![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Vai, vai. Ati oripilat initiatoarea topiului cu genul asta de discutii. :)))))))
|
|||
|
|||
![]()
Isi va intari convingerea ca "toti barbatii e porci".
|
|
||||
|
||||
![]()
of, of, periculoase sunt extremele.
Oare de ce ne oprim numai la acele persoane care nu merita pomenite? Am intalnit atat femei minunate, de o curatie sufleteasca rar intalnita cat si barbati extraordinari. De ce insistam sa vedem stricaciunea si nu frumusetea creatiei lui Dumnezeu? Cred ca ar trebui facute niste setari, undeva. Ar trebui puse niste filtre ca sa pastreze in imagine si sa vada doar oamenii care merita luati in considerare.Si e plina lumea de ei, atat barbati cat si femei!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Incearca sa gandesti normal, sa intelegi ca sunt o multime de tipologii masculine....si ca daca iti vezi de sufletul tau, de rugaciune..vei cunoaste barbati adevarati, sau mai bine zis ii vei putea vedea. Oricum, imi vine greu sa cred ca opinia ta se extinde si asupra preotilor, sau asupra tuturor barbatilor din viata ta...fara deosebire. Doamne ajuta!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Lansase el cartea "Omul frumos" si un om mai in varsta il opreste si il intreaba: "Domnul Puric, unde ati vazut dvs omul frumos? Nu exista om frumos, peste tot sunt numai jogodii." Si o batrana de langa (care nu citise cartea si mai mult ca sigur nu auzise de Dan Puric) ii raspunde: "Exista, doar ca matale nu il vezi". Asa si cu topicul de fata, sunt multi "porci" si multe "desfranate", dar nu sunt numai dinre-astia. Daca noi vrei sa ii vedem doar pe ei...asta nu tine decat de noi.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am o Carte, domnișoară Anna. Acolo scrie că în lume există grâu și există neghină. Mai mult, zice că vor crește împreună și că așa va fi până la Seceriș. Oare ce să însemne asta ? ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Foarte haioasa postarea d-voastra! |
|
||||
|
||||
![]()
Peste tot in lume sunt si barbati si femei...inraiti/inraite de mediul in care au crescut.
Deoarece in cele mai multe cazuri educatia este una morala si restrictiva("Nu ai voie sa faci aia!"), in loc sa fie una a dragostei si a intelegerii, multa lume poarta masca politetii. Insa intotdeauna diferentele dintre un om politicos si un om iubitor se vor vedea in timp relativ scurt. Faptul ca oamenii sunt frustrati, si plini de patimi nu e un motiv ca sa nu mai vrei sa traiesti. Gandeste-te ca si tu si eu avem patimile si frustrarile noastre mai mari sau mai mici, dar sunt acolo, si totusi Dumnezeu are rabdare cu noi sa ne schimbam. Oare ceilalti nu merita aceasi sansa? Ce se poate invata din experienta ta, este ca intre oameni trebuie sa pasim cu atentie, sa ne dam seama de cum e cel de langa noi cu adevarat. E doar un om politicos, sau e un om al credintei si al dragostei? Daca e un om al credintei si al dragostei atunci sa-l urmam, sa ni-l facem mentor. Iar de este doar o masca a politetii sa avem grija sa nu dam prilej diavolului sa ne insele prin el. Trebuie sa avem grija ca pe un astfel de om sa nu il judecam, dar nici sa-l urmam ca exemplu in fatarnicie, nici sa nu-i urmam sfatul. Ci sa incercam sa nu-l incurajm in prostii, sa ii dam mereu sfat bun, si mai ales sa ne rugam pentru el sau ea... caci de multe ori cand inima e impietrita vorba buna nu ajunge la ea, ci doar harul lui Dumnezeu ce se trimite pentru dragostea si ruga noastra.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E, vorba cuiva:"Din prisosul inimii graieste gura"
|
|||
|
|||
![]()
Lore86, intotdeauna vor fi femei dezamagite si barbati dezamagiti. Valoarea omului o descoperi dupa modul cum ii trateaza pe cei din jur. Poate Mihail a vrut sa faca o gluma... Eu am avut o astfel de mare dezamagire cand - tarziu, dupa "89 - mi-a picat in mana intamplator ceva ce ii era atribuit lui Ion Creanga. Atunci am inteles ca omul avea intr-adevar o mare problema si cu toate eforturile mamei lui de a face din el "vas ales", a ramas un "ratacit" si un "inselat". Ce se intampla pe-aici, poate sunt doar tendinte de a tachina... Cel putin asa mi-as dori sa cred!...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce nu (prea) merg barbatii la biserica? | N.Priceputu | Reguli in Biserica | 113 | 19.11.2012 13:12:39 |
De ce barbatii vor doar aspectul fizic? | AGabriela | Nunta | 151 | 09.11.2012 09:24:09 |
barbatii pot fi fideli unei singure femei? | Jamaica | Nunta | 133 | 10.09.2012 16:06:38 |
|