![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pe toata perioada liceului,parintii mei au fost someri traind practic din aproape din nimic;in ultimul an de liceu cand le-am facut cunoscuta decizia mea de a urma medicina am fost dezamagita( pt a cata oara in 18 ani?) de raspunsul lor. Insa aia era realitatea,nu erau bani pt nimic,eram bucuroasa cand aveam cartofi prajiti la masa, iar cand m-am angajat dupa absolvirea liceului ma duceam la serviciu cu niste ghete gaurite in talpa,incaltam sosetele apoi niste pungi de plastic sa nu ma ud la picioare. Nu am fi ajuns asa daca tatal nu refuza un contract de lucru in Argentina,insa fiind destul de matur pt adaptarea la schimbari,l-a refuzat desi suma contractului era pt noi aproape indecent de satisfacatoare. Cand m-am pus pe picioare cu ajutorul Lui Dumnezeu,am reusit in sfarsit sa ma duc la facultate,asa cum imi dorisem cu ani in urma. Nu ma plang,in toata experienta asta am cunoscut ajutorul miraculos al Domnului,imi dau seama privind in urma ca am fost sustinuta de maini nevazute si am increderea ca fiecare sarac si bolnav de pe lumea asta are sprijinul Lui Dumnezeu! Important este sa nu-L uitam sa nu-L punem pe un raft prafuit atunci cand ne realizam.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce se intampla in Ro. nu are legatura cu spiritualitatea, iar romanul nu este hot!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Asta spuneam si eu: ce se intampla se intampla din prea putina spiritualitate. Spiritualitatea nu poate convietui cu pacatul; sunt la poli opusi.
Spuneti-i asta celor care sunt furati, uneori aproape zilnic: vecinul fura din curte, consateanul de pe camp, colegul de tramvai fura portofelul sau mobilul, guvernul fura drepturile copiilor si ale persoanelor cu handicap, etc...Romanii nu sunt neaparat hoti; ei pot fi ori hoti ori victime ale hotiei, ori ambele. (clasificand din punct de vedere alhotiei, desigur; exista si alte clasificari). Ori banateni, caci am auzit ca in Banat nu se fura; nici macar guvernantii... ![]() P.S. Exagerez, desigur...dar nu prea mult...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 26.06.2012 at 20:11:26. |
|
|||
|
|||
![]()
-eu cred ca cei care au plecat in strainatate au plecat majoritatea din considerente materiale
-dupa ce au stat cativa ani acolo majoritatea au fost influentati de mediul de acolo,de atmosfera,de faptul ca o duc mai bine material si incet,incet s-au departat sufleteste de Romania -ne considerati hoti asa cum ne considera strainii (cum se zice pe la tv),parca toti romanii ar fii hoti si nu ar avea calitati de loc,nu mai vreti sa tineti cont de bisericile si manastirile de aici,macar.. -alta chestie cum de nu ziceti voi cei din strainatate nimic de problemele sociale cel putin pe care le au strainii,ca de alea spirituale nu mai zic; de ex in america stiu ca sunt multe crime,violuri,droguri si alte mizerii de astea uitati,vedeti doar partea plina a paharului ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
to put it breafly...they might've asked for permission...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In America sunt crime ,dar si in Romania,iar astia din America sunt poate justificati deoarece nu au trait in valorile religiei din tata-n fiu si nu sunt 10 biserici la kilometrul patrat! Paradoxul spiritual exista doar in Romania! Un alt exemplu ar fi acela al donatiilor: chiar daca provin din alte religii sau sunt atei,majoritatea americanilor fac donatii,milostenie -de la vedete pana la pensionari!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
în nici un caz celor care se cred dumnezei... dacă vorbim despre același lucru, sau cumva vorbim separat.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
to be honest...!!! i wouldn't relish the prospect of having an argument with you...!!! fiți mai explicită...!!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un an de la plecarea la cele vesnice a Mitropolitului Bartolomeu + | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 31.01.2013 20:52:23 |
Sofian Boghiu - 8 ani de la plecarea la Domnul | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 13.09.2010 21:36:45 |
Rugaminte pentru cei din strainatate | Va_iubesc | Umanitare | 9 | 07.01.2010 02:03:50 |
Munca in strainatate | Anca-Miha | Stiri, actualitati, anunturi | 18 | 17.04.2009 06:59:49 |
adresat celor din strainatate | C-tin | Biserica Ortodoxa Romana | 71 | 13.07.2008 00:33:31 |
|