Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.07.2012, 10:22:36
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Un popor care nu invata din istorie,este condamnat sa o repete...
Vechi 04.07.2012, 11:34:50
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Implicit Băsescu și regele Mihai reprezintă poporul și nu marionetele ilegitime

Păi dacă nu-l iubiți pe Băsescu și el este sursa tuturor răutăților de ce nu îl demiteți prin referendum după suspendare sau prin referendum de alegere între monarhie și președenție, de ce vă aliați cu cei ce dau lovitură de stat ca să fugă de justiție în spatele imunității parlamentare?

Poate că îl iubiți mai mult pe papagalul marionetă Adormescu, treaba voastră, însă dacă s-a autoînscăunat președinte al senatului poate că măcar acum va fi nevoit să vie zi de zi la servici! Grea treabă petru hoți teroriști ca el și ca cei de teapa lui de afumători papagali ce produc ceață și anestezie cretinoidă în massmedia.

Să vie regele Mihai să organizeze alegeri libere și corecte!

Deci cer în numele avocatului poporului demis referendum pentru revalidarea referendumului anterior cu 300 de parlamentari și o cameră prin dizolvarea parlamentului de 'pești' și pedofili proxeneți ce au format armata sub comanda marionetelor de distrugere a României ca să-și scape pielea lor. Asta nu mai este parlament căci răspunde la voința unui grup mic de oameni care au confiscat suveranitatea printr-un puci parlamentar anticonstituțional și antidemocratic.

Jos guvernul hoților și parlamentul teroriștilor!

Băsescule cerem referendum național de demitere a parlamentului căci nu prin alegeri sunt legitimați la putere ci prin lovitură de parlament, de guvern și de stat prin tranzacții imorale, ilegale, ilegitime și mafiote!

Dacă nu inițiezi referendum național pentru dizolvarea parlamentului înseamnă că nu ne mai reprezinți! Te-am ales de 3 ori, și tu reprezinți poporul!

Last edited by vsovivi; 04.07.2012 at 11:37:08.
Vechi 16.07.2012, 11:51:52
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Un popor care nu invata din istorie,este condamnat sa o repete...
Suntem poporul cu memoria cea mai scurta cred.
Si a nu se confunda cu iertarea.

Este naivitate prosteasca si inconstienta amestecata cu sete orbeasca de razbunare.

Astia suntem, asta meritam.

Iar vine nenea Ilici la putere..

Last edited by AlinB; 16.07.2012 at 11:54:45.
Vechi 16.07.2012, 11:58:11
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Iar vine nenea Ilici la putere..
Sper că nu vorbești serios. Eu nu pot să cred cum niște oameni (aparent) întregi la minte se mai pot teme în anul de grație 2012 de niște exponenți expirați ai vechii nomenclaturi. În schimb ignoră, sau vezi Doamne, consideră a fi un rău mai mic exponenții verzi ai noii nomenclaturi.
Vechi 16.07.2012, 12:03:05
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Sper că nu vorbești serios. Eu nu pot să cred cum niște oameni (aparent) întregi la minte se mai pot teme în anul de grație 2012 de niște exponenți expirați ai vechii nomenclaturi. În schimb ignoră, sau vezi Doamne, consideră a fi un rău mai mic exponenții verzi ai noii nomenclaturi.
Alte fetze, aceeasi oameni. Pardon. Capuse.
Vechi 16.07.2012, 12:29:51
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Nu-i mai ataca energetic, lasa-i in pace.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
concurs national CMS 2012 scoala_brancoveneasca Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 02.03.2012 13:54:31
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" mihailt Generalitati 1 18.02.2010 19:45:03
Apel national C.tin Stiri, actualitati, anunturi 11 25.06.2009 07:46:15
REFERENDUM sa cerem! C.tin Stiri, actualitati, anunturi 48 07.04.2009 08:26:00
pt national vs. Saurian Generalitati 0 22.11.2007 12:31:18