![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragul meu domn, eu nu va contrazic ** dar ** Dvs ati scris despre sentimente si simturi, despre care eu sunt de parere ca sunt net inferioare si chiar grosiere prin comparatie cu cele care la inima omului nu s-au suit inca (adica in cursul vietii). Si ca experimentele pe care le putem face in timpul vietii acesteia nu reprezinta adevarata cunoastere. In ceea ce priveste realitatile ciuntite ale acestei vieti si nu ale urmatoarei, in continuare sunt de parere ca exemplul ales de mine cu credinta era mai potrivit decat cel al simturilor si fructelor.
Oricat mi-as struni eu degetelele ca sa nu goneasca pe tastatura, adevarul e ca Dvs ati facut saltul neverosimil de la pere si kiwi la "realitatea celor nadajduite".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cele pe care le simtim in cursul acestei vieti SUNT inferioare fata de cele pe care le vom simti dincolo. Desi vorbesti despre trairile inalte de dupa, de fapt nu stii despre ce vorbesti pentru ca nu le-ai trait.
Intelegi? In fine, whatever, ai dreptate, iarta-ma ca te-am contrazis, eu o tin pe-a mea, tu pe-a ta, om fi avand amandoi dreptate numai ca dam alte intelesuri cuvintelor de genul "simt" si "sentiment".
|
|||
|
|||
![]()
Threadul acesta s-a dus pe rapa. A plecat de la ideea ca uneori folosim acest defect de logica in propria gandire si s-a ajuns la o varza. Si din unele posturi rezulta ca unii dintre noi nu au inteles nici scopul threadului nici ce este "rationamentul circular".
Unde e autorul?A aruncat 2 replici si a fugit.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Prostu` nu`i prost destul daca nu e si fudul.
|
|
||||
|
||||
![]() of, of, of.... spune rugaciunea inimii si-ti trece. nu lasa pe incornorat sa-ti imbuibe mintea cu prostii. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si nu poti sa crezi daca nu experimentezi... si uite asa am ajuns la un rationament circular, oare? :) si-apoi invers, crezand experimentezi iubirea... Last edited by maria-luisa; 04.02.2010 at 21:14:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|