Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.01.2012, 11:17:00
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihai07 Vezi mesajul
Ce imgainatie bogata ai
Vai, vai. Ati oripilat initiatoarea topiului cu genul asta de discutii. :)))))))
Vechi 12.01.2012, 11:43:43
mihai07
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lucian008 Vezi mesajul
Vai, vai. Ati oripilat initiatoarea topiului cu genul asta de discutii. :)))))))
Isi va intari convingerea ca "toti barbatii e porci".
Attached Images
File Type: jpg baratii-sunt-porci02.jpg (45,5 KB, 5 views)
Reply With Quote
Vechi 12.01.2012, 12:08:04
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

of, of, periculoase sunt extremele.
Oare de ce ne oprim numai la acele persoane care nu merita pomenite?
Am intalnit atat femei minunate, de o curatie sufleteasca rar intalnita cat si barbati extraordinari.
De ce insistam sa vedem stricaciunea si nu frumusetea creatiei lui Dumnezeu?
Cred ca ar trebui facute niste setari, undeva. Ar trebui puse niste filtre ca sa pastreze in imagine si sa vada doar oamenii care merita luati in considerare.Si e plina lumea de ei, atat barbati cat si femei!
Vechi 12.01.2012, 12:23:05
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Spuneti-mi voi, cine poate sa imi arate cum este adevaratul barbat? Ce e normal si ce nu e normal? Cand voi afla? Si daca e asa de cazut, voi putea vreodata credeti voi sa nu sufar si sa nu judec? Sau nu e cazut? Va spun sincer ca ma afecteaza in asa hal incat mi se pare lumea un iad si nu mai vreau sa traiesc.

Pun acest post pe net, pentru ca sper ca tot sub semnul anonimatului cineva in viata asta sa imi spuna si mie adevarul.

As fi vrut sa fiu mai concreta, dar am fost o data foarte concreta si mi-a sters admin postarea, a zis sa caut in alta parte raspuns.
De data asta am spus totul intr-un mod cat mai acoperit ca sa zic asa. Desi eu in mintea mea stiu concret ce ma macina.
Pacat ca te lasi atat de mult afectata de acest aspect, si nu poti vedea imaginea de ansamblu...nu vad nici de ce ar trebui sa iti arate cineva un barbat adevarat, sau sa iti spuna ce e normal si anormal, cand tu singura poti face asta, si asa e cel mai sanatos.

Incearca sa gandesti normal, sa intelegi ca sunt o multime de tipologii masculine....si ca daca iti vezi de sufletul tau, de rugaciune..vei cunoaste barbati adevarati, sau mai bine zis ii vei putea vedea. Oricum, imi vine greu sa cred ca opinia ta se extinde si asupra preotilor, sau asupra tuturor barbatilor din viata ta...fara deosebire.

Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 12.01.2012, 12:34:43
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
Am intalnit atat femei minunate, de o curatie sufleteasca rar intalnita cat si barbati extraordinari.
Cred ca ar trebui facute niste setari, undeva. Ar trebui puse niste filtre ca sa pastreze in imagine si sa vada doar oamenii care merita luati in considerare.Si e plina lumea de ei, atat barbati cat si femei!
Mi-am adus aminte de o intamplare povestita de Dan Puric.
Lansase el cartea "Omul frumos" si un om mai in varsta il opreste si il intreaba: "Domnul Puric, unde ati vazut dvs omul frumos? Nu exista om frumos, peste tot sunt numai jogodii."
Si o batrana de langa (care nu citise cartea si mai mult ca sigur nu auzise de Dan Puric) ii raspunde: "Exista, doar ca matale nu il vezi".
Asa si cu topicul de fata, sunt multi "porci" si multe "desfranate", dar nu sunt numai dinre-astia. Daca noi vrei sa ii vedem doar pe ei...asta nu tine decat de noi.
Vechi 12.01.2012, 12:49:55
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
Subscriu !
Am o Carte, domnișoară Anna. Acolo scrie că în lume există grâu și există neghină. Mai mult, zice că vor crește împreună și că așa va fi până la Seceriș. Oare ce să însemne asta ?

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 12.01.2012, 13:17:08
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de N.Priceputu Vezi mesajul
Fiind eu cu nebăgare de seamă, purcelușul meu Ghiță a intrat pe forum și, dând de acest topic s-a simțit tare jignit, văzând că specia lui e asemuită bărbaților. Prin urmare, considerându-și imaginea grav afectată, a făcut plângere la Consiliul pentru Combaterea Discriminării, solicitând ca de acum înainte să nu se mai folosească cuvântul „porc” (din cauza conotației peiorative) pentru a desemna specia lui, ci să se găsească o formulă corectă politic. Încă ne consultăm cu privire la noul termen.

Foarte haioasa postarea d-voastra!
Reply With Quote
Vechi 12.01.2012, 14:36:50
Adriana-Simona's Avatar
Adriana-Simona Adriana-Simona is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.01.2010
Smile

Peste tot in lume sunt si barbati si femei...inraiti/inraite de mediul in care au crescut.
Deoarece in cele mai multe cazuri educatia este una morala si restrictiva("Nu ai voie sa faci aia!"), in loc sa fie una a dragostei si a intelegerii, multa lume poarta masca politetii.

Insa intotdeauna diferentele dintre un om politicos si un om iubitor se vor vedea in timp relativ scurt.
Faptul ca oamenii sunt frustrati, si plini de patimi nu e un motiv ca sa nu mai vrei sa traiesti. Gandeste-te ca si tu si eu avem patimile si frustrarile noastre mai mari sau mai mici, dar sunt acolo, si totusi Dumnezeu are rabdare cu noi sa ne schimbam.
Oare ceilalti nu merita aceasi sansa?

Ce se poate invata din experienta ta, este ca intre oameni trebuie sa pasim cu atentie, sa ne dam seama de cum e cel de langa noi cu adevarat. E doar un om politicos, sau e un om al credintei si al dragostei?
Daca e un om al credintei si al dragostei atunci sa-l urmam, sa ni-l facem mentor.
Iar de este doar o masca a politetii sa avem grija sa nu dam prilej diavolului sa ne insele prin el. Trebuie sa avem grija ca pe un astfel de om sa nu il judecam, dar nici sa-l urmam ca exemplu in fatarnicie, nici sa nu-i urmam sfatul.
Ci sa incercam sa nu-l incurajm in prostii, sa ii dam mereu sfat bun, si mai ales sa ne rugam pentru el sau ea... caci de multe ori cand inima e impietrita vorba buna nu ajunge la ea, ci doar harul lui Dumnezeu ce se trimite pentru dragostea si ruga noastra.
Vechi 12.01.2012, 17:25:00
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Oare pot exista porci fără scroafe care să-i prăsească? (sper că se înțelege la prima lectură spiritul de glumă al întrebării!).
Se spune că dacă în pomul cunoștinței binelui și răului ar fi crescut banane bărbatul n-ar mai fi căpătat nimic, oricum ar fi ajuns total inutil și ar fi rămas în rai, urmând la femeia să se întovărășească cu altă vietate cum ar fi urangutanul, o creatură oricum mai de soi decât porcul de bărbat. ( nu mă luați în serios).
Mihail, e prima oara cand ma dezamagesti. Da' strasnic!

E, vorba cuiva:"Din prisosul inimii graieste gura"
Vechi 12.01.2012, 17:48:03
OmuBun
Guest

Implicit

Citat:
Mihail, e prima oara cand ma dezamagesti. Da' strasnic!

E, vorba cuiva:"Din prisosul inimii graieste gura"
Lore86, intotdeauna vor fi femei dezamagite si barbati dezamagiti. Valoarea omului o descoperi dupa modul cum ii trateaza pe cei din jur. Poate Mihail a vrut sa faca o gluma... Eu am avut o astfel de mare dezamagire cand - tarziu, dupa "89 - mi-a picat in mana intamplator ceva ce ii era atribuit lui Ion Creanga. Atunci am inteles ca omul avea intr-adevar o mare problema si cu toate eforturile mamei lui de a face din el "vas ales", a ramas un "ratacit" si un "inselat". Ce se intampla pe-aici, poate sunt doar tendinte de a tachina... Cel putin asa mi-as dori sa cred!...
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce nu (prea) merg barbatii la biserica? N.Priceputu Reguli in Biserica 113 19.11.2012 13:12:39
De ce barbatii vor doar aspectul fizic? AGabriela Nunta 151 09.11.2012 09:24:09
barbatii pot fi fideli unei singure femei? Jamaica Nunta 133 10.09.2012 16:06:38