![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cele mai periculoase orase din America:
http://www.roportal.ro/articole/cele...erica-3860.htm ![]() nu prea vezi la noi asa ceva: http://www.ziare.com/articole/crime+america "un barbat a ucis sapte persoane si a ranit alte trei, intr-o universitate crestina din Oakland, California. One Goh, de 43 de ani, era "furios", deoarece fusese exmatriculat anul trecut. Barbatul a intrat in universitate, a luat ostatica o secretara si, cu o arma semiautomata in mana, i-a cerut sa-l duca la directoarea care il exmatriculase. Apoi, a intrat intr-o sala de cursuri, nu a gasit directoarea, a ucis secretara, si inca sase studenti, potrivit Liberation." |
|
||||
|
||||
![]()
Anti ec, ți-am dat "report post" și am cerut închiderea topicului. Cum zicea cineva mai înainte: nu e nimic constructiv în el !
|
|
|||
|
|||
![]()
"Un cumnat, Ovidiu, a fost inchis, pe vremea lui Ceausescu, pentru trecerea frauduloasa a granitei. Am fost cu sora mea, Nela, la Parintele Arsenie ca sa-i spunem. Parintele ne-a zis: „Sa-i para bine ca n-a fost puscat“. Apoi s-a intors catre lume si a zis: „Mai, sa stiti ca multi vor pleca din tara, dar putini se vor intoarce. Va veni vremea cand ar dori sa se intoarca si n-or mai putea, caci Romania va fi inconjurata de flacari”. Parintele nu prea era de acord sa-ti parasesti tara."
Nu toata lumea care a parasit Romania a facut-o de voie, ci de nevoie. Foarte multi nu au plecat sa se imbogateasca in alta parte, ci nevoiti, datorita situatiei economice din tara. Fiecare a avut propria motivatie. Eu nu as invinovati pe nimeni pentru aceasta decizie. Ar trebui sa ne amintim toti, pe langa alte pareri exprimate de parintii citati, de cuvintele parintelui Arsenie Boca, scrise putin mai sus, caci ce spune parintele acolo ne priveste pe toti, si pe cei ce au plecat si pe cei ce au ramas. Last edited by Adriana Cluj; 26.06.2012 at 22:25:24. |
|
|||
|
|||
![]()
"în Statele Unite ale Americii, este violată o femeie la fiecare două minute"
am vrut sa arat care e realitatea si in strainatate,cel putin in SUA,sa nu creada lumea ca sunt cainii cu covrigi in coada,eu unul prefer sa stau in Romania decat intr-o tara ca USA -recomand un film ,nu e el spiritual e o comedie/crima :"God bless America"; in film se arata adevarata fata a poporului american,prostirea prin televiziune etc cel putin inceputul merita vazut... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Trebuie sa intelegi asta,este parerea ta pe care ti-ai facut-o de pe prispa casei,izolata intr-un sat idilic din muntii Romaniei... Bravo tie,ce sa zic...posibil ca esti si anti-stiti si anti-TV si nu auzi sau vezi crimele odioase care se intampla si in Romania,din pacate! Este bine ca traiesti in lumea ta,intr-un glob roz si ca esti suficient cu tine insuti si cu ce se intampla in jurul tau. Este bine ca te minti ca totul este bine si frumos,numai astfel poti rezista!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
-cred ca te minti tu ca totul e bine si frumos in SUA |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar tu, nu te mai îmbăta cu apă rece că nu-ți folosește la nimic "cruciada" asta anti-americană. Dacă nu știai, USA este ca populație de peste 10 ori cât România, iar ca suprafață numai Texas-ul este de 4 ori cât România (asta pentru 'analiza' ta cantitativă). Btw, nici eu n-am auzit în State ca un fost înalt demnitar de stat să aleagă sinuciderea atunci când este condamnat în justiție. Dar în fine, asta e altă mâncare de pește. Sigur n-are legatură cu credința ! Noapte bună, somn ușor și vise plăcute ! Să te trezești un pic mai bun mâine dimineață. ![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un an de la plecarea la cele vesnice a Mitropolitului Bartolomeu + | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 31.01.2013 20:52:23 |
Sofian Boghiu - 8 ani de la plecarea la Domnul | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 13.09.2010 21:36:45 |
Rugaminte pentru cei din strainatate | Va_iubesc | Umanitare | 9 | 07.01.2010 02:03:50 |
Munca in strainatate | Anca-Miha | Stiri, actualitati, anunturi | 18 | 17.04.2009 06:59:49 |
adresat celor din strainatate | C-tin | Biserica Ortodoxa Romana | 71 | 13.07.2008 00:33:31 |
|