![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
||||
|
||||
|
eu nu pot intelege care este curiozitatea oamenilor care doar "viziteaza" acest forum...
Sunt prea timizi pentru a se inregistra si a posta? Neinteresati la modul serios si doar curiosi? hmmmm... Utilizatori activi: 169 (28 membr(u/i) și 141 vizitator(i)) (16.02.2010 - ora 1.17 A.M.)
|
|||
|
|||
|
Ieri când m-am logat pe pagina de acasă a sitului am primit un minunat trandafir înrourat!
L-am privit îndelung oarecum nedumerită întrebându-mă ce-i cu el? O fi vreo greșeală? Astăzi când m-am logat am primit același trandafir.Am înțeles că este un dar din partea celor care administrează situl. MULȚUMESC Felicitări pentru inițiativă.Oricât de mohorâtă ar fi fost ziua datorită vouă inima mi s-a umplut de bucurie. |
|
|
|||
|
|||
|
Ai grija, Dorina... s-ar putea sa fie de la altcineva trandafirul!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Dorina, cred ca trandafirul este special pentru tine de la cineva care te place, pentru ca eu de ex. n-am primit.
Dar cum si cand il primesti? Iti apare in profil? Initial am in inteles din mesajul tau ca este un dar de martisor pentru toate femeile.
| apel importanat ! |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Lansarea site-ului Catedralei Mantuirii Neamului | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 10 | 15.10.2010 23:36:52 |
|
|