![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Indrumator de Doctorat: Adrian Nastase
Pensionarilor le va da........stim noi ce, a inceput cu scoaterea biletelor de odihna gratuite pentru ei ( la Trinitas am auzit!). Iar pentru cei care nu locuiesc in tara- au sau nu au opinii- conteaza foarte putin, ca vor scoate dreptul de a vota al celor din diaspora. |
|
|||
|
|||
![]()
Ei, nici n-ar strica, daca ne amintim ce a facut Parisul.
Pana la urma de ce sa nu hotarasca cei ce traiesc aici, nu cei ce nu vor sa traiasca aici! Noi suportam ce voteaza altii de-afara? Sa vina in tara si sa voteze, nu afara (asa cum este in alte tari, votul e doar in tara, nu la ambasade). Last edited by Adriana Cluj; 04.07.2012 at 19:46:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana una alta, hotaraste un mic grup cu interese diferite de interesele lor. Si chiar imi pare rau de cei ce raman... Oamenii buni din tara nu se implica in politica, dar, culmea, unii dintre ei se bucura cand sunt condusi (incotro?) de cate unii care nu ii merita.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu traiesc aici, voi vota. Nu am alta cetatenie si nu voi putea vota, deci- in alta parte. AntoniaP, care nu traieste aici, ci in Grecia, din ce am retinut,... nu va mai avea aceleasi drepturi. Si este cetatean roman. Va fi considerata cetatean roman de mana a doua.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nemtilor le-ar placea sa le hotarasca soarta sasii si svabii din Romania? ( sa zicem ca sunt cetateni germani, dubla cetatenie daca vreti, sa zicem ca sunt atat de multi incat sa conteze...) Nu prea cred. Last edited by Adriana Cluj; 04.07.2012 at 21:00:01. |
|
||||
|
||||
![]()
Nemtii si-au rascumparat sasii din Transilvania, desi acestia stateau in Romania de mai multe generatii. Asa au considerat ca trebuie facut cu cei de un neam cu ei.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Zi atunci, nemtii din Cehia! ori Austria, ori Elvetia, ori...........America de Sud !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! presupune. Le-ar placea??????? Last edited by Adriana Cluj; 04.07.2012 at 20:18:47. |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca da.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ei aici cred ca te inseli!!!! Din surse sigure: nu le plac nici sasii/svabii stramutati acolo, ii tin un pic la distanta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
concurs national CMS 2012 | scoala_brancoveneasca | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 2 | 02.03.2012 13:54:31 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Apel national | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 25.06.2009 07:46:15 |
REFERENDUM sa cerem! | C.tin | Stiri, actualitati, anunturi | 48 | 07.04.2009 08:26:00 |
pt national vs. | Saurian | Generalitati | 0 | 22.11.2007 12:31:18 |
|