![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta cu "luatul înaintea celorlalți" la voi se traduce nu cu "de o sută de ori", ci cu miliarde de ori! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tot cu aceleasi trupuri, se vor cobora pe noul pamant (vezi Apocalipsa 21:1-3). "Va rataciti pentru ca nu cunoasteti Scripturile". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar din pomul cunoștinței binelui și răului să nu mănânci, căci, în ziua în care vei mânca din el, vei muri negreșit!- nu scrie :veti deveni muritori si gandeste-te si la : lasa mortii sa-si ingroape mortii lor. p.s. nu te mai face ca nu pricepi. nu iti sade bine. |
|
|||
|
|||
![]()
Mai bine o lăsai așa... acum indirect L-ai făcut pe Dumnezeu mincinos (că n-au murit în ziua aceea, conform avertizării)! Bine că-l credeți pe "mincinosul dintru început" cu-a lui teorie a nemuririi sufletului!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu pun faptul la indoiala ca au murit in ziua aceea. Cu siguranta au murit. Dar eu te intreb din ce punct de vedere? In loc sa faci afirmatii penibile de genul celei de mai sus mai bine te apuci si mai faci ceva exercitii de analiza pe text. Nu de alta dar ai grave probleme la capitolul asta. p.s. nu e frumos sa pui in gura unui om cuvinte pe care nu le-a spus. asta te face mincinos. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite aici in Matei 25 : Când va veni Fiul Omului întru slava Sa, și toți sfinții îngeri cu El, atunci va ședea pe tronul slavei Sale. Și se vor aduna înaintea Lui toate neamurile și-i va despărți pe unii de alții, precum desparte păstorul oile de capre. Și va pune oile de-a dreapta Sa, iar caprele de-a stânga. Atunci va zice Împăratul celor de-a dreapta Lui: Veniți, binecuvântații Tatălui Meu, moșteniți împărăția cea pregătită vouă de la întemeierea lumii. Atunci va zice și celor de-a stânga: Duceți-vă de la Mine, blestemaților, în focul cel veșnic, care este gătit diavolului și îngerilor lui. Unde scrie ca vine de mai multe ori ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Am spus că "indirect". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dupa aceasta ilustra explicatie imi cereti ca eu sa raspund "fara analogii sau alte prostii", ba mai mult, sa uit ca este vorba de o parabola. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|