Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.01.2017, 19:12:29
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Da de unde! Cu toate ca nu au fost la sinod, patriarhul lor s-a întâlnit cu Papa înainte te de sinod. Nu se știe ce documente au semnat.
patriarhul rusiei nu iese din vorba lui putin, daca s-a intalnit cu papa a facut-o tocmai pentru ca i-a cerut-o putin. eu cred ca e mana rusiei aici, faceti jocul lor.

off topic

i-as tine in puscarie pe toti parintii care nu-si dau acordul pentru vaccinarea copiilor lor. isi dau acordul ii scot afara. cel mai bine ar fi ca vaccinarile esentiale sa fie obligatorii.
Reply With Quote
Vechi 07.01.2017, 19:53:38
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

......................

Last edited by simpllu; 07.01.2017 at 21:21:53.
Reply With Quote
Vechi 09.01.2017, 00:16:21
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Lancelot Vezi mesajul
i-as tine in puscarie pe toti parintii care nu-si dau acordul pentru vaccinarea copiilor lor. isi dau acordul ii scot afara. cel mai bine ar fi ca vaccinarile esentiale sa fie obligatorii.
Se pare ca iti place nitel fascism..
Vechi 09.01.2017, 00:26:46
Lancelot Lancelot is offline
Banned

Data înregistrării: 04.01.2017
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Se pare ca iti place nitel fascism..
Discutia asta referitoare la vaccinuri este total off topic si banuiesc ca ati mai facut-o, cred ca in privinta vaccinurilor esentiale lucrurile sunt clare, trebuie sa ne asumam procentul nereusitelor. In astfel de situatii cred ca statul trebuie sa fie autoritar.
Reply With Quote
Vechi 09.01.2017, 00:34:02
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Discutia asta referitoare la vaccinuri este total off topic si banuiesc ca ati mai facut-o, cred ca in privinta vaccinurilor esentiale lucrurile sunt clare, trebuie sa ne asumam procentul nereusitelor. In astfel de situatii cred ca statul trebuie sa fie autoritar.
Statul trebuie sa-si asume in primul rand nereusitele si consecintele lor pe urma sa vorbeasca de autoritate.
Vechi 09.01.2017, 05:21:00
ioan67 ioan67 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2016
Implicit

Citat:
i-as tine in puscarie pe toti parintii care nu-si dau acordul pentru vaccinarea copiilor lor.
Pedeapsa asta e mică. Din păcate plătesc chiar copiii pentru păcatele lor...
(Ca să nu mai zici că Scriptura e greu de înțeles și acceptat...:))
Reply With Quote
Vechi 09.01.2017, 13:22:20
simpllu simpllu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.10.2016
Implicit

Ioane, nu amesteca lucrurile. Nu am invocat vreun motiv religios în refuzul vaccinurilor. Antivacciniștii nu sunt exclusiv credincioși!
Reply With Quote
Vechi 09.01.2017, 13:36:02
GMihai's Avatar
GMihai GMihai is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.02.2015
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de simpllu Vezi mesajul
Ioane, nu amesteca lucrurile. Nu am invocat vreun motiv religios în refuzul vaccinurilor. Antivacciniștii nu sunt exclusiv credincioși!
Sunt exclusiv prosti. Și nițeluș criminali, pt. ca se joaca cu viata copiilor lor.
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman.

"Laudato si, mi Signore, per frate Uento
et per aere et nubilo et sereno et onne tempo,
per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento"
- Sfântul Francisc de Assisi
Reply With Quote
Vechi 09.01.2017, 14:11:38
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Sunt exclusiv prosti. Și nițeluș criminali, pt. ca se joaca cu viata copiilor lor.
Si viata copiilor altora, din pacate, asta e mai grav.

Vor sa faca varicela sa aiba imunitate pe viata? De acord, dar sa nu-l trimita la gradinita, scoala pana n-au sa o capete.
Sa-si faca un cerc a lor si sa paseze infectia de la unul la altul, sa se imunizeze "natural".
Vechi 09.01.2017, 14:41:56
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de GMihai Vezi mesajul
Dar vaccinistii, nu se joaca cu viata copiilor lor ? Daca in cazul unor parinti care refuza vaccinul, ei isi asuma o grava raspundere in cazul imbolnavirii copilului lor, nu este un lucru care merge in ambele sensuri ? Parintii care cer vaccinarea, nu isi asuma grava raspundere in cazul aparitiei unor reactii adverse care ar putea merge pana la nenorocirea pe viata ?

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Vor sa faca varicela sa aiba imunitate pe viata? De acord, dar sa nu-l trimita la gradinita, scoala pana n-au sa o capete.
Sa-si faca un cerc a lor si sa paseze infectia de la unul la altul, sa se imunizeze "natural".
Nu am inteles logica. In cazul optimist ca exista vreuna. De ce sa nu-i trimita la scoala ?!

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com

Last edited by Mihnea Dragomir; 09.01.2017 at 14:48:35.
Reply With Quote
Răspunde