![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
apropo Alin, comentariul meu initial era de fapt legat de interfata, nu de faptul ca oamenii se imprietenesc sau nu pe internet. anume ca este nevoie de o anume intimitate in astfel de lucruri.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Tot respectul pentru efortul și dragostea care se depune pentru ca situl să ne ofere mereu ceva nou,deosebit și plăcut.M-am înregistrat și eu pe Comunitatea creștin ortodox.ro.Ori nu mă pricep,nu știu,poate greșesc dar eu nu văd ce îmi oferă aceasta în plus față de forum unde sunt discuții pe teme diverse,poți posta poze,îți poți cunoaște mai bine prietenii.Mie îmi place foarte mult forumul și nu-mi doresc altceva.
Când intru în cont pe forum este necesară introducerea parolei de mai multe ori. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
eu nu pot intelege care este curiozitatea oamenilor care doar "viziteaza" acest forum...
Sunt prea timizi pentru a se inregistra si a posta? Neinteresati la modul serios si doar curiosi? hmmmm... Utilizatori activi: 169 (28 membr(u/i) și 141 vizitator(i)) (16.02.2010 - ora 1.17 A.M.)
|
|||
|
|||
![]()
Ieri când m-am logat pe pagina de acasă a sitului am primit un minunat trandafir înrourat!
L-am privit îndelung oarecum nedumerită întrebându-mă ce-i cu el? O fi vreo greșeală? Astăzi când m-am logat am primit același trandafir.Am înțeles că este un dar din partea celor care administrează situl. MULȚUMESC ![]() ![]() Felicitări pentru inițiativă.Oricât de mohorâtă ar fi fost ziua datorită vouă inima mi s-a umplut de bucurie. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai grija, Dorina... s-ar putea sa fie de la altcineva trandafirul!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Dorina, cred ca trandafirul este special pentru tine de la cineva care te place, pentru ca eu de ex. n-am primit.
Dar cum si cand il primesti? Iti apare in profil? Initial am in inteles din mesajul tau ca este un dar de martisor pentru toate femeile.
apel importanat ! |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lansarea site-ului Catedralei Mantuirii Neamului | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 10 | 15.10.2010 22:36:52 |
|