![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
A deci esti femeie ![]() Oamenii merita cu totii respectati, insa exista un grad de respect de care unii oameni se invrednicesc prin simpla prezenta, indiferent ca sunt femei sau barbati, cam asta e ideea. Eu respect oamenii care ma fascineaza, care dovedesc ca au o gandire deosebita, o traire pe masura, un suflet care li se reflecta in privire...dar nu respect mai mult decat merita omul tern, viciat, dur, abrupt, badaran, incult, care nu se respecta el insusi, fara demnitate si fara bun simt... Acestea fiind spuse, recunosc superioritatea celor care chiar chiar o au si atat. Cand cineva afirma ca este superior si mai inteligent decat altcineva, poate pieri pe limba sa in clipa urmatoare...ca exemplu, prima greseala gramaticala si reiese ca deja ceilalti evalueaza mai atent in urma celor afirmate si pot trage concluzii foarte usor in legatura cu " inteligenta si superioritatea fara de..." Barbatii fac o greseala imensa prin faptul ca se autocaracterizeaza...pentru ca ar trebui sa fie mai smeriti prin insasi faptul ca nu toti sunt inteligenti sau superiori ![]() P.S. Frustrarea se exprima exact la modul asta " Sunt superior fata de.."...pentru ca in aceste vorbe se simte o profunda nesiguranta, frustrare si necesitate de a lupta pentru respect odata ce nu este primit si ceilalti nu simt ca au pentru ce sa il acorde ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat despre inclinatia femeilor spre paranormal e adevarat ce a spus moshu, la femei predominanta este emisfera dreapta, cea care se ocupa cu emotiile, cu visarea, cu intuitia etc., pe cand la barbati e dominanta emisfera stanga, care tine de logica. In privinta inteligentei fiecare are dreptul la o opinie, asta nu inseamna ca femeia trebuie dispretuita si pusa cu calusul in gura. Dar atunci cand vorbeste prostii si ii mai duce in amagire si pe altii (topicul asta e un exemplu) ar fi bine sa taca. Eu mi-s fumeie si nu mi-e rusine sa zic ca-s mai proasta ca altii, dar nu-mi place cand o Evă inselatoare vine cu tupeu si spune ca Biblia-i demodata doar ca sa i se potriveasca ei socotelile! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Discernamantul tine de inteligenta si daca e pe asa cu ajutorul lui Dumnezeu ar trebui sa il avem toti...eu cel puti nu ma dezic si am ales intotdeauna in egala masura si cu inima si cu ratiunea. Ca sunt femei mai aiurite, visatoare si care nu stiu ce e cu ele, treaba lor...dar la fel este bine stiut faptul ca unii barbati uita de tot discernamantul si inteligenta lor in momentul in care vad un picior de femeie mai dezgolit si incepe sa lucreze cu intensitate emisfera dreapta responsabila cu imaginatia...este? Pentru ca fiecare are dreptul la opinie, nu exista argumentul " Creierul barbatilor ( deci generalizare eronata) este mai dezvoltat decat al femeilor"...dar poate exista " Sunt dezvoltate diferit, cu siguranta". Moshu nu are nici o relevanta in ceea ce spune pentru ca nu se refera la cele cateva fete care nu au treaba cu religia si nici nu cred in Biblie...ci generalizeaza intr-o maniera deplasata...asta imi spune mie discernamantul cel putin ![]() Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Stie cineva daca "Testul de inteligenta al lui Einstein", are undeva in lucrarile lui sau in vreo carte o rezolvare reala?(Daca tot a venit vorba de inteligenta) - chiar as dori sa stiu.
"Imparate Ceresc Mangaietorule Duhul Adevarului care pretutindenea esti si pe toate le-mplinesti,Vistierul bunatatilor si Datatorule de viata, vino si Te salasluieste intru noi." Last edited by metanoia2; 01.10.2009 at 17:24:13. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca cei inspirati de Duhul Sfant sa scrie Biblia ar fi respins ca majoritatea dintre voi darul lui D-zeu,sub pretext nu ca vorbeste marea,vorba cantecului,ci ca vorbeste dracul si de la el e tot,deci hai sa respingem ca Dzeu intelege,si daca toti cei inspirati sa scrie anumite texte la fel procedau,azi ne inchinam in continuare la idoli,si frecam fiecare ce putea ,in temple!deci,sfat:nu mai respingeti ce vine catre voi deosebit,ci acceptati fara sa va mandriti!daca e de la Dzeu darul va persista,daca e de la diavol,veti pierde acest dar!e foarte simplu!dar nu mai respingeti TOT,sub pretextul pomenit,ca nici Dzeu nu insista cu nemiluita daca vede ca nu pricepeti,nu bate saua la infinit sa priceapa iapa!lasati drumul liber,dar fara mandrie!e conditia sine qua non pentru a se cerne un dar!pricepu-tu-m-ati?cristian-marius,beleste bine ochii la cratime,ca tu ai probleme de gramatica grave!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
AAA, am uitat, edit: AU APARUT DEJA PE SITE ARTICOLELE CU VISE! INCURAJEZ CITIREA LOR! (am spus ca "au aparut deja" pentru ca eu stiam de dinainte ca or sa apara. le-am visat.)
Vine mosul pe carare, Cu cojocul in spinare. http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me! ![]() Last edited by moshu; 02.10.2009 at 01:26:08. |
|
|||
|
|||
![]()
de unde stiu ca nemandrindu-te pastrezi darul de la Dzeu si il pierzi pe cel de la diavol?proprie experienta!spui ca e un lucru simplu!nu e!daca ar fi,lumea ar aplica acest lucru si nu ar respinge absolut tot ce primeste pe motiv ca e de la diavol si Dzeu pricepe!cat despre articolele despre vise,le-am citit deja,si in unul din ele,in ultimul pasaj scrie ca nu e bine sa ignoram in masa tot ce visam, sunt vise cu regim special!asta a fost demersul topicului meu,asta am vrut sa arat!dar tutii n-au priceput!au declarat ca nu e bine sa te increzi in nici un vis,si pace!daca ai citi visele cu care am deschis topicului,ai vedea ca nu au dreptate!ma faci sa cred ca nici tu nu le-ai citit,ai aterizat in mijlocul discutiei,mosulete! ca sa poti muri linistit,ca deh,ai si tu o varsta,na inca un vis!dupa moartea bunicii de la tara,in 2000,toata iarba din curte a disparut!cu tot cu radac. de hrean,de musetel,era teren selenar!gainile erau dezorientate,nu mai aveau delicatese de ciugulit!5 ani curtea asa a stat,iarba nu crestea primavara deloc!am zis,aiurea,ca a luat buna-mea iarba,acea curte era cea mai faina din sat,era raiul ei.5 ani asa am trait cu aceasta impresie.dar intr-o noapte am visat ca bunamea iese din chestiune si ca trebuie sa fac 12molitfe,caci iarba e luata cu farmece!acum,stiam ca se pot lua multe cu farmece,dar sa iei iarba din curte sa faci rau unor oameni,mi se parea prea mult.stiind insa la mine cum functioneaza visele,am zis sa aplic sfaturile din vis!mi-am luat de toarta varul,calugar,si timp de 2 ani a facut in curte dezlegari!si bomba!anul trecut a dat iarba,dupa 7 ani,fara sa pun seminte!deci visul a avut dreptate,iarba a fost luata cu vraji!daca eram ca voi,spuneam ca visul e de la diavol si daca Sfintii Parinti spun sa nu te iei dupa vise,e cazul sa ma conformez!si atunci azi era acelasi peisaj selenar,si fugea delutul din curte ca nu avea ce sa il mai tina!asa ca....mai studiati!
|
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc, mi-ai confirmat teoria.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Cand e vorba de articolele cu vise, ai dreptate. Nu le-am citit. Nu le-am citit pentru ca nici nu am avut timp, si pentru ca nu tineam chiar asa de mult sa le citesc. Consider ca am citit destule despre vise, inclusiv cartea parintelui Cleopa, si chiar alte carti contrare ortodoxismului (!), si ca am un bagaj indestulator de informatie. De fapt, acele articole doar imi spuneau ceea ce stiam. Insa tineam sa le citesti tu. Din pacate, se vede cum samanta Semanatorului a picat pe drum. Te-ai poticnit la un pasaj si ai uitat restul. Cat ce priveste visul tau, parerea mea (rationala) e ca ipoteza unei coincidente are cel mai mare procentaj de adevar. Urmata de inocularea unui vis diavolesc, al carui scop a fost, bineinteles, atins, te citez: "...stiind insa la mine cum functioneaza visele...." . Adica credinta contrara religiunii ortodoxiste. ![]()
Vine mosul pe carare, Cu cojocul in spinare. http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me! ![]() Last edited by moshu; 03.10.2009 at 16:36:29. |
|
|||
|
|||
![]()
elev mosulete,nu scri,ci scrii,da?nu am inteles cu ce m-am contrazis,fii mai clar!vad ca o tii una si buna ca numai diavolul poate da anumite calitati,pe Dumnezeu il scoti din ecuatie,de parca nu ar putea!nu inteleg atitudinea ta de excludere!daca sfintii ce au trecut prin vise au concluzionat ca toate vin de la diavol,inseamna ca au avut vise doar de la diavol!te plangi ca din articolele cu vise am extras pasajul in care se spune ca sunt vise si de la Dzeu si nu e bine sa respingi in masa toate visele,si ca am ignorat restul!nu am ignorat,dar acel pasaj la care m-am referit subliniaza exact ce am vrut eu sa arat in acest topic!daca ai fi citit cu adevarat cartea par cleopa,ai fi retinut ca si acolo se spune ca sunt si vise de la Dzeu!dar ai retinut doar partea cu inselarile diavolesti!acel pasaj la care spui ca m-am poticnit,contine concluzii la care au ajuns tot sfintii.pentru tine de ce nu e valabil?asa cum au invatat ei din experienta lor,asa am invatat eu din experienta mea,care e problema?cat despre visul de care am pomenit,esti batut in cap,mosulete!nu ai inteles ca fara acel vis nu ajungeam veci sa fac slujbe in curte?te pune dracul sa faci molifte,sa lovesti in el?asta e ratiunea ta la care faci referire?cu asa ratiune nu imi e de mirare ca nu ai inteles nimic din ce am scris!si visul premonitoriu al buna-mii ce fu?tot de la draci?si visul in urma caruia mi s-a retras abcesul ce fu?de la draci?pura coincidenta?nu ai cunostinte de stomatologie suficiente ca sa stii ce este un abces dentar si in ce conditii se rezolva!este clar ca nu ai citit despre vise,caci daca ai fi citit,ti-ar fi fost clar ca unele vise chiar sunt de la Dzeu si nu trebuie sa fii sfant ca sa le ai!unul din cele 3 articole despre vise de pe situl acesta are ca titlu:visele sunt de la Dzeu,de la diavol si de la minte!nici asta nu iti spune nimic?ma intriga faptul ca nu accepti ideea ca Dzeu poate da omului vise,calitati de tamaduire ale altora si multe altele!dar tu crezi ca numai dracul poate asa ceva,ceea ce ma indreptateste sa cred ca esti posedat si vezi ce vrea dracul sa vezi!punct!QUOTE=moshu;170755]Stii vorba aceea ca barbatul nu isi contrazice niciodata femeia? O lasa sa se contrazica ea singura. Ma bucur ca scri corect gramatical, insa intr-un post anterior ai scris ca e simplu: darul venit de la Dumnezeu persista, cel de la diavol nu. Acum, te reinventezi: "nu e!"
![]() Cand e vorba de articolele cu vise, ai dreptate. Nu le-am citit. Nu le-am citit pentru ca nici nu am avut timp, si pentru ca nu tineam chiar asa de mult sa le citesc. Consider ca am citit destule despre vise, inclusiv cartea parintelui Cleopa, si chiar alte carti contrare ortodoxismului (!), si ca am un bagaj indestulator de informatie. De fapt, acele articole doar imi spuneau ceea ce stiam. Insa tineam sa le citesti tu. Din pacate, se vede cum samanta Semanatorului a picat pe drum. Te-ai poticnit la un pasaj si ai uitat restul. Cat ce priveste visul tau, parerea mea (rationala) e ca ipoteza unei coincidente are cel mai mare procentaj de adevar. Urmata de inocularea unui vis diavolesc, al carui scop a fost, bineinteles, atins, te citez: "...stiind insa la mine cum functioneaza visele...." . Adica credinta contrara religiunii ortodoxiste. ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti despre vise? | patricia2006 | Generalitati | 17 | 15.04.2018 21:52:00 |
Despre vise. | Templier Knight | Generalitati | 13 | 04.03.2012 16:18:30 |
VISE | carmenutza05 | Generalitati | 32 | 01.06.2011 00:26:13 |
vise | mita100 | Generalitati | 5 | 23.11.2009 18:02:49 |
|