![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Macar ala, mititel asa, arata inca a miting spontan. Cand si-o baga coada PSD, or sa fie de 10 ori mai multi dar o sa miroasa si el de la o posta.
|
|
||||
|
||||
![]()
''Toți trebuie să fim conștienți că România are nevoie de calm. Toți. Asta este foarte important. Nimeni nu câștigă dacă se prelungește această criză. Guvernul a făcut ce avea de făcut. Cei care au stârnit ar trebui să înțeleagă că nu e bine să mai continue așa pentru că această tulburare nu poate să antreneze decât alte tulburări'', a spus Dragnea.
''Nu avem nevoie de așa ceva în România, nimeni nu a furat, nimeni nu a avut gânduri ascunse, nimeni nu a vrut să atace statul de drept, nimeni nu a vrut să afecteze lupta împotriva corupției, deci toată lumea ar trebui să se calmeze. Este important asta. Cine crede că va câștiga din asta greșește profund'', a continuat președintele PSD. Premierul Grindeanu. ''Aș îndemna la calm. Vă spun ce cred că ar fi bine și normal pentru țara noastră, noi, Guvernul, vom urma transpunerea în practică a programului de guvernare, votat de foarte mulți români. Săptămâna viitoare voi merge în Parlament unde va avea loc votul pe buget, ceea ce noi am promis să se regăsească din punct de vedere financiar în bugetul propus de noi pe 2017'', a afirmat și Grindeanu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Invata ce aia o minoritate.Poate tu esti din ala care trebuie sa inteleaga cu bile: http://www.edituraparalela45.ro/cart...ii-semestrul-2 (hai la scoala, din nou ) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Saracu' Mihai este in alt film.El nu stie ca de obicei pe unde trec protestarii PSD ramane foc si cenusa.E de demn de mila, saracu'.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta chiar nu are nici o sansa. E rupt complet de realitate. Vrea si el liniste ca Ponta. :)
E mai plauzibil sa se schimbe guvernul cu unul de "tehnocrati" daca ar fi liniste. Dar eu mizez in continuare pe ambitia alora din strada si sper sa avem anticipate. Eu daca as fi condus PSD intr-o luna faceam anticipate. Si daca le pierdeam, e mult mai bine decat linistea pe care o viseaza ei. :) |
|
||||
|
||||
![]()
Nu fi trist , o să iasă si ai tăi si o sa fie o mare horă a unirii :)
|
|||
|
|||
![]()
Tu fiind ăla neutru? :))
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Fără tehnocrați :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
În ce mă privește, știind că nu pot discerne singur în noianul de informații care ne înconjoară, caut să-mi aleg cât mai bine sursele, adică ceea ce se cheamă liderii de opinie cărora le acord încrederea. Dacă îmi pierd încrederea în vreuna din surse (și mă refer aici la persoane, nu neapărat televiziuni), n-o mai urmăresc; decât, poate, sporadic, să văd dacă s-a mai schimbat ceva. Acum, diferențele între noi, cei care ne contrăm pe aici, sunt, evident, cele dintre liderii de opinie pe care i-am ales. Fără supărare, pot să-ți spun că, urmărindu-l întâmplător zilele astea pe S.R. Stănescu și pe Tăriceanu, am regăsit în cuvintele tale opiniile lor. Ei bine, eu le acord încredere celor înjurați de alde S.R. Stănescu et. Co, respectiv Liiceanu, Pleșu, Patapievici, Cărtărescu, Ana Blandiana, Lucian Boia și alții din aceeași pleiadă - oameni a căror onestitate și bune intenții le-am verificat de multe ori. Pe de altă parte nu îi înțeleg pe cei care - uneori prieteni de-ai mei - l-au dat pe Liiceanu pe Mircea Badea. Diferența îmi pare enormă, și nu mă refer în primul rând la stil, ci mai ales la cauza pe care o slujește fiecare.
|
|||
|
|||
![]()
Pai uite eu despre Liiceanu cred ca e o lichea de prima mana. Poate doar CTP sa-l intreaca. Deci suntem total diferiti.
M-am uitat ieri un pic pe RTV ca mi-a spus cineva ca a reinviat Ghita ala si era Valentin Stan ala cu laptoapa. Si m-am speriat cand am vazut ca gandesc la fel ca el in multe privinte. :) Imi place de Tariceanu si acum regret ca nu l-am votat. Dar eu nu mai ascult "lideri de opinie". Eu am mancat TV pe paine in anii 90 si 2000. Stiu cam tot ce s-a discutat atunci stiu exact ce pozitii avea fiecare. Pe urma am renuntat cand am vazut ca e vorba de un bordel. ![]() Pe Badea l-am simpatizat si inca il simpatizez. Cred ca e singurul care nu a zis niciodata ceva care sa ma dezamageasca. Dar nu ma mai uit nici la el, am renuntat de tot. Uite ieri am vazut ca Baconschi are o pozitie de asta principiala. Si am zis ca nu-i posibil, ca eu cred si despre el ca si despre Liiceanu ca e o lichea de prima mana. Si l-am intrebat pe un prieten care se pricepe : Ce-i cu Baconschi asta ? S-a prostit asa rau la batranete si a inceput sa aiba principii ? Si mi-a explicat ca ar avea un interes in guvernul asta. ![]() |
|