Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.07.2012, 19:07:59
arwein's Avatar
arwein arwein is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.01.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Indrumator de Doctorat: Adrian Nastase
Pensionarilor le va da........stim noi ce, a inceput cu scoaterea biletelor de odihna gratuite pentru ei ( la Trinitas am auzit!). Iar pentru cei care nu locuiesc in tara- au sau nu au opinii- conteaza foarte putin, ca vor scoate dreptul de a vota al celor din diaspora.
Vechi 04.07.2012, 19:31:20
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de arwein Vezi mesajul
ca vor scoate dreptul de a vota al celor din diaspora.
Ei, nici n-ar strica, daca ne amintim ce a facut Parisul.
Pana la urma de ce sa nu hotarasca cei ce traiesc aici, nu cei ce nu vor sa traiasca aici!
Noi suportam ce voteaza altii de-afara? Sa vina in tara si sa voteze, nu afara (asa cum este in alte tari, votul e doar in tara, nu la ambasade).

Last edited by Adriana Cluj; 04.07.2012 at 19:46:33.
Vechi 04.07.2012, 19:45:36
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Pana la urma de ce sa nu hotarasca cei ce traiesc aici, nu cei ce nu vor sa traiasca aici!
Si cand au hotarat ultima data cei ce raman?
Pana una alta, hotaraste un mic grup cu interese diferite de interesele lor. Si chiar imi pare rau de cei ce raman... Oamenii buni din tara nu se implica in politica, dar, culmea, unii dintre ei se bucura cand sunt condusi (incotro?) de cate unii care nu ii merita.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 04.07.2012, 19:47:02
Tomita Tomita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Kronos Vezi mesajul
Nu înțeleg cum cineva poate să simpatizeze cu USL în cazul de față când:
- a reînceput guvernarea pe baza de Ordonanțe de Urgență (o practică tipică PSD intens folosită de-a lungul timpului)
- Ponta declară că nu-i pasă ce spune CCR pentru că are mandat din partea Parlamentului (ca și cum Parlamentul e deasupra Constituției pentru că la Consiliul respectiv nu au fost numai premieri, cum afirma Ponta, ci și vreo 4 președinți printre care și al Franței, iar Constituția noastră se aseamană cu a francezilor)
- a trecut peste noapte Monitorul Oficial în subordinea Guvernului iar printre primele publicări a fost demisia lui Voiculescu din Senat pentru a nu fi judecat de ÎCCJ
- au susținut o ședință extraordinară ilegală: ședințele respective se publică în MO cu o ordine de zi, iar demiterea președinților camerelor nu cred că era înscrisă
- Președinții celor două Camere pot fi revocați numai la cererea grupului parlamentar care i-au propus. Același lucru s-a dorit cu Geoană și CCR a hotărît că e ilegal, până la urmă fiind demis tot de PSD, nu la propunerea PD-L.
- Austeritatea continuă ca pe vremea PD-L, acordul cu FMI (mult blamant de USL) e același.
- Evenimentele se întâmplă cu o repeziciune uluitoare după ce Năstase a fost condamnat (probabil au început să simtă ceva în dos).

Prostimea spălată pe creier de Antene (nu am văzut nimic pe site sau la știri când Ponta a încălcat decizia CCR, chiar dacă nepublicată în Monitor sau când a trecut Monitorul în subordinea lui până târziu seara și oarecum minimalizată importanța; dacă PD-L făcea asta cred că două săptămâni pe puțin era subiectul zilei) poate să se bucure, dar am vorbit și cu prieteni de la Drept și au spus că ceea ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni e complet în afara legii, indiferent de preferințele politice ale respectivilor.
De furat au furat în prostie PD-L cu autostrăzile și fondurile europene. Vor fura și USL, cum au furat cu privatizările înainte. Însă să ameninți că revoci judecătorii CCR pentru că nu-ți convin deciziile lor e grav. Mai ales că deciziile lor chiar sunt constituționale și Președintele chiar avea dreptul să fie la Consiliul respectiv.
Si eu sunt de acord cu aceste argumente. Sunt multe parti proaste si la guvernarea PDL dar nu s-au facut atatea ilegalitati pe fata si nu s-a actionat atat de rapid impotriva opozitiei (ca un regim dictatorial). Trebuie sa ne facem carnet de partid? Ca altfel esti impotriva USL...? Eu nu tin cu nici un partid in mod special. Mi-ar place sa vad mai multa democratie in tara asta. Si ma refer nu numai la partide (sau majoritate parlamentara). Rolul nostru este sa alegem raul cel mai mic dar se pare ca nici sa alegem nu mai putem. Acum o alta solutie este amestecul in politica interna a institutiilor UE. Si sper sa se amestece ca altfel e dezastru.
Vechi 04.07.2012, 19:49:03
arwein's Avatar
arwein arwein is offline
Senior Member

Implicit

Eu traiesc aici, voi vota. Nu am alta cetatenie si nu voi putea vota, deci- in alta parte. AntoniaP, care nu traieste aici, ci in Grecia, din ce am retinut,... nu va mai avea aceleasi drepturi. Si este cetatean roman. Va fi considerata cetatean roman de mana a doua.
Vechi 04.07.2012, 19:51:22
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Si cand au hotarat ultima data cei ce raman?
Pana una alta, hotaraste un mic grup cu interese diferite de interesele lor. Si chiar imi pare rau de cei ce raman... Oamenii buni din tara nu se implica in politica, dar, culmea, unii dintre ei se bucura cand sunt condusi (incotro?) de cate unii care nu ii merita.
Sunt doua aspecte diferite (cine numara voturile).
Nemtilor le-ar placea sa le hotarasca soarta sasii si svabii din Romania? ( sa zicem ca sunt cetateni germani, dubla cetatenie daca vreti, sa zicem ca sunt atat de multi incat sa conteze...) Nu prea cred.

Last edited by Adriana Cluj; 04.07.2012 at 21:00:01.
Vechi 04.07.2012, 20:13:16
arwein's Avatar
arwein arwein is offline
Senior Member

Implicit

Nemtii si-au rascumparat sasii din Transilvania, desi acestia stateau in Romania de mai multe generatii. Asa au considerat ca trebuie facut cu cei de un neam cu ei.
Vechi 04.07.2012, 20:15:51
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Nemtii si-au rascumparat sasii din Transilvania, desi acestia stateau in Romania de mai multe generatii. Asa au considerat ca trebuie facut cu cei de un neam cu ei.
Era un exemplu doar. ipotetic........
Zi atunci, nemtii din Cehia! ori Austria, ori Elvetia, ori...........America de Sud !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! presupune. Le-ar placea???????

Last edited by Adriana Cluj; 04.07.2012 at 20:18:47.
Vechi 04.07.2012, 20:18:39
arwein's Avatar
arwein arwein is offline
Senior Member

Implicit

Cred ca da.
Vechi 04.07.2012, 20:28:05
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Cred ca da.
Ei aici cred ca te inseli!!!! Din surse sigure: nu le plac nici sasii/svabii stramutati acolo, ii tin un pic la distanta!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
concurs national CMS 2012 scoala_brancoveneasca Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 02.03.2012 13:54:31
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" mihailt Generalitati 1 18.02.2010 19:45:03
Apel national C.tin Stiri, actualitati, anunturi 11 25.06.2009 07:46:15
REFERENDUM sa cerem! C.tin Stiri, actualitati, anunturi 48 07.04.2009 08:26:00
pt national vs. Saurian Generalitati 0 22.11.2007 12:31:18