![]() |
![]() |
|
|
Vezi rezultatele sondajului: Ar trebui ca fiecare utilizator sa isi declare apartenenta religioasa? | |||
Da |
![]() ![]() ![]() ![]() |
49 | 72,06% |
Nu |
5 | 7,35% |
Imi este indiferent |
14 | 20,59% |
Votători: 68. Nu poti vota in acest sondaj |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
PS: Nu uitati sa va si motivati alegerea din chestionar.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru mine e o ocazie de a spune lumii ca sunt ateu, ca exist, ca sunt om si ca am opinii si idei despre viata si lume.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt ortodox,practicant si cred ca e bine sa-si spuna fiecare apartenenta,tocmai pentru a se face o distinctie clara intre cei ce stiu ceva despre ortodoxie si cei ce presupun sau isi dau cu parerea despre ce este ortodoxia.Am observat ca sunt multi care ofera unor oameni mai putin informati fel si fel de ideii nastrusnice si sunt unii care chiar creaza discordie intre useri.
Inca o completare importanta zic eu,ar trebui totusi ca din partea acestui site sa existe cineva ,de preferinta teolog sau chiar preot ortodox,care sa "arbitreze" anumite neintelegeri de ordin dogmatic tocmai pentru e nu se crea confuzii,pentru cei ce nu au vaste cunostinte de teologie dogmatica! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu toti ortodocsii stiu "ceva" despre ortodoxie, stiu poate doar riturile multi dintre ei, insa multi nu au vazut Sfanta Scriptura de ani de zile. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eu as fi raspuns la acest sondaj daca ar mai fi avut o optiune : "Nu neaparat".
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
PS. si eu am votat ca si tine!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Draga Shelock, mi-a facut placere sa te felicit, dar sa stii ca intre timp am uitat cand este ziua ta!? legat de topic: eu n-am votat, totusi, pentru ca nu e nu este chiar acelasi lucru. poate pun eu prea mult accent pe nuante, dar ptr mine "nu neaparat" nu este egal cu "imi este indiferent". pentru ca la anumiti useri, care imi creaza dubii prin anumite postari, m-ar interesa sa stiu de ce confesiune sunt, asta ca sa inteleg corect ceea ce afirma si perspectiva din care vorbesc. dar nu cred ca din aceasta trebuie facut un punct obligatoriu de completat la profil sau la pagina personala. Oricum, pana la urma, mai devreme sau mai tarziu, apele se limpezesc si din acest punct de vedere. apropo, parca asa se numea si topicul respectiv in care cine dorea isi declara apartenenta religioasa. da, aici este, l-am gasit: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...pezirea+apelor |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1 nimeni nu o sa stea sa caute prin 181 de postari, ce religie are fiecare. Dureaza mult, nu exista rabdarea de a cauta si nu e eficient. 2 Propunerea mea era ca religia sa apara undeva unde efectiv sare in ochi. Langa numele de utilizator, sau in spatiul destinat numelui de utilizator, iar ea apare automat la fiecare postare a respectivei persoane. Trebuie sa fie undeva unde sa se vada, nu unde trebuie sa cauti. De cautat nu va scotoci nimeni sa afle ce religie sunt 2 - 3 - 4, s.a.m.d., cu care converseaza respectiva persoana |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CD/DVD filme si documentare religioase | ovid | Pelerinaje la locuri Sfinte | 13 | 03.09.2011 21:39:07 |
Materiale religioase | Serghei_S | Generalitati | 5 | 19.05.2011 20:16:18 |
Tatuajele Religioase | SebastianD | Generalitati | 12 | 17.04.2010 21:10:11 |
cantece religioase? | Annamarria | Generalitati | 2 | 09.02.2008 11:36:11 |
CD/DVD cu documentare religioase | ovid | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 2 | 24.04.2006 22:24:30 |
|