Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.02.2017, 19:18:12
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Protestele continuă!

Protestatarii s-au strâns, si in această seara, în Piața Victoriei din Capitală pentru a protesta, fiind nemulțumiți de adoptarea ordonanței de urgență privind modificarea codurilor penale. Este a treia seară consecutivă de proteste.

"Am ieșit pentru copii, am ieșit pentru nepoți. Fiecare părinte își dorește să aibă copiii alături, nu să ne vedem o dată la trei, patru ani pentru..ce fac în țară? Se lovesc de cine? De acord, grațiază, dar ce face cei care vor fi grațiați. Le oferă locuri de muncă? Vor sta la colțul străzii și mă va tâlhări pe mine. Cum să fiu de acord cu chestiile astea? De acord, nu sunt condiții în închisori, dar în spitale, în școli? Cad copiii în secolul 21 în fosa septică", spune un protestatar din București.

"Ieșim pentru dreptate și pentru un viitor mai bun pentru noi și pentru copii. Cred că oamenii care vin din bună-credință vor fi pașnici. Sunt mulții copii în jur. Sperăm ca premierul să se mai gândescă, să retragă ordonanța. Sperăm la bun simț al conducărtorilor", susține un participant la protest.

"Chestia cu băieții (n.r politicieni) ăștia, că renunța sau nu (n.r. la ordonanțe) e treaba lor. Nu renunțăm noi, noi știm ce avem de făcut", spune un alt protestatar.
Vechi 02.02.2017, 19:21:23
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit Dragnea , tare in gură ca deobicei. . .

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat că se duce o campanie de minciună și dezinformare, despre care a spus că "și eu dacă aș fi stat numai la televizor în ultimele zile, fără să mă uit pe motivarea și decizia Curții Constituționale, fără să mă uit pe ceea ce a adoptat Guvernul aș fi ieșit în stradă revoltat".

"Aș vrea să vă spun și câteva lucruri despre această campanie de minciună și dezinformare practicată în ultimele zile. Am auzit-o aseară pe Olguța Vasilescu spunând un lucru care este total adevărat. Și eu dacă aș fi stat numai la televizor în ultimele zile, fără să mă uit pe motivarea și decizia Curții Constituționale, fără să mă uit pe ceea ce a adoptat Guvernul aș fi ieșit în stradă revoltat. O asemnea mașinărie de dezinformare eu am mai văzut la Revoluție și după Revoluție. Și au mai fost situații în care în România a fost folosit acest sistem profesionist de dezinformare", a declarat Dragnea.

"Aceeași mașinărie de dezinformare eu am mai văzut-o la revoluție", a completat Dragnea.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut joi că orice încercare de subminare a activității Guvernului este o tentativă de destabilizare a ordinii de drept în România, cu referire la protestele de stradă din ultimele zile.

”PSD a câștigat alegerile în mod corect printr-un vot exprimat la urne de cetățeni. Guvernul a exercitat puterea de guvernare în mod legitim în baza votului primit în parlament în spiritul și litera constituției. Guvernul și partidele care îl susțin sunt în continuare determinați să exercităm într-un mod legitim și constituțional puterea executivă. A fost un vot de încredere pentru guvern, s-a reconfirmat susținerea în unanimitate pentru guvernul condus de Grindeanu”, a spus Liviu Dragnea.
Vechi 02.02.2017, 19:30:27
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit Grindeanu rămâne pe poziții. . .

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi că nu a luat în calcul demisia din funcție, așa cum au cerut protestatarii, subliniind că PSD a fost votat de milioane de oameni, și a adăugat că întâlnirea cu colegii săi de partid din Comitetul Executiv, care l-au propus în funcția de șef al Executivului, a fost importantă.

"Pentru mine a fost extrem de important să mă întâlnesc astăzi cu colegii mei, colegii din CEx, cei care m-au propus. A fost extrem de important pentru mine să văd ceea ce vor oamenii care m-au propus în această funcție. Și am mai spus lucrul acesta, am urmărit, urmăresc toate aceste manifestații. Sunt foarte mulți oameni de bună-credință, sunt alții, îmi pare rău, cum au fost grupurile violente de aseară, cu acțiuni cu care nu pot să fiu de acord", a declarat Sorin Grindeanu, la finalul reuniunii Comitetului Executiv Național al PSD, întrebat dacă s-a gândit să-și dea demisia, așa cum au cerut manifestanții.

Jurnaliștii au repetat întrebarea referitoare la demisie, invocând faptul că sute de mii de oameni au cerut să părăsească poziția de șef al Executivului, iar premierul în funcție a răspuns: "Și alte milioane bune au votat PSD".

La ieșirea din sala unde s-a ținut conferința de presă, Grindeanu a infirmat, însă nu la microfon, faptul că s-a gândit la varianta demisiei.

"Nu!", a spus premierul.
Vechi 02.02.2017, 21:23:00
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Copacel Vezi mesajul
Eu ma gandesc cum primavara nu-l mai prinde pe Iohannis la cotroceni, ci in locul lui va fi Dragnea.

Nici pesedistii aia vechi din 90 nu viseaza asta.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2017, 21:49:37
Copacel Copacel is offline
Banned

Data înregistrării: 02.08.2015
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Nici pesedistii aia vechi din 90 nu viseaza asta.
Astia noi sunt de alt soi.Scoliti de Trump.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2017, 23:05:51
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Deja e un soi de comedie stupida.
Vechi 02.02.2017, 23:07:41
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
... comentează Nick Kochan într-un editorial publicat în cotidianul Financial Times intitulat "Măsurile din România în sensul dezincriminării sunt de salutat".

"Anunțul potrivit căruia se intenționează dezincriminarea unor forme de abuz în funcție, grațierea a aproximativ 3.000 de persoane condamnate pentru acte minore de corupție - măsurile se referă la persoane care au sustras mai puțin de 50.000 de euro de la stat - și eliberarea din închisori nu doar că relaxează penitenciarele, dar transmite și un avertisment zelului excesiv al Direcției Naționale Anticorupție (DNA)", argumentează editorialistul FT.
Si asta e cretin? "Financial Times" e si asta o gasca de cretini?
N-au pe cineva sa le traduca din romana un text de lege?
Vechi 02.02.2017, 23:17:39
Senior Member

Implicit

In general articolele despre Romania aparute in presa straina, se traduc din romana in limba respectiva si nu invers. :)
Adica sunt scrise aici la noi si aparitia lor e platita intr-un fel sau altul ca sa serveasca anumite interese.
Reply With Quote
Vechi 02.02.2017, 23:45:08
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

ma, suntem de tot rahatul, o tara nemernica...

cum e posibil sa nu vina un meserias in drept sa ne explice clar ce se prevede in OUG?

edit.copacele, esti nationalist, ma? cum vine asta, bolsevic nationalist?
Reply With Quote
Vechi 02.02.2017, 23:48:35
Senior Member

Implicit

Uite-l si pe asta, alta scroafa in copac :

http://www.stiripesurse.ro/erban-hui...r_1177389.html

Hotii astia ! Nu se mai poate cu hotii astia! :)
Reply With Quote
Răspunde