![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sfantul Antonie cel Mare asa zicea,ca toti o sa se pocaiasca si o sa se mantuiasca si numai el nu se va pocai si se va duce la Iad.
Poate sa zica cineva ca Sfantul Antonie cel Mare nu a fost crestin ortodox? Sau poate sa zica cineva ca aceasta de o zicea Sfantul Antonie cel Mare nu era un punct de vedere crestin ortodox? Si la budism se vede un pic de exclusivism,calugari budisti se pare ca sunt considerati oarecum mai luminati ca mireni budistii. A intrat si acolo lucrarea dracilor din cate pare,in unele locuri.
|
|||
|
|||
![]()
Pai de ce nu ar avea voie calugarii sa fie mai luminati? fie ei catolici ortodocsi sau budhisti..
|
|
|||
|
|||
![]()
Am zis in sensul ca probabil multi din acei calugari se considera mai luminati ca mireni,ii inseala dracii cu un pic de mandrie .
|
|||
|
|||
![]()
Precum spuneam...cea mai crunta lupta este cea cu propriul ..ego....
|
|
|||
|
|||
![]()
Inclin să cred că mîndria este cea care conduce mințile marii majorități a oamenilor, fie mireni, monahi, creștini etc...
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca nu au voie si pot fi mai luminați sau dimpotrivă, iar asta e aplicabil tuturor !
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca o paranteza, daca ai citit Baghavad Gita cu cine crezi ca vorbea Arjuna si primea sfaturi despre yoga si bine si rau? |
|