Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului
Vezi rezultatele sondajului: Ar trebui ca fiecare utilizator sa isi declare apartenenta religioasa?
Da 49 72,06%
Nu 5 7,35%
Imi este indiferent 14 20,59%
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj

Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.04.2009, 17:14:14
Hector's Avatar
Hector Hector is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2009
Locație: Jungla poreclita Bucuresti
Religia: Ortodox
Lightbulb

PS: Nu uitati sa va si motivati alegerea din chestionar.
Reply With Quote
Vechi 29.04.2009, 17:21:06
scrabble
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hector Vezi mesajul
Pentru mine e o ocazie de a spune lumii ca sunt ateu, ca exist, ca sunt om si ca am opinii si idei despre viata si lume.
Reply With Quote
Vechi 04.05.2009, 01:50:25
caesar caesar is offline
Banned

Data înregistrării: 16.12.2008
Locație: Galati
Implicit -

Citat:
În prealabil postat de Hector Vezi mesajul
Sunt ortodox,practicant si cred ca e bine sa-si spuna fiecare apartenenta,tocmai pentru a se face o distinctie clara intre cei ce stiu ceva despre ortodoxie si cei ce presupun sau isi dau cu parerea despre ce este ortodoxia.Am observat ca sunt multi care ofera unor oameni mai putin informati fel si fel de ideii nastrusnice si sunt unii care chiar creaza discordie intre useri.
Inca o completare importanta zic eu,ar trebui totusi ca din partea acestui site sa existe cineva ,de preferinta teolog sau chiar preot ortodox,care sa "arbitreze" anumite neintelegeri de ordin dogmatic tocmai pentru e nu se crea confuzii,pentru cei ce nu au vaste cunostinte de teologie dogmatica!
Reply With Quote
Vechi 04.05.2009, 02:29:11
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de caesar Vezi mesajul
Sunt ortodox,practicant si cred ca e bine sa-si spuna fiecare apartenenta,tocmai pentru a se face o distinctie clara intre cei ce stiu ceva despre ortodoxie si cei ce presupun sau isi dau cu parerea despre ce este ortodoxia.Am observat ca sunt multi care ofera unor oameni mai putin informati fel si fel de ideii nastrusnice si sunt unii care chiar creaza discordie intre useri.
Inca o completare importanta zic eu,ar trebui totusi ca din partea acestui site sa existe cineva ,de preferinta teolog sau chiar preot ortodox,care sa "arbitreze" anumite neintelegeri de ordin dogmatic tocmai pentru e nu se crea confuzii,pentru cei ce nu au vaste cunostinte de teologie dogmatica!

Nu toti ortodocsii stiu "ceva" despre ortodoxie, stiu poate doar riturile multi dintre ei, insa multi nu au vazut Sfanta Scriptura de ani de zile.
Vechi 04.05.2009, 04:04:48
mirelat
Guest

Implicit

Eu as fi raspuns la acest sondaj daca ar mai fi avut o optiune : "Nu neaparat".
Reply With Quote
Vechi 04.05.2009, 08:08:11
sherlock_holmes sherlock_holmes is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.07.2008
Locație: commonwealth
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
Eu as fi raspuns la acest sondaj daca ar mai fi avut o optiune : "Nu neaparat".
Pai o are,ii spune " Imi este indiferent "....am uitat sa-ti multumesc pentru urarea de La multi ani,numai pina imi aduc aminte cite ceva,trec ani buni...

PS. si eu am votat ca si tine!
Vechi 05.05.2009, 03:40:19
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sherlock_holmes Vezi mesajul
Pai o are,ii spune " Imi este indiferent "....am uitat sa-ti multumesc pentru urarea de La multi ani,numai pina imi aduc aminte cite ceva,trec ani buni...

PS. si eu am votat ca si tine!

Draga Shelock, mi-a facut placere sa te felicit, dar sa stii ca intre timp am uitat cand este ziua ta!?

legat de topic: eu n-am votat, totusi, pentru ca nu e nu este chiar acelasi lucru.

poate pun eu prea mult accent pe nuante, dar ptr mine "nu neaparat" nu este egal cu "imi este indiferent".

pentru ca la anumiti useri, care imi creaza dubii prin anumite postari, m-ar interesa sa stiu de ce confesiune sunt, asta ca sa inteleg corect ceea ce afirma si perspectiva din care vorbesc. dar nu cred ca din aceasta trebuie facut un punct obligatoriu de completat la profil sau la pagina personala.

Oricum, pana la urma, mai devreme sau mai tarziu, apele se limpezesc si din acest punct de vedere. apropo, parca asa se numea si topicul respectiv in care cine dorea isi declara apartenenta religioasa.

da, aici este, l-am gasit:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...pezirea+apelor
Reply With Quote
Vechi 05.05.2009, 10:03:03
Hector's Avatar
Hector Hector is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2009
Locație: Jungla poreclita Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
parca asa se numea si topicul respectiv in care cine dorea isi declara apartenenta religioasa.

da, aici este, l-am gasit:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...pezirea+apelor
Topicul acela este foarte INUTIL.
1 nimeni nu o sa stea sa caute prin 181 de postari, ce religie are fiecare. Dureaza mult, nu exista rabdarea de a cauta si nu e eficient.
2 Propunerea mea era ca religia sa apara undeva unde efectiv sare in ochi. Langa numele de utilizator, sau in spatiul destinat numelui de utilizator, iar ea apare automat la fiecare postare a respectivei persoane. Trebuie sa fie undeva unde sa se vada, nu unde trebuie sa cauti. De cautat nu va scotoci nimeni sa afle ce religie sunt 2 - 3 - 4, s.a.m.d., cu care converseaza respectiva persoana
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
CD/DVD filme si documentare religioase ovid Pelerinaje la locuri Sfinte 13 03.09.2011 21:39:07
Materiale religioase Serghei_S Generalitati 5 19.05.2011 20:16:18
Tatuajele Religioase SebastianD Generalitati 12 17.04.2010 21:10:11
cantece religioase? Annamarria Generalitati 2 09.02.2008 11:36:11
CD/DVD cu documentare religioase ovid Biserica Ortodoxa si Massmedia 2 24.04.2006 22:24:30