![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu este o rusine sa spui, eu am fost creeat, ba din contra, este o dovada ca ai evoluat... spiritualiceste !
|
|||
|
|||
![]()
Capilaritatea nu e singura forta ce transporta apa in copaci; i se alatura osmoza din radacini si transpiratia din frunze.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Asa, ia sa vedem noi. Intrebare : Exista ADN ? Exista. Este stabil si caracteristic ADN-ul ? Este. Acum, intrebare : De ce este stabil si caracteristic ? Pentru ca a fost "fabricat" in mod constient si voit, altminteri aceste doua caracteristici nu au cum sa coexiste. Adica, hazardul poate sa creeze o structura stabila dar nu si CARACTERISTICA.
Citat:
In primul rand electromagnetismul nu este o forta oarba, el, electromagnetismul face parte dintr-un complex de trei "forte"(electromagnetica,gravitationala si informationala, care se mai cheama si camp unificat), forte care alcatuiesc constiinta materiei, adicatelea mai simplu spus materia da dovada de inteligenta. Ei, acum astea fiind spuse, raspunsul meu este NU, nu este nevoie de un designer, pentru ca, insusi apa STIE cum sa se organizeze in atari conditii, dar atentie, conditii(imuabile) stabilite de Creator (designer). In concluzie in "incapatanarea" mea o tin una si buna Dumnezeu Este.
Intunericul este doar absenta Luminii... Last edited by eodor nastasa; 05.04.2010 at 00:50:02. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Adica SPECIFICA, TIPICA.
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Normal ca ADN-ul e stabil si specific fiecarei fiinte. Nu inteleg de unde ar rezulta neaparat, din aceste doua caracteristici ale lui, ca a fost creat intr-un mod inteligent.
STIE in mod constient??? Cu ce gindeste? are si apa neuroni? Sau o fi avind suflet? :) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Neuronul este o unealta, nu el gandeste...
|
|||
|
|||
![]()
Te inseli, stiinta nu postuleaza si nici nu demonstreaza asta. Din contra.
|
![]() |
Tags |
evolutionism |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre ereziarhi, erezii si combaterea acestora la Sfintele Sinoade Ecumenice | tot-Laurentiu | Dogmatica | 15 | 11.04.2014 00:40:59 |
Puncte comune intre catolicism si ortodoxie | PadreCory | Biserica Romano-Catolica | 17 | 12.04.2008 01:35:49 |
|