Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.09.2010, 15:18:51
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariana13 Vezi mesajul
lumea moare de foame.....si nu le frica de dumnezeu! rusine , rusine , rusine.........!
Daca lumea moare de foame intr-o tara eminamente ortodoxa, poate nu e zeul corect cel la care va rugati! Daca Zeus e suparat ca va rugati alcuiva?
Reply With Quote
Vechi 08.09.2010, 16:11:22
Hector's Avatar
Hector Hector is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2009
Locație: Jungla poreclita Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Lumea este intr-o degradare spirituala si morala continua. Este o chestiune de timp pana cand aceasta anormalitate strigatoare la cer va fi declarata normalitate. Este o chestiune de timp pana cand anormalitatea homosexualitatii va deveni in fata legilor omenesti o normalitate. Din pacate nu se intrevede nimic optimist in conceptia morala viitorului.
Reply With Quote
Vechi 08.09.2010, 16:15:24
Hector's Avatar
Hector Hector is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2009
Locație: Jungla poreclita Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de codana Vezi mesajul
.in timp ce noi ne gandim cum sa supravietuim cu salariile diminuate,cu maririle de preturi,cu taxele exorbitante, ne vom trezi ca vom avea de craciun, un cadou minunat:o preafrumoasa lege a prostitutiei.super nu?

Da, pai cam aici se opresc ideile politicienilor nostrii, cand e vorba de proiecte pentru iesirea din criza economica.
Reply With Quote
Vechi 08.09.2010, 19:41:52
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.06.2008
Locație: Botosani
Implicit salut,marius22

Citat:
În prealabil postat de Marius22 Vezi mesajul
O vorba din popor vede in politica o prostituata. De la "prostitutia" morala, a oferi diverse favoruri si beneficii pe bani (mita) pana la cea trupeasca, nu este o cale atat de lunga. Asadar, sa nu ne miram atunci de ce clasa politica de la noi ar putea da legi in favoarea "surorilor" ei.

Iara noi poporul, barbati si femei, sa nu nu bucuram de aceste legi date de ei, care ne usureaza calea spre pacat. Prin ele intram in legalitate cu Statul, dar niciodata cu Dumnezeu.
daaa,iisus hristos a spus simplu:da cezarului cei al cezarului si lui dumnezeu cei a lui dumnezeu.ce inteleg eu din cele spuse de iisus:cezarul se opreste in fata cuvantului "asa zice domnul",ce trece de acest cuvant este a lui dumnezeu.
Vechi 09.09.2010, 16:57:22
Mirela0110 Mirela0110 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.04.2010
Implicit mi se pare fff comic...si fff trist in acelasi timp....

in general meseria asta mi se pare cea mai groaznica din lume. dar oricum nu va disparea niciodata, atata timp cat vor fi barbati care vor cauta femei dispuse .... si probabil politicienii astia s-au gandit ca poate mai scot un ban si din meseria asta....ca sunt atatia pesti care fac bani foarte frumosi pe seama femeilor care se prostitueaza si nu intra nici un ban in buzunarul politicienilor... ma scuzati, la stat..... ca o femeie de asta mai de lux am inteles ca poate face peste 500 de euro pe noapte......deci sunt bani multi, murdari, dar multi....si cum politicienii sunt foaaarte invatati si obisnuiti cu astfel de bani.....

ar fi foarteee misto daca s-ar legaliza si banii proveniti de aici ne-ar scoate din criza ......... :)) ...asta de la bordelurile de lux poate, ca astea care sunt pe strada nu isi platesc ele amenzile d-apoi sa plateasca si impozite... :)) suntem de rasul curcilor ...
Reply With Quote
Vechi 09.09.2010, 17:53:49
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Implicit salut,mirela0110

Citat:
În prealabil postat de Mirela0110 Vezi mesajul
in general meseria asta mi se pare cea mai groaznica din lume. dar oricum nu va disparea niciodata, atata timp cat vor fi barbati care vor cauta femei dispuse .... si probabil politicienii astia s-au gandit ca poate mai scot un ban si din meseria asta....ca sunt atatia pesti care fac bani foarte frumosi pe seama femeilor care se prostitueaza si nu intra nici un ban in buzunarul politicienilor... ma scuzati, la stat..... ca o femeie de asta mai de lux am inteles ca poate face peste 500 de euro pe noapte......deci sunt bani multi, murdari, dar multi....si cum politicienii sunt foaaarte invatati si obisnuiti cu astfel de bani.....

ar fi foarteee misto daca s-ar legaliza si banii proveniti de aici ne-ar scoate din criza ......... :)) ...asta de la bordelurile de lux poate, ca astea care sunt pe strada nu isi platesc ele amenzile d-apoi sa plateasca si impozite... :)) suntem de rasul curcilor ...
ca-i de lux sau de centura,tot prostitutie se cheama si tot o mare mizerie este
Vechi 09.09.2010, 18:06:41
Don_Juan's Avatar
Don_Juan Don_Juan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.02.2010
Locație: Terra, Calea Lactee
Implicit

Citat:
În prealabil postat de codana Vezi mesajul
ca-i de lux sau de centura,tot prostitutie se cheama si tot o mare mizerie este
Mizerie e "meseria" pe care o practica si nu prostitutata in sine care este o femeie care traieste o drama de nedescris.
Vechi 09.09.2010, 18:13:43
codana's Avatar
codana codana is offline
Senior Member

Implicit salut,don_juan

Citat:
În prealabil postat de Don_Juan Vezi mesajul
Mizerie e "meseria" pe care o practica si nu prostitutata in sine care este o femeie care traieste o drama de nedescris.
corect.
prostitutia nu este meserie,banii rezultati sunt murdari iar legalizarea prostitutiei de stat nu face decat sa-i spele
Vechi 09.09.2010, 18:28:24
I.Calin's Avatar
I.Calin I.Calin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.08.2010
Locație: România
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Don_Juan Vezi mesajul
Meseria asta e o mizerie, da, dar drama pe care o trăiește nu e și datorită ei?
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin.
Reply With Quote
Vechi 09.09.2010, 18:36:59
Don_Juan's Avatar
Don_Juan Don_Juan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.02.2010
Locație: Terra, Calea Lactee
Implicit

Citat:
În prealabil postat de I.Calin Vezi mesajul
Meseria asta e o mizerie, da, dar drama pe care o trăiește nu e și datorită ei?
Multe sunt luate cu "japca" si li se baga meseria asta pe gat. Cele care aleg stilul asta de viata sunt foarte putine. Si daca si-o aleg, o fac pentru ca n-au studii, n-au experienta in nici un domeniu, n-au unde sa se duca si nici ce sa bage in gura (la mancare ma refer). Doar nu crezi ca se duc intentionat sa fie molestate de pesti si de 'jdemii de clienti. Ele nici nu stiu ce le asteapta cand isi aleg calea asta.

Last edited by Don_Juan; 09.09.2010 at 18:40:39.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce parere aveti despre legalizarea prostitutiei? georgel23c Generalitati 221 02.03.2011 19:16:20
Legalizarea prostitutiei ancaozana Generalitati 1 26.10.2009 07:51:19
Neincriminarea incestului si a prostitutiei iulyaan Generalitati 99 02.04.2009 01:19:56
IMPOTRIVA LEGALIZARII PROSTITUTIEI DE CATRE BLAGA Iustin44 Generalitati 22 20.11.2007 13:49:37
Contra prostitutiei Laurentiu Generalitati 1 25.10.2006 12:48:23