![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Oricum o dai, Schopenhauer se scrie Schopenhauer.
Dar nu mai inteleg ce are Schopenhauer cu credinta noastra ortodoxa? Oare nu ati realizat ca sunteti in afara topicului? Sau e duce Schopenhauer cumva la mantuire?!? Va rog reveniti la topic. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu in locul tau as fi stat linistita si m-as fi facut ca ploua.. exista se pare si o scoala a sfertodoxiei la care se invata SHOpenhauer? Hahahaha.. esti atat de amuzant.. Ai vreun dictionar prin casa? Verifica tu cum il cheama.. pana si google te "corecteaza" cand scrii "shopenhauer".. dar asta este simptomatic pentru intreaga ta indreptatire! Nu ai spus de unde ai pus citatul. Ce legatura are studierea limbii engleze cu numele lui Schopenhauer? :))))) Ca sa fac un rezumat: Schopenhauer se scrie SHOpenhauer pentru ca tu predai engleza! Hahaha.. logica de fier! O sa-ti contrazic imediat si cealalta afirmatie... dar sunt un pic ocupata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iti cer SCUZE tie si tuturor celor care au citit acest thread! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De acord, scrierea corecta a numelui este importanta dar tine si de ALTII si DE DIFERNTELE CULTURALE( puteti aprofunda acest concept intradevar strain de habotnicia ortodoxa?) si asta are de a face cu acceptare altor termeni similari mintuirii sa stii! De ce oare nu impunem noi, buricul pamintului, o dictatura romaneasca, ca intreaga planeta sa scrie Iisus si nu in zecile de alte feluri, nu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Priveste un pic sa vezi in ce fel obsesiv maniacal ai tras tu concluzia urmatoare, fraza a doua. Din ce am afirmat eu nu se concluzioneaza ca se scrie asa pentru ca EU predau si engleza. Dupa logica ta si insiruirea citatelor mele despre multipla si diversificatul acces( vezi nu mai scriu mintuire) la Imparatia lui Dumnezeu tu ii faci pe toti cei care au studiat Istoria Religiilor si a simbolisticii religioase niste pierde vara nu? Cu Mircea Eliade in frunte, un gunoi eretic nu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite iti recomand Istoria Religiilor (in doua volume). Acolo ti se va explica prin strategii de istorie comparata prin ce ne asemanam sau ne deosebim. Lectura placuta Gata, am plecat, mai vorbim miine O zi buna in continuare! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vad ca habotnicie stii ce e , dar credinta nu. |
|
|||
|
|||
![]()
Bine, ok...:))))) dar sa fi pregatita sa o primesti inapoi daca te voi prinde vreodata ca scrii numele vreunui chinez in altceva decit in caractere chinezesti
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este scopul vietii? | amatyyy | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 53 | 23.05.2013 20:57:02 |
Care e scopul existentei lui Dumnezeu? | Archaeopteryx | Generalitati | 31 | 21.10.2011 23:09:14 |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Scopul credintei-schimbarea omului vechi in om nou | dorinastoica14 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 7 | 06.08.2009 09:28:43 |
|