Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.02.2017, 22:19:30
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Da, i-am vazut pe cei 99%, la Cotroceni.
Macar ala, mititel asa, arata inca a miting spontan. Cand si-o baga coada PSD, or sa fie de 10 ori mai multi dar o sa miroasa si el de la o posta.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 22:20:05
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

''Toți trebuie să fim conștienți că România are nevoie de calm. Toți. Asta este foarte important. Nimeni nu câștigă dacă se prelungește această criză. Guvernul a făcut ce avea de făcut. Cei care au stârnit ar trebui să înțeleagă că nu e bine să mai continue așa pentru că această tulburare nu poate să antreneze decât alte tulburări'', a spus Dragnea.

''Nu avem nevoie de așa ceva în România, nimeni nu a furat, nimeni nu a avut gânduri ascunse, nimeni nu a vrut să atace statul de drept, nimeni nu a vrut să afecteze lupta împotriva corupției, deci toată lumea ar trebui să se calmeze. Este important asta. Cine crede că va câștiga din asta greșește profund'', a continuat președintele PSD.

Premierul Grindeanu.

''Aș îndemna la calm. Vă spun ce cred că ar fi bine și normal pentru țara noastră, noi, Guvernul, vom urma transpunerea în practică a programului de guvernare, votat de foarte mulți români. Săptămâna viitoare voi merge în Parlament unde va avea loc votul pe buget, ceea ce noi am promis să se regăsească din punct de vedere financiar în bugetul propus de noi pe 2017'', a afirmat și Grindeanu.
Vechi 05.02.2017, 22:24:58
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Faci confuzii grave de termeni. Nu înțelegi ce înseamnă stat de drept, mânie proletară, democrație, lovitură de stat, trădare națională, curte marțială.
Lovitură de stat sau puci se numește o răsturnare bruscă și neconstituțională a puterii legitime a unui stat, impusă prin surpriză de o minoritate,
Invata ce aia o minoritate.Poate tu esti din ala care trebuie sa inteleaga cu bile:
http://www.edituraparalela45.ro/cart...ii-semestrul-2 (hai la scoala, din nou )
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 22:26:36
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Macar ala, mititel asa, arata inca a miting spontan. Cand si-o baga coada PSD, or sa fie de 10 ori mai multi dar o sa miroasa si el de la o posta.
Saracu' Mihai este in alt film.El nu stie ca de obicei pe unde trec protestarii PSD ramane foc si cenusa.E de demn de mila, saracu'.
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 22:28:06
Senior Member

Implicit

Asta chiar nu are nici o sansa. E rupt complet de realitate. Vrea si el liniste ca Ponta. :)
E mai plauzibil sa se schimbe guvernul cu unul de "tehnocrati" daca ar fi liniste. Dar eu mizez in continuare pe ambitia alora din strada si sper sa avem anticipate. Eu daca as fi condus PSD intr-o luna faceam anticipate. Si daca le pierdeam, e mult mai bine decat linistea pe care o viseaza ei. :)
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 22:28:30
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
Nu fi trist , o să iasă si ai tăi si o sa fie o mare horă a unirii :)
Vechi 05.02.2017, 22:30:57
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Saracu' Mihai este in alt film.El nu stie ca de obicei pe unde trec protestarii PSD ramane foc si cenusa.E de demn de mila, saracu'.
Tu fiind ăla neutru? :))
Reply With Quote
Vechi 05.02.2017, 22:31:34
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Asta chiar nu are nici o sansa. E rupt complet de realitate. Vrea si el liniste ca Ponta. :)
E mai plauzibil sa se schimbe guvernul cu unul de "tehnocrati" daca ar fi liniste. Dar eu mizez in continuare pe ambitia alora din strada si sper sa avem anticipate. Eu daca as fi condus PSD intr-o luna faceam anticipate. Si daca le pierdeam, e mult mai bine decat linistea pe care o viseaza ei. :)
Nu , nu ai dreptate , anticipatele nu rezolvă nimic , apoi uiți de cheltuieli si crează precedent periculos.
Fără tehnocrați :)
Vechi 05.02.2017, 22:34:47
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
Pai e normal sa ti se para ca alea-s partinitoare dar iti zic eu ca atunci cand un pesedist citeste hotnews sau se uita la Digi vede acelasi lucru. Ba in campanie si chiar si acum ii vad eu pe unii care se uita la antene si ii injura pe aia intr-una ca vor sa schimbe macazul.
Sigur că așa se întâmplă, și cred că ăsta e cel mai rău efect al dezinformării practicate sistematic: faptul că începem să ne suspectăm unii pe alții de interese mai mult sau mai puțin ascunse ori de alte culpe, intrând în jocul inițiat de cei care au în mână sursele de informare.

În ce mă privește, știind că nu pot discerne singur în noianul de informații care ne înconjoară, caut să-mi aleg cât mai bine sursele, adică ceea ce se cheamă liderii de opinie cărora le acord încrederea. Dacă îmi pierd încrederea în vreuna din surse (și mă refer aici la persoane, nu neapărat televiziuni), n-o mai urmăresc; decât, poate, sporadic, să văd dacă s-a mai schimbat ceva.

Acum, diferențele între noi, cei care ne contrăm pe aici, sunt, evident, cele dintre liderii de opinie pe care i-am ales.

Fără supărare, pot să-ți spun că, urmărindu-l întâmplător zilele astea pe S.R. Stănescu și pe Tăriceanu, am regăsit în cuvintele tale opiniile lor.

Ei bine, eu le acord încredere celor înjurați de alde S.R. Stănescu et. Co, respectiv Liiceanu, Pleșu, Patapievici, Cărtărescu, Ana Blandiana, Lucian Boia și alții din aceeași pleiadă - oameni a căror onestitate și bune intenții le-am verificat de multe ori.

Pe de altă parte nu îi înțeleg pe cei care - uneori prieteni de-ai mei - l-au dat pe Liiceanu pe Mircea Badea. Diferența îmi pare enormă, și nu mă refer în primul rând la stil, ci mai ales la cauza pe care o slujește fiecare.
Vechi 05.02.2017, 22:46:40
Senior Member

Implicit

Pai uite eu despre Liiceanu cred ca e o lichea de prima mana. Poate doar CTP sa-l intreaca. Deci suntem total diferiti.

M-am uitat ieri un pic pe RTV ca mi-a spus cineva ca a reinviat Ghita ala si era Valentin Stan ala cu laptoapa. Si m-am speriat cand am vazut ca gandesc la fel ca el in multe privinte. :)

Imi place de Tariceanu si acum regret ca nu l-am votat. Dar eu nu mai ascult "lideri de opinie". Eu am mancat TV pe paine in anii 90 si 2000. Stiu cam tot ce s-a discutat atunci stiu exact ce pozitii avea fiecare. Pe urma am renuntat cand am vazut ca e vorba de un bordel.

Pe Badea l-am simpatizat si inca il simpatizez. Cred ca e singurul care nu a zis niciodata ceva care sa ma dezamageasca. Dar nu ma mai uit nici la el, am renuntat de tot.

Uite ieri am vazut ca Baconschi are o pozitie de asta principiala. Si am zis ca nu-i posibil, ca eu cred si despre el ca si despre Liiceanu ca e o lichea de prima mana. Si l-am intrebat pe un prieten care se pricepe : Ce-i cu Baconschi asta ? S-a prostit asa rau la batranete si a inceput sa aiba principii ? Si mi-a explicat ca ar avea un interes in guvernul asta.
Reply With Quote
Răspunde