Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.04.2010, 16:36:52
Anytza
Guest

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Ziceai ca au explicat cei 45 de savanti de la Oxford
Asta este marele pacat al omului, la tot ce nu poate sa-si explice ii atribuie origine divina.
Ba cred ca cei care nu inteleg ii cauta o "explicatie stiintifica".
Eu m-am nascut ortodoxa, dar am crescut atee, cu teoria evolutionismului, si big bang si oameni din maimute si toate astea,si am citit multe si a vazut multe emisiuni,dar am observat ca asa-zisi oameni de stiinta nu pleaca de la dovezi, ci de la presupuneri. Si asta se vede cam in toate discutiile si teoriile lor. vad ceva ce nu inteleg si baga repede o teorie, dar apoi daca teoria asta e asa, atunci s-ar mai intampla ceva,pe baza teoriei asteia si asa ma departe. ateismul nu are dovezi. Ce, au gasit cateva oase vechi de dinosauri si gata, e clar! sunt teorii, asa cum se si numesc, teoria evolutionismului, teoria big bang, si nu adevaruri. si ei au gasit cateva maimute bipede mai "evoluate", dar si oamenii de stiinta recunosc ca nu exista veriga intre maimute si om. si cu big bangu care a explodat din nimic, ce sa mai zic... cum sa explodeze nimicul?
si manualele de biologie spun asa:"specia este o comunitate de populatii care se pot incrucisa intre ele si care sunt izolate reproductiv de alte comunitati similare. indivizii apartinand unei specii diferite nu se pot incrucisa sexuat, sau, daca se incruciseaza, hibrizii sunt sterili."(manual scolar de I. Teodorescu, L. Gavrila,etc.,"biologie.genetica.ecologie.evolution ism VIII", ed. didactica si pedagogica, pag 4.) Izolarea reproductiva e un argument contra evolutionismului.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 16:50:21
Anytza
Guest

Minunile din Ortodoxie sunt oameni vindecati de boli de moarte, nu norisori si nu stiu ce pete...

Last edited by Anytza; 22.04.2010 at 16:54:30.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 16:59:10
Anytza
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Altadata se separa marea in doua, venea potopu unuversal
De fapt evenimentele aceste le-am vazut demonstrate tot de catre atei, au gasit referiri la potop la mai multe popoare din vechime din toate continentele,si nu crestine.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 17:55:00
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anytza Vezi mesajul
Ba cred ca cei care nu inteleg ii cauta o "explicatie stiintifica".
Eu m-am nascut ortodoxa, dar am crescut atee, cu teoria evolutionismului, si big bang si oameni din maimute si toate astea,si am citit multe si a vazut multe emisiuni,dar am observat ca asa-zisi oameni de stiinta nu pleaca de la dovezi, ci de la presupuneri. Si asta se vede cam in toate discutiile si teoriile lor. vad ceva ce nu inteleg si baga repede o teorie, dar apoi daca teoria asta e asa, atunci s-ar mai intampla ceva,pe baza teoriei asteia si asa ma departe. ateismul nu are dovezi. Ce, au gasit cateva oase vechi de dinosauri si gata, e clar! sunt teorii, asa cum se si numesc, teoria evolutionismului, teoria big bang, si nu adevaruri. si ei au gasit cateva maimute bipede mai "evoluate", dar si oamenii de stiinta recunosc ca nu exista veriga intre maimute si om. si cu big bangu care a explodat din nimic, ce sa mai zic... cum sa explodeze nimicul?
si manualele de biologie spun asa:"specia este o comunitate de populatii care se pot incrucisa intre ele si care sunt izolate reproductiv de alte comunitati similare. indivizii apartinand unei specii diferite nu se pot incrucisa sexuat, sau, daca se incruciseaza, hibrizii sunt sterili."(manual scolar de I. Teodorescu, L. Gavrila,etc.,"biologie.genetica.ecologie.evolution ism VIII", ed. didactica si pedagogica, pag 4.) Izolarea reproductiva e un argument contra evolutionismului.
Big-bang-ul nu a explodat din nimic. Oricum este o teorie, dar are cei mai multi sustinatori.
Nu ai dreptate, aproape in nimic.

Eu am parcurs drumul in sens invers.
Intai am experimentat starea de credinta, dupa care am ajuns la necredinta.
Si pot spune ca toate religiile se bazeaza pe fapte si "minuni" care daca le cercetezi, tot la credinta "chioara" ajungi.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 18:00:18
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
De fapt evenimentele aceste le-am vazut demonstrate tot de catre atei, au gasit referiri la potop la mai multe popoare din vechime din toate continentele,si nu crestine.
Da, ai dreptate.
Dar uiti sa amintesti ca aceeiasi savanti au descoperit ca au fost mai multe potopuri, in epoci si locatii diferite.
Si ca nici unul nu a cuprins intreaga lume, asa cum ne spune Biblia.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 18:03:54
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Minunile din Ortodoxie sunt oameni vindecati de boli de moarte, nu norisori si nu stiu ce pete...
Orice religie se lauda cu astfel de "minuni".
Iar aceste vindecari "miraculoase" fac parte din acele fapte extraordinare pe care nu le putem inca explica, amintite de topcat.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 18:09:59
tailgunner4A
Guest

Implicit Presa despre icoana din Madona Dudu, Craiova

Vineri, 2 aprilie 2010, Adevarul a publicat acest articol
http://www.adevarul.ro/locale/craiov...236376441.html
...din care dau mai jos un citat:

Energia icoanei i-a uimit pe cercetătorii englezi

În vara lui 2004, un grup format din 45 de cercetători de la Institutul Oxford a venit la Craiova pentru a analiza câmpurile energetice emanate de icoana făcătoare de minuni. „Cercetătorii, specialiști în iconografie, au adus aparatură ultrasofisticată, pentru a verifica autenticitatea fenomenelor legate de icoana făcătoare de minuni. Mi-au spus că vor să testeze emanația câmpurilor energetice. A fost uimitor ceea ce s-a întâmplat. Aparatele au luat-o razna, iar reacția specialiștilor a fost de genul: Este aproape vie! De un câmp mai avea nevoie și era vie. Așa ceva nu văzuseră niciunde în lume și fuseseră în multe locuri sfinte”, a declarat, la vremea respectivă, preotul Petre Mocanu. În același an, icoana Maicii Domnului a plâns pentru prima oară cu lacrimi de mir aproape o săptămână.
Preoții mai spun că icoana nu poate fi imortializată fotografic în orice moment. Mulți oameni care au pozat icoana au spus că filmele lor s-au șters după puțin timp. De asemenea, icoana nu a putut fi mutată din acel loc.

Dupa citirea articolului am cautat cu Google vreo 20 de minute incercand sa aflu cine au fost ce 45 de misteriosi cercetatori, exact de la ce universitate proveneau, si daca rezultatele cercetarilor s-au concretizat cumva intr-o lucrare stiintifica. Ma interesa mai conceret rezultatele masuratorilor "campurilor energetice" facute, asa cum spune parintele Mocanu, cu aparatura ultrasofisticata. Din pacate nu am gasit nimic.

As fi foarte recunoscator daca are cineva o relatie sau orice informatie care sa ma lumineze. Multumesc.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 18:11:45
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Citat:
Orice religie se lauda cu astfel de "minuni".
Iar aceste vindecari "miraculoase" fac parte din acele fapte extraordinare pe care nu le putem inca explica, amintite de topcat.
Sunt atatea moaste de sfinti ramase neputrezite. astea nu sunt minuni? aproape toate izvorasc mir.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 18:13:32
Anytza
Guest

Implicit

Citat:
Big-bang-ul nu a explodat din nimic. Oricum este o teorie, dar are cei mai multi sustinatori.
Nu ai dreptate, aproape in nimic.

Eu am parcurs drumul in sens invers.
Intai am experimentat starea de credinta, dupa care am ajuns la necredinta.
Si pot spune ca toate religiile se bazeaza pe fapte si "minuni" care daca le cercetezi, tot la credinta "chioara" ajungi.
Cum adica nu am dreptate? pai tocmai ai zis ca e doar o teorie... Si eu vorbeam din experienta. doar daca spui ca n-am dreptate, gata m-ai "combatut"? vrei sa spui ca stii tu "veriga lipsa" sau ca stii mai bine decat cei care au scris manualele de evolutionism? ca nu le-am scris eu. Am prezentat si eu argumente.

Last edited by Anytza; 22.04.2010 at 18:24:31.
Reply With Quote
Vechi 22.04.2010, 18:18:55
Mtcrysty17's Avatar
Mtcrysty17 Mtcrysty17 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2010
Locație: gorj
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mtcrysty17
Implicit

Ca sa vedeti ca nici eu nu cred orbeste ci incerc totusi sa explic. e vorba de apa sfintita. am apa sfintita de patru ani, care e in stare perfecta. anul acesta am incercat ceva. la mine la biserica apa se ia dintr-o biserica alaturata. am luat o sticla cu apa normala din acea fantana si dupa aceea am luat aceeasi cantitate de apa sfintita. ajuns acasa le-am pus una langa alta intr-un loc. dupa o saptamana apa normala mirosea groaznic. oare cum sa explic.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau o dovada? Templier Knight Generalitati 12 15.01.2011 14:17:34
O dovada incredibila de ipocrizie freespirited Generalitati 85 26.09.2010 09:02:57
prostie omeneasca padrevicentiu Generalitati 51 31.07.2010 18:43:21
Bunatate=prostie? sergiu Generalitati 3 12.10.2009 00:35:52
O dovada vie Laurentiu Intamplari adevarate 34 22.10.2007 18:18:07