![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Ar trebui ca fiecare utilizator sa isi declare apartenenta religioasa? | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
49 | 72,06% |
Nu |
5 | 7,35% |
Imi este indiferent |
14 | 20,59% |
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=Red]Ce aveti fratilor cu moldovenii ? Cate talente ne-au dat si nu numai .Traiasca Moldova.
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Chiar asa, Cristian.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Draga Shelock, mi-a facut placere sa te felicit, dar sa stii ca intre timp am uitat cand este ziua ta!? legat de topic: eu n-am votat, totusi, pentru ca nu e nu este chiar acelasi lucru. poate pun eu prea mult accent pe nuante, dar ptr mine "nu neaparat" nu este egal cu "imi este indiferent". pentru ca la anumiti useri, care imi creaza dubii prin anumite postari, m-ar interesa sa stiu de ce confesiune sunt, asta ca sa inteleg corect ceea ce afirma si perspectiva din care vorbesc. dar nu cred ca din aceasta trebuie facut un punct obligatoriu de completat la profil sau la pagina personala. Oricum, pana la urma, mai devreme sau mai tarziu, apele se limpezesc si din acest punct de vedere. apropo, parca asa se numea si topicul respectiv in care cine dorea isi declara apartenenta religioasa. da, aici este, l-am gasit: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...pezirea+apelor |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1 nimeni nu o sa stea sa caute prin 181 de postari, ce religie are fiecare. Dureaza mult, nu exista rabdarea de a cauta si nu e eficient. 2 Propunerea mea era ca religia sa apara undeva unde efectiv sare in ochi. Langa numele de utilizator, sau in spatiul destinat numelui de utilizator, iar ea apare automat la fiecare postare a respectivei persoane. Trebuie sa fie undeva unde sa se vada, nu unde trebuie sa cauti. De cautat nu va scotoci nimeni sa afle ce religie sunt 2 - 3 - 4, s.a.m.d., cu care converseaza respectiva persoana |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce trebuie duplicat? Nu vad sensul acestui topic. Trebuie sa fii constient d eun lucru: cien nu vrea sa spuna, nu va spune, indifirent ce topic ai propune tu. Admin a facut maximum posibil pentru asa ceva, foarte bine gandit acest forum, insa nu toti care intra aici vor declara aparteneta religioasa, de asta topicul tau nu face sens pentru mine, est eun mod complicat de a gandi... |
|
||||
|
||||
![]()
Din acelasi motiv pentru care trebuie duplicate mentiunile despre numele de utilizator, Locatia, data inregistrarii si numarul de mesaje, care apar deja la fiecare postare a unui user. Acelea de ce trebuie sa fie duplicate?
Altii 35 (72.9% din respondenti) nu sunt deacord cu tine Citat:
Mare noutate! Logic, cine nu vrea sa spuna, nu va spune. Si cine va vrea va spune. Iar masura poate sa fie obligatorie. Asa ca vor spune..... Citat:
Ce a facut tot posibil admin? Ce vrei sa spui? Cum adica topicul ,,nu face sens" pentru tine? Offff. ,,Mod complicat de a gandi"? Lasa ca mai sunt si oameni inteligenti pe aici.....O fi greu sa pui in functiune neuronii, nu? Foarte complicat. Sa inteleg ca Adrian (Admin) a luat deja o hotarare, iar eu imi racesc gura degeaba pe aici. Pai zi asa! Pacat, era o propunere sustinuta de majoritatea utilizatorilor activi si era chiar practica, evita confuziile si creea transparenta. Asta e! |
|
|||
|
|||
![]()
Multi utilizatori de pe aici nu au mai avut experienta cu alte forumuri, de aceea treaba simpla pe care o propui tu poate parea complexa. S-a propus mai demult introducerea unui buton EDIT, ca pe restul a 99% din forumurile existente, dar a fost respinsa ideea. Oricum, bine ca avem vBulletin, daca vedeai cum arata softul precedent de forum... :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce e atat de greu ca atunci cand un utilizator se inregistreaza, pe langa ,,campurile" (casutele) Prenume * Nume * Email *, etc, sa apara si o casuta numita ,,confesiune", in care trebuie sa scrii sau sa bifezi. Nu iti trebuiesc studii in informatica pentru asta. Dar se pare ca lumea e prea fricoasa ca sa il marturiseasca pe Hristos, sau sa isi marturiseasca fiecare crezul sau. Chiar ca imi racesc gura debeaba. |
|
|||
|
|||
![]()
Ar fi bine ca fiecare sa participe la acest sondaj, pentru ca rezultatul sa reprezinte opinia majoritatii.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CD/DVD filme si documentare religioase | ovid | Pelerinaje la locuri Sfinte | 13 | 03.09.2011 21:39:07 |
Materiale religioase | Serghei_S | Generalitati | 5 | 19.05.2011 20:16:18 |
Tatuajele Religioase | SebastianD | Generalitati | 12 | 17.04.2010 21:10:11 |
cantece religioase? | Annamarria | Generalitati | 2 | 09.02.2008 11:36:11 |
CD/DVD cu documentare religioase | ovid | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 2 | 24.04.2006 22:24:30 |
|