:16:20 |
Legalizarea prostitutiei | ancaozana | Generalitati | 1 | 26.10.2009 07:51:19 |
Neincriminarea incestului si a prostitutiei | iulyaan | Generalitati | 99 | 02.04.2009 01:19:56 |
IMPOTRIVA LEGALIZARII PROSTITUTIEI DE CATRE BLAGA | Iustin44 | Generalitati | 22 | 20.11.2007 13:49:37 |
Contra prostitutiei | Laurentiu | Generalitati | 1 | 25.10.2006 12:48:23 |
|