![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu in locul tau as fi stat linistita si m-as fi facut ca ploua.. exista se pare si o scoala a sfertodoxiei la care se invata SHOpenhauer? Hahahaha.. esti atat de amuzant.. Ai vreun dictionar prin casa? Verifica tu cum il cheama.. pana si google te "corecteaza" cand scrii "shopenhauer".. dar asta este simptomatic pentru intreaga ta indreptatire! Nu ai spus de unde ai pus citatul. Ce legatura are studierea limbii engleze cu numele lui Schopenhauer? :))))) Ca sa fac un rezumat: Schopenhauer se scrie SHOpenhauer pentru ca tu predai engleza! Hahaha.. logica de fier! O sa-ti contrazic imediat si cealalta afirmatie... dar sunt un pic ocupata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Priveste un pic sa vezi in ce fel obsesiv maniacal ai tras tu concluzia urmatoare, fraza a doua. Din ce am afirmat eu nu se concluzioneaza ca se scrie asa pentru ca EU predau si engleza. Dupa logica ta si insiruirea citatelor mele despre multipla si diversificatul acces( vezi nu mai scriu mintuire) la Imparatia lui Dumnezeu tu ii faci pe toti cei care au studiat Istoria Religiilor si a simbolisticii religioase niste pierde vara nu? Cu Mircea Eliade in frunte, un gunoi eretic nu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Uite iti recomand Istoria Religiilor (in doua volume). Acolo ti se va explica prin strategii de istorie comparata prin ce ne asemanam sau ne deosebim. Lectura placuta Gata, am plecat, mai vorbim miine O zi buna in continuare! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar nu ai raspuns la intrebare... (Si de unde stii ce citesc eu de ma sfatuiesc sa citesc "altceva"? Poate ca deja citesc "altceva". Ma amuza sfaturile tale.. despre viata mea in NY! Am zis eu ca stau in NY?) Lasa nu mai raspunde la intrebare.. (Evident ca NU EXISTA acea diferenta, dar iar imi vei da apa la moara in detrimentul altor useri)) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este scopul vietii? | amatyyy | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 53 | 23.05.2013 20:57:02 |
Care e scopul existentei lui Dumnezeu? | Archaeopteryx | Generalitati | 31 | 21.10.2011 23:09:14 |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Scopul credintei-schimbarea omului vechi in om nou | dorinastoica14 | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 7 | 06.08.2009 09:28:43 |
|