![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
off topic i-as tine in puscarie pe toti parintii care nu-si dau acordul pentru vaccinarea copiilor lor. isi dau acordul ii scot afara. cel mai bine ar fi ca vaccinarile esentiale sa fie obligatorii. |
|
|||
|
|||
![]()
......................
Last edited by simpllu; 07.01.2017 at 21:21:53. |
|
|||
|
|||
![]()
Se pare ca iti place nitel fascism..
|
|||
|
|||
![]()
Discutia asta referitoare la vaccinuri este total off topic si banuiesc ca ati mai facut-o, cred ca in privinta vaccinurilor esentiale lucrurile sunt clare, trebuie sa ne asumam procentul nereusitelor. In astfel de situatii cred ca statul trebuie sa fie autoritar.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() (Ca să nu mai zici că Scriptura e greu de înțeles și acceptat...:)) |
|
|||
|
|||
![]()
Ioane, nu amesteca lucrurile. Nu am invocat vreun motiv religios în refuzul vaccinurilor. Antivacciniștii nu sunt exclusiv credincioși!
|
|
||||
|
||||
![]()
Sunt exclusiv prosti. Și nițeluș criminali, pt. ca se joaca cu viata copiilor lor.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vor sa faca varicela sa aiba imunitate pe viata? De acord, dar sa nu-l trimita la gradinita, scoala pana n-au sa o capete. Sa-si faca un cerc a lor si sa paseze infectia de la unul la altul, sa se imunizeze "natural".
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu am inteles logica. In cazul optimist ca exista vreuna. De ce sa nu-i trimita la scoala ?!
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 09.01.2017 at 14:48:35. |
|