![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu se canta asa multa muzica bizantina, mai mult muzica „usioara” mai :)) Totusi, mergand pe cararea deschisa de tine, am si eu o intrebare. Tu nu esti roman? Daca tu canti muzica bizantina nu cumva...ceva furaciuni au avut loc mai? Ca, stii, romanii nu e greci. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acuma tu ai dreptate dar si muzica bizantina la tambal, tulnic si bucium...foooaarte rar o sa auzi... Last edited by penticostalulmantuibil; 28.05.2010 at 12:40:24. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Problema mea e ca tu cam arunci cu prastia pe toate topicurile poante cu „sectantii si americanii”. Si nu e vorba doar despre tine ca doar nu crezi ca doar tie iti scriu. Dar daca si ortodocsii au legaturi stranse cu grecii de ce ii acuza pe altii ca au legatura cu americanii? Dar „sectantii si americanii” nu e cam totuna cu „ortodocsii si grecii”? Cam asta era intrebarea? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
sti tu scula marinareasca .apoi noi si grecii suntem frati din aceias biserica ortodoxa pe cind sectari sunt emanatii ale cawboylor texani da acum cca130ani unde religia se facea cu pistolul scotind betivii din circiumi si umplind biserica cu miros de bourbon whuskey si de caii. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pilda lucratorilor viei- ce trebuie sa dam lui Dumnezeu ? | mihaiB | Despre Biserica Ortodoxa in general | 1 | 02.09.2012 22:19:49 |
Sa ii aducem slava Lui Dumnezeu. Sa citim Psaltirea | Lucian008 | Rugaciuni | 30 | 29.12.2011 18:59:14 |
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat | spre_rasarit | Botezul | 3 | 08.04.2011 19:23:54 |
Lauda pe Domnul ! | iustin10 | Rugaciuni | 9 | 19.10.2010 15:02:14 |
rugaciunea de lauda | bncusu | Rugaciuni | 2 | 10.10.2008 19:31:27 |
|