![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De cand am citit cu citit ce fel de bacterii se prepara iaurtul de la supermarket, n-am mai cumparat asa ceva. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se mai poate amesteca lapte fiert cu lapte crud și apoi lăsat la prins. În cazul acesta va face și smântână deasupra. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Kefir-ul e iar o varianta deloc de neglijat. Am incercat (cu lapte din comert), nu a iesit, o sa mai incerc o data luna viitoare.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi) |
|
|||
|
|||
![]()
1 Timotei 4
1 Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, 2 abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. 3 Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. 4 Căci orice făptură a lui Dumnezeu este bună, și nimic nu este de lepădat, dacă se ia cu mulțumiri, 5 pentru că este sfințit prin Cuvântul lui Dumnezeu și prin rugăciune. 1 Corinteni 10 25 Să mâncați din tot ce se vinde pe piață, fără să cercetați ceva din pricina cugetului. 26 Căci „al Domnului este pământul și tot ce cuprinde el.” Cu alte cuvinte putem manca orice se vinde, daca ne rugam si multumim lui Dumnezeu pentru ce avem in farfurie.In mana lui Dumnezeu stau toate lucrurile incredeti-va in El. |
|
|||
|
|||
![]()
Citez: "Eram cu Părintele Arsenie și l-am întrebat: „Ce să facem Părinte, că acum este foarte rău”. Părintele zice: „Va veni și mai rău”. Zic: „Parcă toate sunt otrăvite. Nici nu ne mai vine să mâncăm”. „Mă, faceți semnul sfintei cruci pe tot ce mâncați: apă, ceai, cafea, prăjitură, fructe, băutură, mâncare, pâine. De ar fi dat chiar și cu otravă, Sfânta Cruce anulează tot ce este otrăvit”. "
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Uite, facem urmatorul experiment: Vii tu cu cei mai 10 credinciosi crestini pe care ii gasesti, si eu cu 10 pastile de cianura. Ce zici?
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa mancam sanatos! | Melissa | Postul | 525 | 18.09.2024 10:39:24 |
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi | absolutep0wer | Generalitati | 27 | 03.04.2015 14:03:44 |
Mai mancam porc ...sau.. | sunsray | Spiritualitatea ortodoxa | 22 | 13.12.2011 08:55:36 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Otrava din sarea de bucatarie pe masa tuturor romanilor! | heaven | Generalitati | 21 | 14.11.2010 15:16:41 |
|