![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() By which also he went and preached unto the spirits in prison. KJV in which he went and proclaimed to the spirits in prison, ESV through whom also he went and preached to the spirits in prison NIV http://bible.cc/1_peter/3-19.htm Cauta tu alta traducere .Scrie clar pentru oricine a facut minimum 8 clase ca Iisus a fost in duh si a predicat duhurilor din inchisoare in acelasi timp in care trupul lui era mort. De ce tot o dai la intors.Scrie clar acolo ca Iisus a fost in Iad si a predicat duhurilor ce erau acolo inca de pe timpul lui Noe.Asta cu Noe e numai o referinta sa intelegem ca toti oamenii erau acolo. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Hai că ți-am dat temă de casă pentru o lună întreagă! P.S. Vezi că a mai apărut recent o traducere în dialectul jamaican patois: „Jiizas Buk” http://www.bbc.co.uk/news/magazine-16285462 |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Suntem amandoi de acord ca doar "cuvantului" Lui Hristos poate invia un mort. Acum am inteles si ca nu sustineti ca suflarea de viata, cum ii spuneti dvs este "lipita" de trup si dupa moarte ci se intoarce la Dumnezeu. Raspund la asta mai jos. Din punctul meu de vedere ati facut niste afirmatii fara acoperire si ele ne pot duce la niste erezii grave. Ce inseamna ca Iisus si-a dat duhul? Ca firea umana a incetat sa mai existe? Ca partea umana din Hristos nu mai exista? Ca a disparut? Fiul e Persoana a II-a a Sf Treimi. Hristos e Dumnezeu si om. Hristos S-a pogorat la Iad. Asta inseamna ca exista si firea umana. Deci? Citat:
Discutia cu privire la Sanul lui Avraam nu ati avut-o cu mine, asa ca... nu raspuns. Sanul lui Avraam reprezinta o "denumire" alternativa pentru Rai, deci e "buzunatul drept". Citat:
Daca ma gandesc bine diferenta in mare e de termeni. Eu ii zic suflet dvs suflare de viata. Eu ii zic om viu, dvs suflet viu. Dar sunt cam acelesi. Distictia este faptul ca eu spus ca sufletul are existenta data de Dumnezeu si ca e constient si fara trup, dvs ca nu. Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Să fiți sănătoși! Dar credința asta e bolnavă rău! - scuză-mă că o spun fără menajamente. Imaginează-ți o armată ce primește ordine de la 7 generali deodată! Dacă ai citit în DEX, prefixul arhi provine din verbul grecesc "arkhein" = a comanda.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Ce la noi toti sefii sant generali ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca tu citesti biblia,pana si pasajul ala pe care l-ai pus tu si de acolo reiese altceva imi pare rau dar ai facut scoala degeaba. ![]() |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Măi omu' lui Dumnezeu! În Biblie nu scrie de 7 Arhangheli, decât de Unul singur! Și apoi nu poate fi fiecare din cei 7, Arhi, adică "cel mai"! Îți dai seama cum sună?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre moarte si pomenirea mortilor | AnnaEnache | Intrebari utilizatori | 42 | 13.06.2012 09:43:28 |
SA VORBIM DESPRE URA,PEDEAPSA SI MOARTE. | bitza | Generalitati | 28 | 20.03.2011 02:05:27 |
Despre viata de dupa moarte | georgian_osa | Din Noul Testament | 30 | 14.03.2010 18:49:29 |
Marturii despre moarte | Iustin44 | Generalitati | 14 | 31.03.2009 23:59:56 |
despre randuielile de la moarte cuiva si parastase | mara2008 | Generalitati | 1 | 20.05.2008 15:07:31 |
|