Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.05.2010, 13:13:39
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gibilan Vezi mesajul
cintarea bizantina a fost furata miseleste,asta intrece ori-ce masura
Dragul meu, crede-mă: nu întrece nici măsura 3/4 nici măsura 4/4, și are chiar sistemul modal de tonuri, semitonuri si structuri infracromatice netemperate. Serios!

Citat:
ba da voi numai pe ritmuri de muzica: pop, populara,usioara,manea romulana
Pentru că mi te-ai adresat mie, te informez că nu prea folosim stilul pop, stilul popular nu-l agreem, maneaua o respingem hotărât, cât despre muzica romulană, n-a ajuns încă în galaxia noastră. Auzeam că scenariștii de la Hollywood ar fi creat o limbă artificială: romulana, de muzică însă n-am auzit. Ăștia sunt mai războinici așa din fire, n-au simț muzical

Citat:
oare voi nu aveti nimic original sectar100%.ceva care sa va indentifice ca sectari?
Problema e că noi nu suntem sectari, am preluat moștenirea culturală europeană și americană în materie de muzică religioasă. Dacă vrei să auzi muzică "sectară", exclusivistă, monostilistică 100% ți-aș sugera muzica bizantină de exemplu...
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Pilda lucratorilor viei- ce trebuie sa dam lui Dumnezeu ? mihaiB Despre Biserica Ortodoxa in general 1 02.09.2012 22:19:49
Sa ii aducem slava Lui Dumnezeu. Sa citim Psaltirea Lucian008 Rugaciuni 30 29.12.2011 18:59:14
Copiii nascuti prematur trebuie botezati si preotul trebuie chemat spre_rasarit Botezul 3 08.04.2011 19:23:54
Lauda pe Domnul ! iustin10 Rugaciuni 9 19.10.2010 15:02:14
rugaciunea de lauda bncusu Rugaciuni 2 10.10.2008 19:31:27