![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Am visat-o in seara asta ca se intorcea acasa si o intrebam daca a inviat si ea mi-a raspuns ca da, iar eu ma miram cum o fi reusit sa iasa din groapa aia si sa vina acasa. I-am spus: "Bine, hai sa mergem acum la biserica, sa ne spovedim si sa ne impartasim", la care mi-a zis: "Eu m-am impartasit, duceti-va voi!"
Dumnezeu s-o ierte! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca te ocroteste si de acolo unde se afla acum. Dumnezeu s-o odihneasca cu dreptii! On-topic. A deznadajnui, pentru mine, inseamna a pierde SENSUL VIETII. Daca un ceas primeste o lovitura de ciocan isi poate pierde sensul timpului, daca o busola primeste o lovitura de ciocan isi poate pierde sensul directiei, daca un om primeste o lovitura de ciocan isi poate pierde ..... Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din dezndejde repede dai in disperare ...iar disperarea naste monstrii ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
Sigur ca da, cei bine ancorati, toate le trec fara sa cracneasca,pentru ca in marea lor iubire pentru Dumnezeu, se supun vointei divine, indiferent prin ce incercari trec.Acesti oameni nu vor cunoaste nici deznadejdea,nici disperarea, ci doar imensa iubire care se contopeste cu ei..
|
|
||||
|
||||
![]()
Voi ce faceti cand sunteti cuprinsi de deznadejde?
De vreo trei zile ma macina tot felul de ganduri pe care foarte greu le pot depasi. Am avut anul trecut un soc extrem de puternic. De atunci m-am apropiat mai mult de Dumnezeu....altfel cred ca as fi innebunit....la propriu. Starile mele alterneaza de la bine la rau si invers. Am facut niste greseli pe care nu mi le pot explica nici eu insumi.....am fost fara minte. Nu ma pot ierta pentru ce am facut ! Ma rog sa ma ierte Dumnezeu pentru toate pacatele mele. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
|
||||
|
||||
![]()
Ma spovedesc in fiecare luna , dar, tot am momente in care cad. Probabil ca la socul pe care l-am avut inca nu a trecut suficient timp....inca rana e deschisa.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ai nevoie de vindecarea ranilor acum. Mergi la Sf Maslu saptamanal si la Sf Liturghie. Efectul il vei simti, nu imediat, dar garantat il vei simti.
'Fara Duhul Sfant, omul nu e decat lut si pacat.'(Sf Siluan Athonitul) 'Domnul stie ca suferi, dar iubirea Lui straluceste peste tine asa cum soarele straluceste peste lume. Nu te teme! E spre binele tau.'(Sf Siluan Athonitul) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce inseamna? | VladCat | Spiritualitatea ortodoxa | 42 | 17.12.2011 00:11:19 |
Ce inseamna? | florin.oltean75 | Generalitati | 8 | 24.07.2011 10:59:13 |
ce inseamna...? | victortiti89 | Din Vechiul Testament | 1 | 18.05.2011 11:51:40 |
Ce inseamna.... | Noesisaa | Generalitati | 6 | 31.03.2011 13:10:17 |
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta | I.Calin | Generalitati | 2 | 17.01.2011 20:21:42 |
|