![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cu saccsiv treaba e similară cu a presei ce emite subiecte de senzație sau care cu ipocrizie se arată preocupată de soarta românilor: mizează pe lipsa de discernământ a cititorului/privitorului, pe „sfioșenia” lui în a feri puțin blana de oaie a emițătorului ca să vadă ce se ascunde dedesubt.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te rog sa imi spui concret!Sa exemplifici,nu in linii mari. Cat despre ce ai spus ca pe aici sunt neortodocsi si ai citat pe Sfantul Ioan Iacob Hozevitul,ca sunt dusmani care produc dezbinare.Din postarile multora se observa rautate iar nu DRAGOSTE.Faptul ca nu iei atitudine impotriva acestui Sinod nu inseamna ca esti dusman mincinos si neortodox,ci poate te intrebi daca e bine,ptr ca din toata treaba asta s-a produs dezbinare,ura(se observa foarte clar pe forum),tulburare,eu nu am DUHUL DISCERNERII.Faptul ca o mana de oameni au zis ca a fost un Sinod eretic,inseamna ca e chiar asa?Atat din partea celor care condamna Sinodul cat si din partea celor care nu condamna se obseva ca ceva in neregula este cu siguranta,dar eu nu ma pot pronunta,ptr ca nu pot DISCERNE ce e BINE si ce e RAU in toata chestiunea asta.Sa fim cu luare aminte.Parintele Amfilohie Branza a spus ca sunt neregularitati,dar nu e momentul divortului.Bag de seama ca nu s-a uitat nimeni.UN CRESTIN ORTODOX ISI INTOARCE SEMENII CU DRAGOSTE NU CU VRAJMASIE.Una,doua ne ducem in iad ca nu condamnam Sinodul.Spune-mi te rog ce ai face daca in Romania nu ar fi Biserica unde sa nu se pomeneasca ierarhul,mergi in Athos?Te muti cu familia?Doresc raspunsul tau sincer.Nu e chiar asa.Si eu observ ca ceva nu e bine,dar nu ma pot pronunta,trebuie DISCERNERE,care este dar de la DUHUL SFANT!!! Last edited by nouneim; 13.02.2017 at 18:46:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce inseamna "ultraprotestantoide" conform DEX-ului? |
|
||||
|
||||
![]()
Eu mai întreb odată pe contestatorii Sinodului:
Dacă la Paști, la Ierusalim, Lumina Sfântă va veni la cererea Patriarhului Ierusalimului, ai cărui reprezentanți AU SEMNAT actele Sinodului, ce veți face ?
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
||||
|
||||
![]()
Demonstrație-n stradă. Ei vor #rezista.
|
|||
|
|||
![]()
Mie imi era clar de la inceput ca aglutinarea de la Radeni, alias #tefelistinepomenitori #unitisalvamschisma, e parte a planului de a lovi in Biserica. Adica, cu cacatii cu ochi care aruncau cu bolovani in biserici in cadrul colectiv nu a mers, hai ca poate o merge cu devierea de dreapta.
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Folositi-va simtul limbi romine, logica ei gramatica ei interna si loialitaea de credincios. Ah, si ce ati invatat la cateheza. Stiti, presupun, ca protestantismul, in atomizarea progrsiva, contesta tot mai la radacina ierarhia? E fapt istoric si cotidian deopotriva. Ei bine, mutantii astia fac la fel.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai intai iti recomand DOOM 2! |
|